МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 322
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Мами, Маги пак е с Т  ooooh! От четвъртък пак дига 37-39 без нищо друго. Според тъпото педи пак нищо й няма и да свалям Т. Ама тя не може да вдига висока Т от нищо през седмица  ooooh! Днес самоинициативно й пуснах изследване на урина. Още предния път лекаря, който я прегледа на частно ми каза, че може да има проблеми с бъбреците или пикочната система с тази Т без нещо друго сериозно от УНГ. Но сега не знам на кой да покажа резултатите, за да ми каже какво има и какво да правим  ooooh! Не искам да чакам до понеделник. А и явно нашето педи слага една и съща диагноза на децата на ясла - "Ами то на ясли е така"  Crossing Arms Мога ли да я заведа някъде да я прегледат утре  Rolling Eyes

# 91
веси в токуда работят събота и неделя. викали са ми дежулния от отделението като е ставало въпрос за малкия. иначе изследванията на урината всъщност трябва да имат референтни стойности и да видиш дали всичко е наред. Аз лично бих пуснала и кръв. наскоро някой беше писал и за някакъв педиатър, които ходил и на домашни посещения, ама в момета не се сещам. Ти сигурна ли си, че проблема не е унг  newsm78. щото и иван по едно време беше зачестил високата температура и като резултат сме без 3-та сливица  newsm78. Ако е ухо щеше да разбереш - друго не се сещам... дано не е нещо сериозно

# 92
Кетито може също да даваш оризова каша,ако оби4а,а също и банани,понеже ги водят запи4ащи PeaceЗа голотата аз ли4но не се притеснявам от Дани,може би ще спрем да се събли4аме пред него като по4не да си се къпе напълно сам.Изумена съм,4е все още има де4ица,които си ползват коритата Shocked,Дани посмъртно не мога да го накарам да седне,докато се къпе Rolling Eyes,всъщност аз съм казвала,4е нашето корито не го ползваме откакто Дани стана на 6м.
Веси и Дани преди така безпри4инно ми вдигаше температура,и при нас се оказа третата сливица като при Гер4о Peace
Тася и аз не мога да спазвам диети,но гледам поне малко да се придържам,сега гледам да закусвам само с плодове,да не ям след 20 4аса и да намаля до минимум сладкото,месото и тестяните изделия,едва ли ще отслабна така,но поне се надявам да запазя сегашното си тегло Peace

# 93
Честит Имен Ден на всички, празнуващи днес! Да са живи и здрави!

Лека и спокойна вечер

# 94
  • София
zoui Ооооо, не само го ползваме, ами е пристрастен Laughing
Ние почти всеки ден го къпем. Плицика се човека, полива се, голяма веселба. Най-обича да гони сапуна вътре Joy

Оризова каша давам, от тази без мляко-не е очарован. Днес му я надробех с бисквити.
А банан чак днес му дадох  Praynig добре че може,  много се чудих.

# 95
  • Варна
Ох, умрях от смях с вашите шофьорски истории. Joy Joy Joy Аз нямам чак такива куриози, ама не съм и карала толкова. newsm78
ketito, съвет не мога да дам, моите разстройство до сега не са имали, пу-пу. Само голямо  Hug от мен.
Ето снимки на моите хубостници. Simple Smile

# 96
Честит Имен Ден на всички цветенца и дръвчета днес! Името ви свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни танци, веселба и така до сутринта!

Лек и успешен ден

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 14:04 от Силвето

# 97
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА СРЕД НАШИТЕ МАМИ И ДЕЧИЦА!!!

# 98
Честит Имен ден на всички цветя!
Да ви е живо и здраво името!
newsm51

При нас пъпките минават, но пък хремата се задълбочава. Не мога да разбера защо. Слагам капки , давам витамини, изопринозин и тн , но въпреки това се задълбочава. Майка ми ме обвини , че държа детето на студено и голо и се скарахме на празника , ама много ме ядоса. Като вземе да ме изкарва виновна за някои неща ме влудява. Някой ден ще ме накара да и напомня тя що за майка е била понякога , ама не искам да я наранявам.
Извинете за лошите мисли на този свят ден ,ама вече много ми дойде тази седмица.   bouquet

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 15:32 от elly_G

# 99
Привет и от мен... И аз съм бясна в този хубав ден. Боклука от пролетното почистване стои вече 2-ра седмица неприбран на купчина. Сега писах ядливо писмо до  кмета, ще видим дали ще ми отговори и най-вече дали ще вземе някакви мерки... Сега с това слънце камарата се размириса, а от вятъра предишните дни повечето боклук отново е по градинките. Тези от общината са за разтрел! То не става само с безплатен ПР покрай това почистване, трябва и те да си свършат тяхната работа. Иначе не забравиха да ми пратят писмо с 250 лева такса смет, ама ще си видят парите като ми изхвърлят боклука от пред блока.

# 100
  • Варна
Честит имен ден на всички, празнуващи на този светъл празник!  bouquet
ЕлиHug

# 101
Честит Имен Ден на Цеци, Герчо, Лили Б, Кали и всички останали малки и големи цветя, които празнуват днес! бъдете живи и здрави!

Гер4о , и аз днес забелязах какво "ухание" се е разнесло по улиците.....нямам думи, пиши какво са ти отговорили

Ели, не се разстройвай, всички майки пнякога прекаляват, дано Катето се оправя вече!

Кате, много са сладки дечицата, а Габи е страхотна бузанка!

на всички болнички да оздравяват бързо,ч е времето е само за разходки!

аз утре ще направя сефтето на Лъчко най-накрая, миналата седмица с този дъжд и вятър плановете ми за разходка се провалиха, но утре вече го изкарвам, че и аз не съм излизала от сто години, направо се смръзнах у нас. Днес излязох за 1 час и се уморих ужасно. ще видим и Писи как ще се държи

целувки на всички!

# 102
  • София
[color=magenta]Честит Имен Ден на Цеци, Герчо, Лили Б, Кали и всички  цветя, които празнуват днес!![/color]

# 103
  • София, център
ketito За голотата- мисля, че всяко семейство трябвя да направи своя избор. Ние с Иво сме решили, че докато е малка няма да има криеници, и тя го гледа и се хили-"тати пише" Mr. Green и го сочи...ама когато на нея и стане неудобно те нещата сами ще се подредят... сега гони баба си и я дърпа за деколтето -"баба цици", като се има предвид че е кърмена 2 месеца и отдавна е забравила... просто има интерес детето...

нашата температура спря, ама сополите са ни направо жълти, гадооооооост и се дави яко, ама т`ва е ... докторката каза само ако има т да почваме антибиотик...

Днес цял ден бяхме на Бистрица, че свекърва ми има имен ден и си прекарахме страхотен, горещ ден на поляната... и сополите се намалиха яко!

целувкиииии

# 104
и аз съм на мнението на Ади, че всеки трябва сам да реши ще се показва ли пред детето или не. Аз не се крия, и без това ме преследва в банята и тоалетната..но баща й май не го  е виждала като се замисля, но не е умишлено, просто, не се е сещала. А за циците, и Писи редовно ги търси из деколтетата и си мисли,ч е и тя има, та й обяснявам,че като порасне и тя ще си има, но сега е още малка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт