МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 343
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Simba Моите съболезнования  Sad, за съжаление става все по-ужасно по пътищата.Сега пак се задават едни велики пътувания - Господ да ни пази , нас и децата ни Praynig

Аз снощи посрещнах Мама , мислех да я пращам веднага с приятели към Разград , но сърце не ми даде.Решихме да си ходим с двете коли и си я взех у дома да се наспи , че се беше уморила от дългото пътуване с ферибот и влак (нямаше самолетни билети). И не , че се наспа де...легнахме си в 2ч. и сутринта Ели я събуди в 6,45 Laughing. Аз постоянно разказвах на малката за баба и  , показвах и снимки говореха по телефона и тази сутрин като и казах , че ни е на гости  , прояви незабавно желание да я види. Веднага  я гушна , а баба и умря от кеф.Зарина я с подаръци , но си я пратих на ясла , да изкара последен ден с децата , че после ще се насити на баби.
Вчера са боядисвали яйца в яслата и имаха нарисуван  кръст на челото. Снимахме творението , но не съм качвала снимки.
Ние през ноща ще пътуваме да избегнем задръстванията.

Пожелавам на всички весели празници и безаварийно пътуване Hug Hug Hug

# 181
Simba, съжалявам много за загубата ви, просто ужас, но наистина животът продължава. Дано Господ пази нас и децата ни.
И аз боядисах яйцата вчера сутринта преди работа, но не станаха особено хубави от бързане.
Дани, успех миличка, много здрави нерви, всичко ще премине.
Лек ден и весели празници

# 182
Симба, приеми моите съболезнования Sadдано почива в покой милото дете, толкова млада, животът е бил пред нея Sadнезнам какво да кажа, дано никому не се случва подобен ад Sad

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Лек път на всички пътуващи, карайте бавно и умно Praynig

Зоуи, ще ти дам рецептата разбира се. Само да я отрия къде е, че всяка година я издирвам, намирам и пак я губя CrazyРадвам се, че Дани е по-добре Hug

Аз досега ни едно клипче не съм отворила, Мултплай нон-стоп забива и се изнервям и го спирам. ТРябва да питам да не би сървъра да не го разрешава.

Снощи с Али си легнахме в 9 и 30 Shockedмале как хубаво се наспах, събудих се в 5 и си казах, че съм луда да ставам и си доспах до 7. Какъв отвратителен сюрприз ме чакаше в кухнята да не ви казвам. На плота имаше над 30 мравки Shockedоткъде бяха влезли незнам, побърках се, докато ги изчистя, пръсках с препарати Crazy

Ади, веселко изкарване. Миналата седмица един колега се върна от Истанбул и каза, че е страхотно.

# 183
Симба, моите съболезнования  Sad Ужасно нещо  Sad Да почива в мир  Praynig

Ади, приятно изкарване  Grinning Ако кажа на мъж ми ще умре просто. Той е луд по Формула1  Crazy Чудя се как не сме се замъкнали и ние още някъде на по-близка дестинация.

Аз не успях да си боядисам яйцата вчера  Tired Само ги сварих. В събота сутрин ще е  Grinning

# 184
  • Варна
Simba, приеми и моите съболезнования. Sad Ужасно е просто. Cry Това по пътищата е истинско безумие.  Tired И ние нали ще пътуваме, много ми е притеснено винаги. Praynig

# 185
Симба, приеми моите съболезнования  Praynig страшно тежка и нелепа случка  Naughty

# 186
  • София
Симба,много съжалявам за младия живот Cry,не мога да си представя каква мъка е за близките....

Ади,радвам се,че Мими вече е добре!Приятно гледане на формулата,като казах на мъжа ми,той милия,каза,че ще се радва ако успее да седне да я гледа пред ТВ-то Simple Smile

Дейзи,успех с курсовете!Беше питала за Опел тигра,на мен много ми харесват,малка дамска количка,удобна за паркиране.Също ми харесват Рено Меган-двувратките и Пежо 206 са сладки Simple Smile
Браво на Али за памперса,ние сме далеч още от тоя момент Confused

Много сладки клипчетата на Дани и Алекс Hug.Зоуи радвам се,че Дани е значително по-добре,айде дано и кашлицата мине съвсем Praynig

Дани,миличка,много прегръдки имаш и от мен HugЩе го преодолеете и тоя период,само трябва  малко повече съчувствие и разбиране от страна на мъжа ти,за съжаление мъжете като са в стресова ситуация,не реагират много адекватно понякога...

Как мина цирка вчера,интересно ли им беше на мъниците?И на мен ми се идваше, ама в това лошо време без кола не ми се тръгваше...

На всички ,които ще пътуват по празниците-лек път и весело изкарване! Hug

Аз утре ще боядисвам яйцата.
Цунки на всички!

# 187
Симба много съжелявам за това,което се е слу4ило Hug
Гер4о как е Иван?

# 188
Към хубавите дамски коли аз мога да добавя Фолтстваген Поло  Peace Как искам едно таковаааа  Grinning
Опел пуснаха напоследък доста сладурски модели, но са и скъпички. А аз Тигра не бих си взела. Има супер неудобно купе. Дори в Миникупър ти е по-конфортно  Laughing
Шкода пуснаха и те нещо мъничко, но не помня модела.
Сеат Ибиза е също много хубав вариант.
Абе само пари да има човек. Кола винаги ще си хареса  Money

# 189
Към хубавите дамски коли аз мога да добавя Фолтстваген Поло  Peace Как искам едно ........Абе само пари да има човек. Кола винаги ще си хареса  Money

Аз мога да добавя Сузуки Суифт , и Мерцедес SLK Rolling Eyes

Адииииииииииииииииииииииииииииииииииии това за Формула не трябваше да го казваш Crossing Arms Умирам си да чуя на живо шума от пистата #Crazy
Приятно изкарване. Hug

# 190
казах на мъжа ми,той милия,каза,че ще се радва ако успее да седне да я гледа пред ТВ-то Simple Smile

Дейзи,успех с курсовете!Беше питала за Опел тигра,на мен много ми харесват,малка дамска количка,удобна за паркиране.

Между другото аз дълго поддържах теорията , че малките коли са удобни за паркиране, докато не подкарах голяма кола. Много по надеждни са , на пътя не те подценяват , а и повечето са доста по - маневрени от малките коли Peace

# 191
Деска, съжалявам за загубата ви... Дано близките намерят сили да продължат напред... момичето е на по-добро място сега.

Благодаря, вече е добре.
Аз днес реших, че няма да отида на работа. Взех си детето от при баба му и се забавлявахме страхотно, сега замесих една огромна доза козунак с малкия. Изобщо не мога да се позная Joy Joy Joy. Само да си намеря кабела за фотото и ще пусна снимки

# 192
  • София
О,да,със сигурност голямата кола е много по-удобна и вози доста по-меко,семейната кола е хубаво да е голяма.Аз имах предвид малка количка за втора,пък и явно Дейзи се е насочила към този калибър Simple Smile

Герчо,давай снимки,това трябва да се види Grinning

# 193
Деси Sad приеми моите най-искрени съболезнования  Praynig Да почива в мир момичето!  Praynig Силно те прегръщам!  Hug

Оф ужасно е по пътищата, нямам думи просто, винаги настърхвам като тръгвам нанякъде. А сега като се сетя 4е заминаваме и 3-4 дни съм в страшна паника, от около една седмица пия едни капки от Цветолочението на Бах и съм по спокойна  Rolling Eyes

Дани, мили4ка, кураж, най-важното е да си спокойна. Всичко ще мине и замине ! А мъж ти направо е за бой!  #Cussing out Целувки и прегръдки!!!  Heart Eyes

Яйца боядисахме в4ера, станах суперски, снимки незнам дали ще имам време да направя.

Ади, суперскоооо да си изкарате! Истанбул е невероятен град! А и кви нощни клубчета има.... нямам думи просто  Crazy

Зоуи, много се радвам, че Дани е добре ве4е!

Дейзи според мен Опел Тигра е пълен боклук. Недей да я взимаш. Аз съм фен на Японските коли: Тойота, Хонда и т.н. Ако искаш малка кола  Тойота Айго и Ярис са доста приятни коли4ки.
Друго готино е Мерцедес А класа. Абе коли готини колко щеш Simple Smile  Аз сега  съм се влюбила в новото Фиат4е 500, няма такъв бонбон, една приятелка си го взе и е страшно доволна: http://500.fiat.bg/  Адски ми харесва, точно малката градска кола - много и се чудя аз  Laughing

Тъй като незнам дали ще имам време да се включа искам да ви пожеаля много весело изкарване на този страхотен Християнски празник!

На пътуващите - лек път и моля ви много внимавайте!

Цунки!

# 194
Малка кола искам заради паркирането Rolling Eyesпредусещам, че често ще ми се изпречват бордюрите Rolling Eyes колегите ме отказват от Тиграта, много се чупела. Днес разгледах една, вярно е, че почти няма задна седалка  ако се наложи да возя детето ще го хване клаустрофобията горкото.

И нас ще ни разпускат след малко. А имам недовършена работа, а не мога да я свърша, че всичко живо е запразнило вече. притеснено ми е да не се издъня, ако остане за след празниците в последния момент. Ама май ще тегла една майна на всичко и ще си се прибера вкъщи. Нещо много уморена се чувствам.

Желая на всички незабравимо изкарване на Великден Hug

Общи условия

Активация на акаунт