МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 313
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм фен на Японските коли: Тойота, Хонда и т.н. Ако искаш малка кола  Тойота Айго и Ярис са доста приятни коли4ки.
Друго готино е Мерцедес А класа. Абе коли готини колко щеш Simple Smile  Аз сега  съм се влюбила в новото Фиат4е 500, няма такъв бонбон, една приятелка си го взе и е страшно доволна: http://500.fiat.bg/  Адски ми харесва, точно малката градска кола - много и се чудя аз  Laughing

Цунки!
Зори, взе ми ги от устата  Hug Това са ми мечтаните колички, но покрай новата къща и бебето май няма да ме огрее тази година да си сменя колата, както бяхме планували  Sad зарекох се, че няма да си тръгна от родилния дом ако не ме чака нова кола отпред ама като гледам една година ще трябва да си постоя там  Joy Joy Joy А и мъж ми се опна, че с две бебета живот и здраве ще трябва да забравя за толкова малка кола  Sad  ! Явно цял живот ще се воза на кораби  Rolling Eyes... (между другото да ти кажа в първия ръкав ще сме Касандра някъде това знам  Wink на 1-ви пътуваме )

Весело посрещане на празниците  Hug

# 196
Симба ,приеми и моите съболезнования  Sad

Аз да ви кажа нещо от тази нощт хич не съм добре  Tired. Събудих се към 4 часа със зверски болки в корема и стомаха ,тресеше ме ,а нямах Т пих някъкви лекарства ,но ефект няма. Все още съм си така и почти немога да мърдам боли все едно имам мускулна треска на всичките ми вътрешности. На всичкото отгоре имах записан час за козметик за почистване на лице та дойде една приятелка с която имахме уговорка да ходиме /че аз и колата немога да карам  Tired/ там също болки ,аз не съм ходила никога до сега на такава манипулация и откачих . Сега съм бетер бабите охкам и пъшкам отвсякъде  Crazy

Герчо ,кво ти става бе ? Joy я да се свестяваш бързо ,по магазините е пълно с козунаци   Joy

Дейзи ,аз за колите не взимам отношение защото хич не ги разбирам,а и съм без претенций все ми е едно,каквато вземе Боби такава карам. Малки ,големи няма значение свиквам със всичко ,сега е малко отегчително защото едната ни е автоматик ,а другата със скорости и през ден през два си ги сменяме по разни там причини и ми е малко тегаво ама и стова вече се примирих  Mr. Greenно по принцип съм фен на Ауди  Peace

За цирка вчера да ви разкажа  Grinning беше супер аз съм потресена от Алекс седя детето през цялото време като във транс   Shocked много има хареса и на Сара и Кайо бяха много послушни децата  Grinning.Калина разбира се е документирала всичко ама нещо няма интернет та ще трябва малко търпение за снимките  Wink

# 197
Симба,съжалявам за това което се е случило.Много е тъжно Sad

Дани,дръж се.Ще мине и този момент,а после ще се сещаш с умиление за него Simple Smile Лесно е да се каже.
Дейзи,успех с шофирането.Трябва ти само спокойствие и самочувстие.
Аз карам Рено Меган Коуч и съм много доволна-малка,маневрена,безпроблемна(пу-пу) и си ми беше отдавна мечтана кола:) Детската седалка си се побира идеално отзад.
На всички,много приятно изкарване на празниците!!

# 198
Ей, това Фиатче наистина е много сладурско  Peace И мен май няма да ме огрее малка кола. Сега карам нашето Ауди, а мъж ми си кара служебната. Замислили сме се да купуваме нова, но още по-голяма - комби  Crazy Сега се сетих, че имаше и едно малко сладурско Субару. Много е готино  Peace

Мики, оправяй се за празниците  Hug

Мами, аз не знам дали ще мога да влизам тези дни. Ние утре заминаваме към Велинград. Така, че весело изкарване на празниците  Hug

# 199
Деска, много съжалявам, моите съболезнования!

Мики, и на мен ми се е случвало да имам такива бодежи, но не е траяло толкова дълго време, така и не разбрах от какво се появява. Дано ти е минало вече!

милички, благодаря ви много за подкрепата, ще се успокоявам,ч е ще дойдат и по-спокойни времена Simple Smile Дейзи, Мики,  Hug само да се пооправи времето и ще спретнем една срещичка в някой парк  Grinning Като се замисля явно Писи си ревнува, макар и подсъзнателно и трябва да престана да й се карам, не е виновно детето. Иначе помощ имам от майка ми , която сутрин разхожда Писи по 2 часа, ама после отива на работа, а на мен зорът ми е точно от обяд нататък, докато таткото се върне. Лъчко почна доста да реве, вече се съмнявам че е само от колики. Но ще се справим Simple Smile

Ние утре ще боядисваме яйца, а за Великден искахме да ходим до вилата на Рударци, но само ако е тихо времето, че с тоя вятър...Писи ми е със сополки, дано е само настинка.

Гер4о май имаше и машина за хляб Grinning , там ли ще месиш козунаците?

за Тиграта и аз не съм чувала добри отзиви, не е много устойчив модел май, Дейзи  Hug по-добре си харесай друг модел

Кате, дано Габи оздравее до утре, да сте спокойни за празниците!

# 200
  • Варна
Дани, по-добре е вече Габи. Сега я изпратих със свекитата на вилата. Много ми е тъпо. Confused Не се разделяме за първи път, взимат я често за събота и неделя, но сега за първи път ще пътуваме без нея, пък и нали не е съвсем здрава и ми е много мъчно и притеснено. Все едно на Луната отивам... Tired
А Писи със сигурност ревнува, макар и да не е съвсем открито. Наистина трябва много търпение (на което аз често не съм способна Embarassed). Hug
Дейзи, и аз не харесвам Тигрите. Кръстникът ни имаше такава преди време. Аз по принцип не съм фен на коли с две врати. Особено пък с малки деца. Naughty Като се намъкваме във Фиестата на майка ми голям зор виждам. Tired Аз много харесвам Ибизите, макар че возят малко твърдо. Дори свекър ми на скоро си взе такава, по-стар модел, но все пак Ибиза. Wink И се точа кога ще я подкарам. Crazy

# 201
Симба , моите съболезнования, толкова ми става мъчно като прочета или чуя за такива млади жертви на безумиците по пътищата. Направо настръхвам ! Дано близките на момичето се съвземат , със сигурност им е много тежко ! Като ти прочетох поста и още повече ме обхвана страх за шофирането . Още повече ,че днес на изпита ме скъсаха и направо се замислих на къде съм тръгнала да ставам шофьор...уф , то такива задрвъствания днес , такъв трафик и аз ....направо се уа...х.
 Дани ,едно гуш от нас , ще се справиш , още малко и ще си свикнала вече и тамън лятото да дойдете във варна , ще имате вече пълна орагнизация Simple Smile
 Айде Габи , Мария и всички болнички да се стабилизират и да се радваме на хубави празници !
 Ние вчера боядисахме яйцата , но без участието на Стела ,че иначе щеше да стане мазало .
 Хубави празници от нас  Hug

# 202
Момичета, много благодаря за съболезнованията Sad Аз не мога да се съвзема все още. Дали от успокоителните тези дни или от друго, не знам, но постоянно ми се спи, а като легна, сън не ме лови. Постоянно си мисля, представям и то ...

Аз не знам сега какво да правя. newsm78 Никакво желание нямам да шаря яйца, дали да не направя само червени? Няма да украсявам къщата сигурно... Милото момиче точно на великден щеше да празнува 19 год. си рожден ден.

# 203
Привет!Ето малко яйца от мен за повече настроение:

Ето тук какво направих вчера:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240341&photo=3
Мики,оправи ли се?Не разбрах какъв тип е болката-мускулна или...като гастрит те боли стомаха?
За колите...аз карам от 10 години вече и хич не съм фен на малките ...а за двувратка-абсурд. NaughtyМиналата година като тръгнахме за морето се оказа,че колата ни е тясна.От тогава сме решили да си вземем миниван...и сега края на май ..евентуално...пупу...ще си вземем Рено Scenic. Peace
За опелите знам,че много бързо им гние ламарината.

Simba,съжалявам за случилото се.Убедена съм,че момичето е вече на по-добро място.

# 204
Наде ,страхотни яйца  Hug много ми харесаха и като цветове и украсата -супер са  Peace
Ами за съжаление все още съм зле  Tired даже не успях да отида си взема децата от градина и пратих свекър ми .Болката е много странна ,по принцип е постоянна като мускулна треска ,но ако хапна нещо започват нещо като спазми за около 2-3 мин. не ми се е случвало такова нещо никога, сега чакам Боби да се прибере от работа за да ме закара на лекар  Tired

# 205
Мики зву4и ми като гастрит това,аз съм с гастрит,много е гадно,да докладваш след доктора.
Надето супер са ти яйцата аз може само да си ме4тая за такива.
А ако знаете как ми се е дояло козунак,от 5г не съм яла Sad

# 206
  • София, център
Здравейте майчета,

Ние сме с приятели в нас и сме запразнили, утре оставям малката на свеки и ще сме си сами уикенда.

Днес се замислих, че 2 години май май не съм се замъквала до църквата за Великден и ми е едно такова много странно... но сме си тука де! Така, че ще се отчета пак!

miki3  какво е това пък сега, егати гадното значи!

Симба , моите съболезнования!... Praynig Бог да я прости!

целувам ви и чао за сега

# 207
Наде,страхотни яйца,браво!А Яна помага ли?Ние с Виктор утре ще ходим у майка ми да боядисваме,че у нас не ми се занимава.Ама още се чудя дали него да го вкючвам в заниманието newsm78
Миналата година като тръгнахме за морето се оказа,че колата ни е тясна.От тогава сме решили да си вземем миниван...и сега края на май ..евентуално...пупу...ще си вземем Рено Scenic.
100%гаранция че ще ви събере багажа  newsm10 Моя мъж кара Сценик и тая кола няма равна по събиране на огромни количества багаж Simple Smile
Лека нощ от мен!

# 208
Ето ме благополучно се прибрахме от едно кошмарно обикаляне по болници  Tired В 7.30 отидохме в дечжурния в поликлиниката където едно ,че нямаше лекарка все още и второ без здравна книжка отказаха да ме прегледат /а тя ми е при зъболекарката в момента/ После към 8.00 бяхме в Пирогов където започна истинския ужас ,първо чакане 1 час пред първия кабинет после 15 мин. ръчкане по корема ,мерене на Т после ме пратиха на изследвания на кръв ,върнах се в кабинета и ми казаха ,че проблема ми е генекологичен и най вероятно ще се наложи да ме оставят и да ми правят някъква си операция  #Crazy Изпартиха ме в генекологичния кабинет пред който беше около -1 градуса ставаше течение от всякъде и около 1 час треперих и от студ и от страх . Това нещо се случваше около 9.30 и се оказа ,че от 6 часа лекарите от този кабинет са в операция и преди мен чакаха около 6-7 човека. Щом разбрах ситуацията се обадих на една приятелка в Токуда която за късмет беше на работа и ми уреди един преглед та се преместихме в цивилизацията където след обстойно гледане на вътрешностите ми със всички видове ръце и пособия се установи ,че съм в някъква проклета овулация която защо ме имъчи така злобно незнам ама била в комбинация и с настинка доста жестока и така. Благополучно в 12 часа се прибрахме пих един аулин и продължава да си ме боли зверски  Confused
Много ви благодаря ,че ме изслушахте или по точно изчетохте ,че просто имах нужад да споделя с някой всичките преживявания.

Наде ,ти ме разби  Shocked всичко което ми писа излезна точно така  Peace благодаря ти  Hug

# 209
Мики, аз съм с болезнена овулация. Като ме свие и имам чувството, че ще умра. Така е от пубертета. Според лекарите нямам настинки и т.н. Просто при някои се случвало... Затова и бебеправенето е много трудно занимание. Трябва да се улучат часовете преди големите болки, че по време на тях последното нещо, за което се сещам е секс.

Общи условия

Активация на акаунт