МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 330
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!

Ееех, ама големи сте красавици, Дейзи  Hug

Ние от събота сме вече упорити по махането на памперса Wink Напредъка е почти никакъв, но не губя надежда.
В събота цял ден се напикава, само веднъж пишка в гърнето. Като се напишка и хуква след мен на пръсти и вика: Мамо, моко! (мамо, мокро). Много е смешна. Днес казала на баба си, че има "пики" и баба й докато се усети, К. седнала с гащите на гърнето и се изпишкала  Laughing Ама аз и на това съм доволна, като се има предвид, че до преди месец бягаше от гърнето като дявола от тамян  Mr. Green Сутринта като се поразсъни ми каза, че има "пики", сложих я и се изпишка. Но ако през деня се е заиграла нещо, абсурд е да се сети  Whistling Ама и това ще стане де Wink

За голотата: аз не се пазя, а мъжа ми май не го е виждала. Мен като ме види гола и казва: нама гати, нама тутуен (нама гащи, нама сутиен)  Blush, но само като констатация. Не се заглежда много.

# 121
[
поле записах един кур, на който нищо не научих, ама нищо. платих си изпита, всички, които

Лелееееееееееее смях се половин час ,  Joy Joyне знам защо , още не мога да спра , колежките гледат умно и се чудят какво ми става.подейства ми много ободряващо след напрегнатия ден.Изби ни напрежението Joy Joy Joy

:

Сега да се похваля. Много съм доволна от това как Али се отказа сама от пампата. Слагаме само за всеки случай навън и като спи нощем. Винаги е суха, а от около седмица не пишка и нощем.Не сме имали аварии хич. Майка ми разказва как един път както си спяла следобед се изправила и казала "пишо", отишли, изпишкали се и тя пак си легнала и си доспала. Скица Grinning

Браво на Али , Ели е на настроения , по-скоро я свършва в гащите.Но всичко с времето си.Надявам се да има успех.Но нощем си пишка доста и сутрин памперса прелива , не знам как ще го преодолеем Thinking

# 122
Пак мерси, къде ме сложихте и мен в красавиците се чудя, ама нейсе Simple Smile

относно пишкането - допреди месец някъде и Али беше така, улиса се в игра и забрави и се изпишква на пода или дивана, разправяла съм ви, че най-праното нещо вкъщи е дамаската на дивана Laughingно изведнъж зацепи, просто изведнъж. Лошото е, че на моменти се инати за голямата работа. Като я хванат бесотиите, отказва да седне на гърнето и няколко пъти напълни гащичките Crazyиначе и ние имаме записан случай на пишкане в гърнето през дрехите. Пишка само на голямата тоалетна като някой я държи. Така й е кеф, така го прави, щом е по предназначение аз съм щастлива Grinning

Някой купувал ли е мляко Млечко? За пръв път оня ден купих, че нямаше друго и не стига, че срока му е кажи речи месец, а днес вече намирисваше лошо. На вкус нищо му нямаше, но пък нали напоследък развих професионално изкривяване и душа най-подробно всичко, та се чудя аз ли изтрещявам или нещо не е хубаво това мляко newsm78

Казвайте кой къде ще ходи по празниците? Внасям предложение, като мине Гергьовден да се засилим през май да направим един зелен уикенд с децата, че после ще почнем да се точим на море.

# 123

Казвайте кой къде ще ходи по празниците? Внасям предложение, като мине Гергьовден да се засилим през май да направим един зелен уикенд с децата, че после ще почнем да се точим на море.
О аз откривам сезона с морето  Wink на 1-ви заминаваме с малчо за Гърция за 5 дни, а на 7-ми.06 за Турция  Simple Smile Вече му купих бански и сандали  Joy 

# 124
Дейзи браво на вас HugДнес Дани в градината се е напишкал само веднъж в гащите и откакто се е прибрал само на гърнето,та реших и аз да пробвам ве4е само като спи и като излизаме за по дълго да слагам.Имаме оба4е друг проблем като пишка и пишката му стър4и и пиша извън гърнето или пък ,ако е в тоалетната върху седалката Thinking и сега се 4удя аз ли нещо не го слагам правилно newsm78,айде майки на мом4енца кажете как е при вас CrazyЗабелязах 4е пишка в гащите,ако му се карам,затова избягвам да му се карам като знам,4е е време за пишкане WinkА нали ви разправях,4е има цицина отзад на главата и подозирах,4е е паднал в яслата,но ве4е от една седмица си седи и не е като цицина,а все едно кокал4е или огромна пъпка,ама твърдо и като го пипна го боли Sad и се 4удя дали е нормално това newsm78

# 125
Момичета, Hug благодаря ви много за вниманието Heart Eyes Много мило и приятно се почувствах Heart Eyes Съжалявам,че не пиша редовно, но навикът си е навик и редовно ви чета Simple Smile Сега чакам Ивка да заспи и продължаваме празненството та намерих време да се отчета. Обикновено по това време вече съм в хоризонтално положение пред телевизора и дремя Simple Smile Ивка е станала такава фурия,че ми изцежда силичките от всякъде Simple Smile Но и аз като Дейзи съм решила да се запиша на шофьорски курс, та се надявам малко да се разнообразя Simple Smile Още веднъж ви благодаря,че не сте ме забравили Simple Smile Heart Eyes Hug

# 126
Гале, честит рожден ден и от мен! От всички хубави неща в живота ти желая по много, а лошото само да минава покрай теб, без да ти се отразява!
Дейзи, браво за памперса, ние май скоро няма да се откажем, аз чакам лятото и майка ми да я понаучи, че тя е по-инат от мен, аз май в момента нямам нерви. Хайде лека вечер, че съм адски изморена.

# 127
Да ви споделя, че тази вечер водих Сара на концерт на "Ние врабчетата" в Младежкия тетаър. Така с ерадва това дете на каките, не спря да танцува и след всяко изпълнение да вика "Браво". Много беше хубаво, препоръчвам. Стават вече за такива мероприятия. Концертът беше под формата на приказка за принц и принцеса, много свежо.И аз се заредих.

# 128
Здравейте  Hug
Галя, Честит Рожден Ден и от мен  Hug да си здрава ,усмихната и безкрайно щастлива   bouquet

Чудя се от къде да започна  ooooh! не съм писала от 3 дена и ми се понасъбра  Grinning
Първо да се оплача ,че ми откраднаха протмонето в събота  Sad със всички документи вътре /книжка, дебитна карта ,лична карта,пари/ абе гадна работа  Tired
Друго всичко май е добре тези дни се мотахме с децата насам натам ,за празниците нещо закъсняхме с организацията и вече няма да намериме свободно място никъде ,но ще правиме ежедневни разходки на по близки дестинаций ,че като си помисля навсякъде каква лудница от хора ще е ,а София ще се поизпразни може би добре ще изкараме  Grinning
Зоуи, напоследък Боби много работа му се насъбра и почти непрекъснато го няма та Алекс ми правеше абсолютно същите номера , нервничи ,мрънка и в момента в който види баща си не ми дава да го докосна по никакъв повод . Иска той да го облича да го храни да го приспива  Crazy и на мен честно казано ми е екстра така  Sunglasses. В петък Боби се прибра ужасно късно в срравнение с другите дни към 9.20 май някъде беше и това малкото  усети бе  ooooh!   явно много му дойде вече и като му се разсърди  Mr. Green още от вратата взе да го гони и да го бута ,направо ни разби, въртят си им се и на тях някъкви мисли в главите....
За цицината -вземи го заведи на лекар за всеки случай.

Дейзи ,браво на Али  Hug при Симона така се получи когато беше на 2.2 м. от веднъж го махнахме памперса ,не слагахме нито за навън нито нощем  Grinning ама сега нещо се закучи работата с Алекс, а и докато ходи на градина нищо немога да направя ама излезне ли ваканция след 1 месец ще се захванеме сериозно. Неможе и неможе да разбере това дете ,че трябва да ми каже преди да свърши работата  Grinning всеки път идва и ми съобщава след като се е наакал  Crazy Снимките ви са страхотни  Heart Eyes много сте готини  Hug
За маляко Малечко за първи път чувам  Rolling Eyes

Кате ,страхотни са ти сладурите  Heart Eyes Hug и аз да кажа ,че Габи много пораснала ми се вижда  Heart Eyes

Беа, много добре ми звучи концерта ама за нас няма да стане  Tired все още .Сара си е кротушка може да си седне детето да се впечатли от нещо ,а на Алекс дай му поляна да тича и друго не го интересува  Crazy

Зелен уикенд ще направиме задължително след празниците ,толкова добре ни се отрази на всички ,че в нас сме си непрекъснато със снимките ,Алекс по цял ден показва безпогрешно Мими, Анна-Мария ,Кайо и Сара  Heart Eyes Hug много им се радва и само повтаря ,че иска при тях  Grinning. Дано този път се събереме по голяма група.

# 129
оооо нннееее.... ще умра... ама преди това трябва да реша дали от срам или от смях.
клавиатурата ми в офиса е прецакана и "с" не се изписва, освен ако не натисна мноого силно... ама и вие сте едни... аз съм писала "поле записах един ...." но на полето никой не е обърнал внимание, а Wink?

Зои Joy кърмата не я стимулирам, отвътре си ми идва hahaha
аз нямам достатъчно, за да го кърмя, той категорично отказва от много малък да суче. и на вкус е много гадна (солено кисела).
не знам зарязването дали ще има ефект. при нас продължи 2 седмици. веси, да споделиш опит?

днес вадихме паспорт на Кайо и се притеснявах как ще реагира във фотото, да не се притесни че някой друг го снима. за това влязох в студиото с моя си апарат и снимах едновременно... много съм нахална... много добре излезе човека, за разлика от баща си. ама кайо има 10  пъти повече снимки през живота си, от колкото баща му.
за празниците ще ви кажа после, ако стане.

# 130
Кали, иван изпадна в истерия като го заведах във фотото да го снимат. Та аз си го снимах сама в офиса до една бяла стена. След това колежката приложи в действие всичките си познания по фотошоп и стимката си стана като истинска  Joy

# 131
Ох, каква съм кокошка ooooh!вчера се съдрах от писане и все пак забравих да честитя на Галя. Да си жива и здрава, мила. Много радости  и щастие Hug

Мики, лоша работа с портмонето. Сега, докато всичко извадиш наново ooooh!

Зоуи, заведи го на лекар Дани за цицината. Според мен може и цицина да е, те бавно минават. Но може и да е някакъв абцес. Ей, много ви се насъбра значи Confused

Ние ще караме със стария паспорт от миналата година.

Ей, жега бе. Препотих се, докато стигна до офиса. Али сутринта се надигна в 6 и 30 и ми развали целия кеф от сутрешното ми кафепиене и четене на книжка Closeнаправих й два вида закуска, правих сутрешен тоалет и на двете, оправих кревата, подреждах, пуснах пералня, остана време даже да поиграем ooooh!като тръгнах в 8 вече бях уморена Tired

Иначе май тотално загубих войната с пясъчниците. Иска си детето и това е. Ходи краде "дачките на дугите деца" и няма измъкване по един час. Добре, че сега са направили една нова градинка до нас и е чисто все още. Няма и месец, а дървеното влакче вече  е счупено. Оферирала съм мъж ми да ходи да го оправи през уикенда, че на нищо не прилича това  Closeаман от тия агресивни, чупещи и блъскащи пубери. Само да ми попадне някой пред очите, ще го навра да не казвам къде.

Беа, и аз се каня да водя Алис на куклен театър. Радвам се, че й е харесала на Сара. Скоро и аз ще пробвам. Ще ида да видя дали този на Раковска ще бачка по празниците. Някой иска ли да дойде с нас?

Малее, че съм бъбрива днес Blush

# 132
Привет  Wink

Дейзи с удоволствие бихме се включили към посещението на театър, но в петък заминаваме  Sad
Аз водих Или на Коледа на куклен театър и беше много впечатлен, като цяло беше послушен и следеше фигурите  Peace Сега съм решила да взема билети за Дисни " Рожденият ден на мечо Пух" / така ли беше постановката  newsm78 / ще бъде в зала 1 през юни, но все не остава време да стигна до билетният център  Embarassed та ако има желаещи да отидем заедно  Peace

Всички снимки са много сладки  Hug

Желая на всички един мнооооого хубав ден   bouquet

# 133
ГАЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА И ОТ МЕН!!!  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug

Аз нещо не съм в настроение да пиша тези дни  Tired То и нищо хубаво нямам за писане, а не искам само да се оплаквам  Tired
Но за ззеления уикенд след празниците съм много навита  Peace Този път ще чета най-старателно, за да не изпусна пак момента  Grinning

Дейзи, ние може да се включим към театъра  Peace Водят ги от яслите вече няколко пъти и казват, че й харесвало  Grinning

# 134
Привет мацки!

Най-накрая и аз да се включа Simple Smile направо съм затрупна от всякакви зада4ки, работата, ресторанта на морето, лични зад4ки, ужас направо - по цял ден тър4а напред-назад. Искам ве4е да идват празницитееееее  Crazy

Да честитя именициите от онзи ден! Да им е живо и здраво името. Галя честит рожден ден и на теб на патерици. Да си много щастлива и оби4ана!   bouquet

На Цветница бяхме на вилата цял ден, празнувахме РДто на баща ми. Децата играха с едни разкошни малки козленца бебета - толкова сладки същества  Heart Eyes

Мики, много кофти за портмонето, сега само разправии докато си изкараш наново

Дейзи, Кате-Н, страхотни снимки! Габи е ве4е голямо моми4е!

Дейзи, аз за театър не съм много сигурна 4е Анна-Мария ще седи мирна. Но може да опитам, ако стане напе4ено ще напуснем театрото Simple Smile

За зеления уикенд аз съм на 100000% навита! Толкова хубаво ни беше, дори предлагам пак на същото място да бъдем! Мики и Анна-Мария само повтаря имената на вси4ки у4астници от зеления уикенд. Laughing

Кате-М, къде в Гърция отивате, и аз заминавам с приятелки и децата - отиваме на Сани

Калиии, сподели накъде си се запътила   Wink?

Общи условия

Активация на акаунт