МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 297
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от нас !
Искам да ви се похваля, че за 1 месец свалих 7 кила и се чувствам страхотно .
Сподели тайната де Laughing

# 46
Тайната е Дюкан . Grinning

# 47
  • София
Забравих да благодаря на Калина, Ц-мира и Лили б за съветите Hug Много ви благодаря, много ми помогнахте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 48
Добро утро , пак съм първа с кафето  food010

Кали , Мики,  липсвт ми нощните ви творения ,  Laughing няма какво да чета рано сутрин.

Специални поздрави и възхищения към всички Дюканки smile3501 smile3501 smile3501

Явно това ще да е най успешната диета , ще взема най - после да се подложа и аз  ,  newsm12но .....още не се заричам

Ох , мен ме е обхванала предпразнична еуфория , вече място не мога да си намеря , вчера си пуснах отпуска за двата дни между празниците , и още в събота  (26,04) рано сутринта отлитаме от София . Не сме пътували от Коледа , а това нас ни съсипва , не знам защо се застояхме така , това не ни е присъщо. И мама ще си идва.....абе весело ще е , само не знам как точно ще си извозим багажа до Разград newsm12. Че Ели и баба и  тръгват с цялото обзавеждане в детската smile3506 ,  количка , колелце , играчки....Майка е с един огромен куфар.А бе ужас. Най вероятно ще си ходим с двете коли...
Ох незнам , до другата седмица ще се побъркам , такова преселение чак не е било.

Добрата новина е , че днес се уговорих с директорката на яслата и няма да има проблем за дългото и отсъствие.Само ще подам молба и ще плащам по  половин такса , съгласна съм и цяла да платя само да и пазят мястото.Даже склони да и даде картона , за да я запишат временно там в друга ясла , което вече сме уредили.Не очаквах , че ще стане толкова лесно.

Хайде лек ден на всички  love001

# 49
Добро утро,

днес нямам какво да кажа, ама не мога да се стърпя да ви кажа здрасти Hug

# 50
Ей, Цеци, поста ти ме зареди с положителни емоции  Grinning Много еуфорично звучи  Grinning А на мен ми трябваше нещо такова. Така се скарахме с мъж ми сутринта...Изгоних го от нас...Не знам, но си мисля, че трябва и двамата да си дадем сметка за някои неща и е хубаво да се разделим за 1-2седмици...

А за Дюкан, за вече писах, че при мен въобще нямаше този грандиозен успех  Tired Мисля, че си е до организъм. Аз явно от месо не слабея  Mr. Green

Здрасти, Дейзи  Hug

# 51
Привет мами!

ДА ЧЕСТИТЯ МАКАР И НА ПАТЕРИЦА РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ТАСЯ И КАЛИ! БЪДТЕТ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ И ПОЗИТИВНИ! БЪДЕТЕТ МНОГО ОБИЧАНИ!    bouquet   bouquet   bouquet

Имам толкова зада4и тези дни, че едвам смогвам, ужас искам ве4е да дойдат празниците и да си по4инаааа !

Анетка, стахотна е Стела!  Heart Eyes

Нели, радвам се 4е сте си в къщи и сте избегнали болницата!

Веси, що така бе? Поговерете, опитвай се да не се ядосваш.

Дейзи, и аз като малка имах страшна алегия от полени и цветя, мина от само себе си

За диетите - аз съм се подложила само на протеини и зеленчуци, без никакви въглехидрати, в комбинация с антицелулитни масажи и разбира се много йога. Свалила съм около 2 килца и около 2-3 см от обиколките. Чувствам се много добре така.

Кали вземи се премери да видиш как ти действа диетата  Hug

# 52
Веси Hugгоре главата, ако преценяваш, че имате нужда от почивка един от друг най-добре го направете, няма нищо по-лошо от натрупано напрежение.

# 53
Здрасти Дейзи

Веси, и аз го гоня, но той не ще да си тръгне.... сигурно защото живеем в неговия апартамент... което според мен изобщо не е смекчаващо вината обстоятелство.
На нас кратките (до 3 седмици) раздели винаги са ни се отразявали чудесно.

Зори, изглеждаш перфектно, много ме кефиш.

цеци, бравоооо : )))))
а мики я няма, защото й се е бъгнал интернета и трябва да й организираме специално посрещане... много е издивяла, депресирана и се е побъркала от кука у дома... специален възстановителен спам-чат-форумски еанс трябва да й приготвим

отивам да КОпам...

хахаа... днес си тръгвам от първия офис, в който рано сутрин преподавам, и ме среща една девойка на вратата  думите:
ЕЕеххх... ако можеше да го науча английския ей така като те гледам и те срещам по коридоритее Joy
ама не мо'е, требе да се КОпа ...

# 54
Мъж ми е вече "-12" и смятам да започна да го захранвам  Joy

хахаа... днес си тръгвам от първия офис, в който рано сутрин преподавам, и ме среща една девойка на вратата  думите:
ЕЕеххх... ако можеше да го науча английския ей така като те гледам и те срещам по коридоритее Joy
ама не мо'е, требе да се КОпа ...

еххх ако ставаше докато те чета из форума  Wink нямаше да пиша един мейл по 30 мин  newsm78

# 55
Ех, Веси, дано не е нещо сериозно, аз дълго мислех, докато предприема тази крачка, за себе си не съжалявам, но искрено се надявам при вас нещата да се оправят. Иначе като те четох и се замислих, че на 19.04. става цяла година, откакто сме разделени с мъжа ми.
Аз точно се чудех къде изчезна Мики, а то... Но и Ади я няма нещо???

Лек и успешен ден

# 56
adi e po krychmi Joy
ne znam de... ama taka si mislya ...
Kate, daj da pomagame s mail-ite be dusho mila. 30 min ne e choveshko da se tormozish

# 57
ЕЕЕЕЕЕЕ ЗДРАВЕЙТЕ  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
ВЕЧЕ ДИШАМ  Joy
Уффф без интернет не си е живот просто  ooooh! побърках се
Сега да започвам  Mr. Green
Първо да честитя рождените дни на Тася и на Кали ,а също и на Силвето с ужасно много закъснение  Hug от сърце ви желая да сте безкрайно щастливи и всичко което си пожелаете да ви се збъдне  Heart Eyes Hug  bouquet
Нелче ,радвам се ,че сте се разминали с болницата  Hug дано вече да сте здравички  Heart Eyes
Веси ,дано да се оправите с мъжа ти  Hug
Цеци ,стискам палци да се справите с багажа  Crazy аз като си помисля с колко бяхме за 2 дена миналия уикенд направо главата ми неможе да си представи за повече време ако трябва да ходиме някъде как ще се замъкнеме  Joy
Герчо , ходих снощи до една съседка да надникна за минутка във форума и някъде мернах ,че питаш кое е момичето на една от снимките и понеже не съм чела много подробно назад та не видях отговори ли ти някой . Това е моя приятелка ,детенцето и е 3 месеца по малко от нашите и по план трбваше да дойде с нея ама имаше конюктивит и понеже така или иначе свекърва и щеше да я гледа събота и неделя та тя дойде с нас сама . Всъшност и зачислих Симона   Mr. Green
Зоуи ,стискам палци да се подобрява Дани и да се отпуши нослето  Hug
Поздравявам всички които успявате да спазвате диета  Hug много искам и аз ама съм такава лакомия ,че не е истина  ooooh!
Ох на един дъх изписах всичко ,дано да не съм досадна ама сега от страх да не ми изчезне пак нета гледам да се набърборя  Joy

# 58
  • София, център
ААААААААА така, Кали на кръчма ме е пратила... хахахах!!!

Мария е болна , днес и тече носа като из ведро, имаше 37.6 и после 38.3 температура около 17 часа. От тогава няма и сега спи като пън, покашля през нощта, защото сополите са гъсти и я давят милатааааааааа... помпам носа като полудяла с тая помпа, пак ви казвам много е добра!!!

Разплака се нещо, чаоооооооооо

Леле к`во има това дете в носааааа, направо не знам... утре ще я водя на лекар, да я преслушат.

лека нощ

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 23:45 от adiland

# 59
Добро утро

Еееееее Мики , добре дошла Heart Eyes. Определено се усети липсата на ведвите ти постове.Абе азли не съм разбрала newsm78 - ти не почна ли работа? newsm78 Embarassed newsm78

Ади , как е Мими.....пожелавам и бързо възстановяване.Ели от събота си влачи някаква лека хрема , но засега удържам положението някак си.Изкара три седмици в яслата... дано изкара и другата
Ох търпението ми съвсем се изчерпва искам отпускаааааааааа #Cussing out
Дано не ми се размине , че колежката ми напуска след празниците и не знам дали няма да и скимне да си тръгне още след Великден Praynig

Абе защо никой не пише????? Къде се скатахте всички.А на мен така ми се бърбори , но няма с кого Rolling Eyes Още съм сама  на работа , колежките идват в 9 Sad

Общи условия

Активация на акаунт