МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 287
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Веси, Алис е 11кг., а няма вид на слаба. Може Маги да се е източила на височина. Иначе мед аз дадох преди половин година като беше болна. Сега понякога й слагам в млякото. Слава Богу не е имало проблеми.

Ох, имах голям зор в работата. Много се притесних за нещо си и получих един спазъм. Не можех да си поема дъх. Понякога се случва като съм силно ядосана или притеснена. Слава Богу, нагласих нещата, ама сега съм все едно някой ме е блъскал с чук по главата Confusedостанахме 3-ма човека в офиса Shockedвсички други са отпуска или се изнизаха. Блазя им Tired

# 271
Честито Възкресение!На всички много здраве и любов!
Наде,Честит Рожден Ден!!!! Пожелавам ти много много щастие,усмивки и най-вече здраве!    bouquet  bouquet  bouquet
Мики,и твоя рожденик да ви е жив и здрав!
Веси,и аз давам сироп витамини и нашия има страшен апетит.Чак мисля вече да го спирам,защото много бързо си възстанови кг от преди боледуването.За меда-отдавна давам.
Тия дни какво ядене и пиене падна,направо ужас.Така се бях зарекла да не ям много и то стана точно обратното.Но все пак хубаво изкарахме по гостита насам-натам.
Вчера пък и моя мъж имаше рожден ден и цял ден си бяхме само двамата.Ходихме малко на шопинг,на разходка,на ресторант,на кафе-също както в "ергенските"години,много гот.
Лошото е че от онзи ден аз имам някакви бодежи в сърцето,дето не са много приятни.Вчера беше цял ден,днес по-малко.Дейзи,да не би и това твоето да е такова?Знам че трябва да ида на лекар,ама така не ми се занимава. Tired
Ех,почнаха значи пътуванията.Дейзи,приятно изкарване.
Аз също да се похваля малко Embarassed Ние на 22.05 заминаваме за Рим за 5 дена.Малко на разходка и разглеждане на забележителности.А по-дългото пътешествие ше бъде през юли и август.Отиваме в Щатите.Има доста време до тогава,ама съм почнала вече да се вълнувам и планирам.Виктор също от сега още го подготвям и му разказвам приказки как се лети със самолет.Много му е интересно и ме кара непрекъснато да му разказвам,ама да видим като дойде момента... Thinking

# 272
Аз пак вместо да чистя се подмотавам тука  Crazy
Теди, хайде и твоя рожденник да е жив и здрав /със малко закъснение  Wink/ Вие хубави пътешествия сте си спретнали  Flutter В Рим ходила ли си друг път? А в Щатите къде ще ходите? Бодежи в сърцето и аз получавам от време на време ,но е рядко и отшумява бързо ,незнам какво може да е  newsm78 все се каня да отида на лекар ,но веднага щом ми размине забравям  Confused
Аз мед не съм давала на Алекс ,но ведъж четох ,че за закуска в градината имаха филия с мед така ,че явно сме го въвели вече, май са достатъчно големи и може по малко да се дава.

# 273
Еее, Теди супер. Завидях ти за Рим. Любимият ми град. И цели 5 дена ще сте там, блазя ти Simple SmileИначе мойта болежка е от доста години. Карах една тежка бронхопневмония и получих сраствания на дробовете. Като се притесня, не мога да си поема дъх. Дишам като рибок на сухо. Иначе бодежи в сърцето и аз получавам. Всичко е от нерви. Но може и да е от  седене или спане продължително време в една поза. Схваща се някой нерв. Абе както има един лаф "Един ден всички ще умрем, та не се коси" Laughing

Ей, като стана дума за лекар, трябва да ходя на гинеколог, мамолог и зъболекар Whistling

# 274
Дейзи ,хайде да не си разваляме настроението със зъболекаря  Wink
На гинеколог и аз трябваше да ходя и все се канех ама в петък вечерта набързо направих един много изчерпателен преглед  Crazyдобре ,че всичко се оказа ,че е о.к сега една цитонамазка трябва да ходя да си пусна и отхвърлям това неприятно занимание за следващите няколко месеца.
Абе Дейзи дай да се организираме наесен да си направиме един тридневен уикенд  Mr. Green до Рим  Grinning ще издебнеме ефтини билети и да направиме едно кръгче а? Sunglasses

# 275
Хайде, хайде, хайде newsm44 newsm44 newsm44може и петдневен да е уикенда. Аз бях планувала наесен да ходим до Лондон или на второ море, но бих отишла в Рим струва ми се. Искаааам. Ама, моля ти се, Мики без шопинг. Или пък може да отидем семейно и да те пусна с мъж ми да обикаляте по магазините, а аз да кисна по площадите и музеите. Ама без деца, че иначе ще ни се стъжни Laughing

# 276
Много благодаря за прекрасните пожелания. Hug
Мики,да поздравиш Боби и от мен,Теди и ти мъжа ти на патерица-много да ви слушат и обичат. JoyАз много се разбирам с мъже телци...мога да кажа,че и двете сте уцелили в десятката....земни,работливи,добри и спокойни./нали не мислите,че си правя автореклама сега,понеже и аз съм теле... Embarassed/.
Уф,на мен пък вчера ми беше кошмарен ден....Яна беше непоносима,тръшка се и плаче непрекъснато Whistlingне мога да си позная детето...и аз ревах с нея. TiredИсках сестра ми да ми дойде на гости,та да си поиграят децата,направих торта и купих свещички да духам специално за тях,че се кефят...а тя ми се обади сутринта,че е с 39 градуса температура...после ревах цял ден ...накрая излязохме с мъжа ми и едни приятели и се поопияних малко Embarassed...и ми мина. Laughing
Хубав ден от нас. Hug

# 277
  • София
Христос Воскресе!
Здраве, щастие и благоденствие за вас и семействата ви!
Милички, един бърз въпрос от мен- когато пътувате с децата в чужбина какви документи, освен паспорт за децата са необходими?
Акт за раждане?

# 278
Здравейте, момичета!
Честито Възкресение и от мен!
Наде, честит рожден ден (макар и със закъснение)   bouquet  bouquet Желая ти всичко най-хубаво!
Мики, да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet Днес и моят мъж Heart Eyes е рожденик, черпя за него  cook Wine Glass!
Аззи, ако пътуваш с таткото само паспорт е достатъчен, ако ли не трябва и нотариално заверено разрешение от него да изведеш детето извън граница.
Много пътувания се обсъждат вече. Весело изкарване на всички!
Хубава вечер!

# 279
  • София
Благодаря, Лили.
Но аз не фигурирам в паспорта на Бояна, а и не нося същите имена като мъжа ми. На практика няма как да докажа, че съм майката на детето и затова се чудя дали да не взема и акта за раждане  newsm78
За пръв път ще пътувам с нея в чужбина.

# 280
Дейзи , може и по към зимата да отидеме ,че и ние планираме едно късно море ,а в Рим зимата е мека и е приятно за разходки  Grinning за магазините няма проблем ,ще го измислиме или варянта с мъжете -менкаме ги  Joy и обикаляме /Боби може да ти покаже къде каквато забележителност има само и само да не го карам по магзаини да обикаля  Mr. Green но ако се намерят тук още желаещи и спретнеме една женска компания ще прежаля магазините  Crazy За деца не става и на въпрос  Wink без тях със сигурност  Rolling Eyes

Наде ,реклама ,нереклама телците сме си добри колкото и нескромно да звучи слагам се бързо и аз в тази група ,че съм и аз след няколко дена  Grinning
Лили ,хайде и на теб честит рожденник  Hug да ти е жив и здрав и много разбирателство и любов ви желая  Hug

Ази вземи на всяка цена акта за раждане не винаги го искат ,но е добре да е в теб  Peace

Ето и новия номер където ви обещах  Crazy
http://bmsa4.multiply.com/video/item/12/MOV08274.MPG

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 22:47 от miki3

# 281
  • София
Тенкю, баба, тенкю  Hug

# 282
Ееее,Мики,това е върха!Номера е страшен,нямам думи Laughing Ама и твоя юнак си го бива Simple Smile
Аз досега в Рим не съм била,освен веднъж на летището като трансфер за друго място,ама това не се брои.Та мисля че ще ми е много интересно.Мъж ми е ходил няколко пъти,но факта че иска пак да иде,говори че има какво да се види Simple Smile Ще си имаме и компания,наши приятели,с които си ходим заедно по чужбински екскурзии.
За Америката все още планираме местата,където да идем,та още не се знае.Всъщност,знае се че имаме визи и резервации за Сиатъл,пък другото предстои да се реши.
За телците съм съгласна с Надето и Мики.Само ще добавя и че са много упорити и като си намислят нещо,много трудно го забравят Hug
Лили,честит рожденик!Жив и здрав да е,и много грижовен.
Дейзи,и аз трябва на зъболекар да ходя.На гинеколог и мамолог ходих скоро,ама сега пак трябва да ходя да си изследвам хормони,че нещо не съм в ред Sad
Айде лека нощ от мен!

# 283
Теди ,със сигурност ще ти хареса в Рим наистина има какво да се види особено с компания и с човек който е ходил и друг път. Аз за първи път когато отидох бях много впечатлена ,после когато поживях там ми изтъпя  . Сега когато съм сама или с Боби не ми е интересно по забележителностите защото и двамата ги знаеме на изуст та затова въртиме по магазини и по гостита,обаче с хора който не са ходили си умирам да обикалям града  Grinning някак изживявам отново впечатленията и ми е много забавно.

Успях тази вечер да се приготвя добре за гостите ,изкарахме много добре  Grinning утре е втори тур с приятелите  Crazy

# 284
Добро утро,

Лили, да ти е жив и здрав рожденника Hug

Мда, Рим е страхотен град. Харесва ми как се преплитат античност, средновековие и модернизъм. Бих поживяла там.

Алис пак е в тръшкащ се период. Снощи рева около половин час, защото разбирате ли не искала баща й да я сложи във ваната, а аз ooooh!оттам като се почна....накрая след като я изкъпахме и облякохме насила, а тя продължаваше да ревтуни, по нова тв пуснаха едно филмче за деца с увреждания. Показах й децата и й обясних, че те си нямат майка и баща, нямат кой да ги обича, да им купува играчки и пр. и пр. Тя ужасно много се впечатли и млъкна. После цяла вечер ме целуваше и ми казваше, че ме обича. Струва ми се, че като порасне още малко може да отидем в някой дом и да занесем играчки и дрехи. Как мислите може както винаги да направим нещо заедно с вас?

И пак неще да яде това дете Tiredкара на прясно мляко само или "кишело мако".

Общи условия

Активация на акаунт