МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 325
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
аз преди няколко дни питах за къпането... аз се къпя с кайо, не се заглежда и не коментира. естествено приема нещата. само обича да се гуши в циците ми, и им казва: пупи с мляко, понеже корема е пупа без мляко Joy "мляко има пупата, кайо е... нискаме кайо млякото пие. "
(цитирам дословно Joy )

не знам защо е решил, че трябва задължително да казва: ИскамЕ бибата, или нешо таков.а.. днес цял ден се светна да ползва "моля те" не като крайна форма на аргесивна заплаха, а наистина като молба, и до края на деня се специализира в това да ни манипулира. а никога не сме го учили, нито на вълшебната думичка, нито нищо. казва ми вече заповядай. много смешно е започнал да говори. мъчно ми е, че ще се научи и пак ще трябва да се ражда... еххх

има ли още някой с кърма?

# 106
Момичета благодаря за поздравите. Искам и аз на патерица да поздравя всички , които празнуваха вчера и онзи ден  bouquet

Ние вчера се разходихме до манастира св. Мина.Беше претъпкано с народ и адска жега.Мислех си да се разходим наоколо , но набързо седнахме в колата и у дома.За пръв път Ели не заспа в колата , а тръгнахме по обяд.Изчака си търпеливо да се приберем към 14,30 и доволно си заспа в креватчето.вечерта пак  си направихме разходка около езерото в Дружба 1 и тази сутрин не и се ставаше Sad

Цитат на: още Eдна жена на 33 Wink link=topic=284571.msg7257694#msg7257694 date=1208726011

[color=red
има ли още някой с кърма?[/color]

Това означава ли , че ти още  имаш??? #Crazy #Crazy #CrazyСамо не казвай , че не си взела мерки Crossing Arms

За голотата: Само аз се голя пред Ели , ( и баба и де) . Беше и интересно  по едно време , но аз и обясних  , че всички  мацки имат гърдички  и тя като порастне ще има и ....така засега.баща и е категоричен , че не трябва да се голи пред нея.Аз не влагам нищо в това , но избора си е негов.Къпем си я двамата но само аз съм разголена , след това те излизат да се сушат , а аз продължавам под душа.Ели също още си се къпе в коритцето.И мисля , че още дълго ще си я къпем там.Не виждам нищо притеснително в това.Харесва си и.А то е достатъчно голямо и ще я побира поне до 4-5 год.

# 107
Здравейте,

ох много работи имам да казвам.....първо честит имен ден на всички, празнуващи на Цветница Hugда ви е живо и здраво името Hug

В събота оцелях на курса Grinningщях да припадна от главоболие и притеснение, но инструктура е много готин. Изкарахме един час в приказки и не ме допусна до волана, а аз вече се бях настроила да карам и ми се караше, представяте ли си Grinningизясниха ми се някои важни неща на теория - спиране, тръгване, превключване. Мисля, че бързо ще свикна. Даже вече нямам търпение Grinning

Цветница я прекархме страхотно, малко по-късно ще пусна снимки. Църквата я видяхме само отвън, де, но пак беше прекрасен ден.

Иначе за голотата - аз се показвам гола без притеснение, мъж ми се крие. Али си играе в банята, докато се къпя, после ми избира бельото, та така. В началото имаше интерес и се заливаше от смях. Явно помни кърменето, защото гърдите ми нарича нани.
Къпем я във ваната още. Голям кеф й е. Играе по половин час вътре. Кожата й се набръчква, но неще да излиза.

Кали, готви се за обяд тази седмица Grinning

# 108
Здравейте, момичета и от мен!
Честит празник и от мен, макар и със закъснение  bouquet  bouquet
Благодаря за поздравите Hug Hug

bouquet  bouquet Галя, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива!   bouquet  bouquet

Ние сме добре. Добре се  позабавлявахме по празниците. Сега се настройваме за следващите...Така де, като сме безделници, не сме без празници Party Party
Дейзи, чудесно е че си се поуспокила още на първата среща отблизо с шофирането. Дано инструкторът ти да е спокоен Praynig Аз като си спомням с какво главоболие си тръгвах след всеки час кормуване в началото ooooh! ooooh!
У нас мислите за или против голотата не са на дневен ред. При положение, че Кати умира да ходи "госа боса"(бел.пр. гола-боса) нали не си представяте, че се впечатлява от голи хора, само ни се радва и гледа да щипне "голо дупе". Знае частите на тялото, много се радва на голи гърди и знае, че гърди имат всички. Аз самата не съм фен на думата цици, та не съм я учила на такава. А за легена и у нас е силно на почит. Може да се кисне с часове в него.
Хубав ден и успешна седмица!! Hug Hug

# 109
Галя, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава!  bouquet

За къпането, Аз ги къпя голя, а татко им по гащи. Мисля , че така е редно, а и Галя е голяма и се срамува самата тя. Коритото и ние го ползваме понякога, но тя сега повече иска да е права като кака си и да се полива с душа или както тя му вика "тифона"(телефона).

Ох , ние сме притрастени към Шрек. Гледаме всеки ден поне оп една серия , а освен това не минава и без Телетъбис, вече знае всичко наизуст. В момента пее някаква песен която е на някакъв скандинавски език, даже аз не разбирам на какъв. Тя обаче повтаря като папагал както чува и пее и танцува с децата. А снощи това го пя в леглото и аз викам "Не те разбирам какво ми говориш?" , а тя " Ами пея". После се усетих, че било тази песен "За тип-топ " както тя  я нарича.

Между другото тя вече знае доста песни, а и мног бързо ги запомня. Най-обича "Дество мое", както и всички песни на всички ТВ реклами. Има ли други музикални?

# 110

Цитат на: още Eдна жена на 33 Wink link=topic=284571.msg7257694#msg7257694 date=1208726011

[color=red
има ли още някой с кърма?

Това означава ли , че ти още  имаш??? #Crazy #Crazy #CrazyСамо не казвай , че не си взела мерки Crossing Arms

имам.... даже Кайо сутринта ме помоли да му стисна малко, та със сигурност знам, отдавна не бях проверявала. май вече поне не излиза на струйка.

Галя! Много щастие и здраве ти пожелавам!!! и хубави подаръци. да се похвалиш после....

дейзи, готвя се за обяд, радвам се, че не те е уплашило шофирането.
само да споделя, че преди да започна да карам имах страхотна фобия от шофиране, първите пъти пищях от ужас, едни нерви ме тресяха... и това се случваше колата на гаджето на един празен паркинг. така 2 години ме учи човека (когато му издържаха нервите) да сменям скорости, да тръгвам и да спирам.
поле записах един кур, на който нищо не научих, ама нищо. платих си изпита, всички, които не го бяха платили, ги скъаха, дори един мой приятел кореец, който в корея има професисонална книжка. явяваше е за 4ти път.
ъщото гадже ми даде колата си 2 седмици по-късно, и започнах сама да си е уча по улиците.
за катастрофите ако някой има интерес все още, после ще разкажа. много е дълго Joy дребните паркинг произшествия ще ви ги спестя hahaha

хайде успешен ден.

# 111
мами, звъннаха от общината Joy. дадаха ми вхходящ номер и казаха, че ще имам отговор до месец. Ако до месец не изчистят буклука аз лично ще го натоваря в колата и ще го изсипя пред къщата на бат бойко.

# 112
Такааа...

Кате, много са сладки двата бебешора Hugда са ти живи и здрави и много да те слушат. Изумявам се просто на чужд гръб колко е лесно да отглеждаш породени деца, а ти изглеждаш великолепно Hug

Зоуи, възхищавам се на мъжа ти да знаеш Rolling Eyesискам да съм като него  над нещата Grinningсега сериозно - знаеш моето мнение, няма да ти дотягам. Само да кажа - няма ли начин да си дойдете в Бг за някой и друг месец, може пък да му залипсвате и да се промени. Въпреки че то не  си ли  го носиш в себе си, никой не може да те научи.

Герчо, не се вълнувай. Аз имам жалба в общината преди доста повече от месец, резултат няма, тъй че не очаквай да се помръднат.

По повод на шофьорските изцепки, аз както знаете вече съм карала курса донякъде и за малкото часове зад волана не успях да взема един десен завой и се качих без да искам на тротоара...та не случайно ме е страх от мене си Rolling EyesНо сега съм много надъхана. Даже вече си избирам кола. Какво ви е мнението за Опел Тигра - искам малка, спортна, лека, маневрена кола с място за детско столче, ако се наложи.

Ето и малко снимки от неделните ни приключения: http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/18

# 113

само да споделя, че преди да започна да карам имах страхотна фобия от шофиране, първите пъти пищях от ужас, едни нерви ме тресяха... и това се случваше колата на гаджето на един празен паркинг. така 2 години ме учи човека (когато му издържаха нервите) да сменям скорости, да тръгвам и да спирам.
поле записах един кур, на който нищо не научих, ама нищо. платих си изпита, всички, които не го бяха платили, ги скъаха, дори един мой приятел кореец, който в корея има професисонална книжка. явяваше е за 4ти път.
ъщото гадже ми даде колата си 2 седмици по-късно, и започнах сама да си е уча по улиците.
за катастрофите ако някой има интерес все още, после ще разкажа. много е дълго Joy дребните паркинг произшествия ще ви ги спестя hahaha

хайде успешен ден.
hahaha hahaha hahahaкой за какво си мисли рано сутрин WinkКали аз пък не можах да разбера при положение,4е имаш толкова много кърма защо си спряла да кърмиш?А я кажи сега кой ти стимулира лактацията Wink
И Дани е музикален,но го докарва пове4е на мелодия и тук таме улавям някоя дума,но аз разпознавам винаги коя песен пее.Тази сутрин го пуснах без памперс на яслата и ги инструктирах да му го слагат само като ляга да спи,да видим дали ще има инциденти,проблема при него е,4е не го бърка да си ходи напикан и с 4асове да го оставя не му прави впе4атление.Ина4е има страхотно подобрение с носа,ве4е си диша спокойно,оба4е ми направи впе4етление,4е като ходим в свекър ми и как кашля пове4е Дани и май ще се окаже,4е е алерги4ен към нещо там,аз се съмнявам за едно детстко стол4е в което се храни Дани,понеже е хванало мухъл,но те държат там да сяда и още другият път като отида ще го метна в коша #Cussing out
Галя 4естит рожден ден,желая ти семейно щастие и професионални успехи
Дейзи той не може да диша без нас,в никакъв слу4ай няма да ни пусне сами,ако беше наблизо да,но до Бг абсурд.

# 114
Забравих да кажа,4е Габи много е порастнала,а Катето изглежда много добре Hug
Дейзи а твоите снимки са направо като професионални,Али както винаги е страхотна Hug
Аз не съм ви казвала,4е Дани си има гадже,ама той май незнае.Има едно моми4енце в яслата,голяма сладурана,като я питаш дали има гадже и казва"Даниел Алегре",да не би слу4айно да го объркат с друг Даниел LaughingИ ощ? веднъж ме изуми моят син с паметта си,предното лято едни комшии имаха ку4е,което стоеше на терасата и Дани много му се радваше,но като поотрасна го пратиха на село и предната седмица минаваме покрай тяхната врата и той ми обяснява,4е там има ку4е Shocked,това при положение,4е не го е виждал от поне 8м,а и те го имаха около 2 или 3м,направо ме изуми.

# 115
  • Варна
Е, мерси за комплиментите. Hug
daizy, то наистина не е толкова трудно да се гледат. Мислех си, че е по-трудно, невъзможно за мен. Пък то нищо невъзможно няма, както знаем. Mr. Green Не мога да повярвам, че мина цяла година. Наистина на моменти много ме хващат нервите, но когато са здрави всичко се изтърпява. Само болестите ме докарват до истинска депресия. Добре, че за сега не боледуват много. След миналогодишните летни перипетии и едни хреми през октомври,не сме имали проблеми, пу-пу. Praynig Но в случаи като този на zoui, наистина бих се побъркала. Да ми е болно детето и никой да не може да му помогне просто би ме докарало до луда паника. Rolling Eyes
За голотата-не се пазя особено, за мъж ми не ми е правило впечатление да се пази също. newsm78 Но аз къпя Преслав облечена, той в душкабината, аз навън, на отворена врата.  Wink
Ох, тази Алис, направо ще я изям. Прекрасна е, daizy. Heart Eyes И ти изглеждаш страхотно. Hug
Честит рожден ден на Галя!  bouquet

# 116
Благодаря за комплиментите Hugмного сте мили Hug

Зоуи, тя работата съвсем ми прилича на кучето с кокала - хем не го яде, хем не го дава Rolling Eyesшегувам се разбира се, много гушки и горе главата  Hug

Сега да се похваля. Много съм доволна от това как Али се отказа сама от пампата. Слагаме само за всеки случай навън и като спи нощем. Винаги е суха, а от около седмица не пишка и нощем.Не сме имали аварии хич. Майка ми разказва как един път както си спяла следобед се изправила и казала "пишо", отишли, изпишкали се и тя пак си легнала и си доспала. Скица Grinning

Веси, кажи как е Маги Confused

# 117

Сега да се похваля. Много съм доволна от това как Али се отказа сама от пампата. Слагаме само за всеки случай навън и като спи нощем. Винаги е суха, а от около седмица не пишка и нощем.Не сме имали аварии хич. Майка ми разказва как един път както си спяла следобед се изправила и казала "пишо", отишли, изпишкали се и тя пак си легнала и си доспала. Скица Grinning

Божееееееееее, ние дали някога ще го доживеем този момент , вече незнам Tired

# 118
Стига бе Rolling Eyesайде един път и ние да сме сред първите по някой показател Laughing

# 119
Стига бе Rolling Eyesайде един път и ние да сме сред първите по някой показател Laughing
Само можем да ви похвалим! Браво на Алис!
Виж нашите артистични души не ги интересуват такива битовизми, на нас ни дай да пеем и да танцуваме, пък било то и с насрани дупета Wink

Общи условия

Активация на акаунт