МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 289
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
  • София, център
Здравейте майчета,

Честит Рожден ден на всички Рожденници, да са живи и здрави и да Ви радват много!

Ох това с НЕяденето направо ме беше подлудило - цял месец, та и повече и ние карахме на кисело мляко и нещо дребно...много тегава история.

Сега Слава Богу върнахме пак апетита, даже ядем попара, което не се е случвало от 3 месеца!!! Rolling Eyes

Мики , Алекс е жесток просто - днес закусихме прословутата попара на фон - вашите клипчета  Mr. Green.

Лек ден и целувки

# 286
Добро утро и от мен. Hug

Аз все още чакам домочадието да се събуди... Shocked
Сега ще водя Яна до Цибалаб за назален секрет,че повече от месец вече ми влачи една хрема...и не минава от нищо...а ако и след празниците още я има,ще се водим на УНГ. Sad/между другото преди седмица се показа още един кучешки,а сега двата от горе напират ooooh!/
Мики...ама вие как сте се събрали...двама телци...това е най-добрата комбинация в зодияка. PeaceАз принципно не си падам по такива фантасмагории,ама...май има нещо вярно в звездите. Laughing
Ние утре заминаваме на вилата.Весели празници,хубава почивка ви пожелавам. Hug

# 287
Дейзи Hug това е страхотно предложение-имам много хубави запазени играчки от Б,които искам да дам в някой Дом за деца.Някак ми е притеснено обаче да ги занеса сама,защото не знам дали ще стигнат за всички деца в Дома ,не знам по колко деца има там newsm78(иначе ми казаха за един в София за деца до 3 години)
Ако се съберат повече играчки от всички,ще е супер .

# 288
Значи ще се организираме, Мила HugАз имам много неща, включително и количка. Занасянето на вещите е хубаво, но ми се вижда по-важен факта Алис да дойде с мен и да си поиграе с децата.

# 289
Добро утро Hug

Дейзи ,много добра идея  Peace включвам се веднага, играчки нямам много защото непрекъснато нося в градината на Алекс и Мони ,но виж дрехи мога да заделя доста.

Като става на въпрос за ревливи периоди немога да не се ,,похваля,, и аз  Tired положението от 2-3 седмици е повече от трагично. Не ми дава да го одокосвам по никакъв повод или трябва да го облича и съблича баща му или пък сам ,обаче който и от двамата да го прави процедурата става страшно бавно защото лигавщините са до безобразие. Сутрин докато се измолят да се облекат си скъсвам нервите то е тичане по креватите то е молене еййй полудявам,аз докопам ли го изяжда един пердах по дупето и е готов набързо ,а Боби как го лигави не е истина. Добре струва ли ви се нормално /от снощи е случката/ той реве през цялото време докато го обличам и повтаря искам тати ,тати гуш, и т.н. Боби излиза в това време от банята Алекс /напълно облечен/се съблича пред очите му наново ама изцяло защото искал тати да го облече и Боби си седи и го гледа и пак наново го облича  ooooh! ужас много мразя такива изпълнения .

Наде ,освен ,че ние с Боби и Симона и баба ми са телци в нас само Алекс е риба и бих казала ,че доста се разбираме. Grinning

Дейзи не мисля ,че ще е удачно да водиш Алс там  Tired за съжаление децата са много настървени в желанието си да се измъкнат от домовете . Аз съм ходила един път и сега за филма където снимахме сестра ми беше ходила на един оглед и положението хич не е добро, децата се купчат около хората които са дошли и се молят да ги осиновят  Sad положението е много подтискащо и тежко /повярвай ми ,че на тези деца не им е до игри ,във всеки един  чужд човек който влезне виждат спасение и се борят да не го изпуснат Cry  / ,а как ще преживеят факта ,че ти ще си вземеш твоето дете и ще си тръгнеш , а те остват отново сами в мизерията не ми се и мисли  Tired

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 10:18 от miki3

# 290
Значи ще се организираме, Мила HugАз имам много неща, включително и количка. Занасянето на вещите е хубаво, но ми се вижда по-важен факта Алис да дойде с мен и да си поиграе с децата.
И аз мога да взема Б,в предвид плановете на Веселина за второ дете смятам,че няма да се включи в инициативата и няма да застраша Маги .
Аз питах една майка ,която е носила там играчки и каза,че имали нужда от абсолютно всичко,дори каши,пюрета,но виж за количка някак ми е странно да има смисъл newsm78Не съм ходила ,но мисля хубаво е да има еднакви неща за всички деца-в смисъл едно от ходенията да е предимно с играчки.

# 291
И аз мога да взема Б,в предвид плановете на Веселина за второ дете смятам,че няма да се включи в инициативата и няма да застраша Маги .
Аз питах една майка ,която е носила там играчки и каза,че имали нужда от абсолютно всичко,дори каши,пюрета,но виж за количка някак ми е странно да има смисъл newsm78Не съм ходила ,но мисля хубаво е да има еднакви неща за всички деца-в смисъл едно от ходенията да е предимно с играчки.
Мила ,много те моля стига вече , не започвай пак  Stop ако имате проблем с Веселина бъдете така добри да си го разрешите на ЛС
БЛАГОДАРЯ

# 292
Милена нищо не започвам,обяснявам защо ще участвам и аз.

# 293
Ще участваш защото Веселина няма да участва или защото искаш да направиш едно добро за децата?

# 294
Ще участваш защото Веселина няма да участва или защото искаш да направиш едно добро за децата?
И двете.Мисля,че съм ясна.

# 295
Момичета, не знам дали сте посещавали детски дом до сега, но ако не сте и сте по-емоционални и чувствителни по-добре е да не ходите  лично там Cry просто е по-добре да изпратите подаръците. Аз лично не мога да изживея отново всички очи и ръчики протегнати към теб и думичката мамо изричана непрекъснато  Cry Cry Cry  Шокът е много голям  Cry Аз предпочитам да помагам от разстояние  Peace когато мога с пари, когато мога с дрехи и други неща, но не мога да си представя да посещавам домовете. Може би съм егоист... но самата мисъл за децата в тези домове ме разплаква още преди да съм отишла...
На сайта на движение на БГ майки http://fdbm.org/site2/content/view/16/32/lang,bg/ има информация непрекъснато къде и как може да се помага  Heart Eyes

Joy Винаги съм твърдяла, че форумът е място, където всеки може свободно да изразява мисли, чувства, емоции  Peace и различно мнение  Peace
Мики нека хората си комуникират свободно защо им пречиш, където си искат там да си пишат, на мен лично не ми пречат Wink   Peace

# 296
Кате, знам, че е така Confusedи знам, че не мога да издържа и ще ревна. По-миналата година на една инициатива една съфорумка ме убеждаваше да отида с нея, да погушкам някое детенце, но не можах. Ревнах само при мисълта за това. Но мисля, че е крайно време да се преодолея. Живота ми е презадоволен и подреден, време е да направя нещо за другите, макар и на мен да ми причини болка Confusedне всичко е цветя в тоя живот Confused

Мики, като че ли си права. Алис може и да не я водя засега, но аз просто трябва да отида. Смятам, че скоро ще преодолея себе си и ще го направя.

Мила, за количката си мислех. Все пак бебетата трябва да ги извеждат някак навън. Надали е на ръце. Може би ги държат вътре. А така поне едно бебе ще има шанс да спи на въздух. А, че имат нужда и от храна е безспорен факт...за съжаление.

# 297
Да ,точно това което е написала Катето се опитах да обясня по горе ,повярвайте ,усещането е кошмарно  Tired
Кате, оставям ги  Wink кво да правя  ooooh!  ама се издразних ,защото ни в клин ни в ръкав се цитират имена и се дава информация и обяснения за които нито някой е питал нито се интересува ....ама махам се де немога вече да се занимавам с простотии  Peace

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 11:21 от miki3

# 298
Привет страхотна инициатива!  Аз съм за!! Имам много неща които ще дам! Специално събирам за тази цел!

Мики, права си, ходила съм в домове и наистина е кошмарно усещането, навремето всеки месец с приятели ходихме в един дом до Рилския манастир да носиме какво ли не. Не бих завела Анна-Мария!

Само едно не разбрах, Мила какво общо има Веселина ???

# 299
Мила, не знам каква точно ти е връзката между идеята на Дейзи и моите планове за второ бебе и старата тема за агресията, в която тотално се разминаваме в мненията  newsm78 Но явно за теб има. Твоя работа. И това, че имам планове за второ дете, не значи, че не мога да се включа.
Мисля,че всеки си направи изводите за себе си и не виждам защо трябва да се дълбае в подобни безмислени словоизлияния и коментари  Rolling Eyes

Аз също мисля, като Катето и Мики за домовете. Давала съм и друг път и мои дрехи и други неща за домове. Но няма да мога да погледна тези хора, да им кажа някоя успокоителна дума, която ще е лъжа, и да си тръгна  Tired

Общи условия

Активация на акаунт