МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 294
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, мами  Hug

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!  easter

Не съм чела последните страници. Вчера се върнахме от Велинград. Изкарахме си страхотно  Grinning В последния момент оставихме Маги на майка ми, защото пак вдигна Т  Tired Но поне на Велинград с мъж ми три дни се видяхме с приятели, ходихме по кръчми и си отспахме...и работихме по второто бебе усърдно  luvbed   Blush Направо се върнах поне три години назад, като бяхме още гаджета  Whistling

Аз тази година снимки на яйца няма да показвам. Станаха много грозни тази година  Tired Нещо не хвана добре боята  Rolling Eyes

Отивам да дочитам  Grinning

# 256
Добро утро  Hug
Наде, с малко закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен   bouquet да си жива здрава и безкрайно щастлива  Hug

Дейзи ,тъкмо вчера се чудех дали не сте заминали ,че те няма тука ден -два ама се сетих ,че май на 1-ви  щяхте да тръгвате ,нали?
Много се радвам за кормуването  Peace За Смарт и аз се бях засилила преди време ама ми казаха ,че за потдръжка е кошмар защото в БГ няма части и всичко отвън се поръчва и пристига много бавно.

Ние вчера много добре си изкарахме в обикаляне на магазини и пазаруване  /нали знаете на мен колко ми е добре от такъв сорт занимания  Joy/ при това на спокойствие без децата  Rolling Eyes ама днес през носа ще ми излезне  Tired довечера ще идват свекита и баби ,че Боби има рожден ден /по този повод ви черпя виртуално   party023 Wine Glass beer  Grinning/ Та проблема ми е ,че цялата къща е в уникално разхвърляно състояние  ooooh! ама направо неможете да си представите ,буквално няма къде да се стъпи , децата не са на градина  ,Боби е на работа и съм сама със цялата суматоха  ooooh! Въобще не ми е ясно как ще успея да оправя до 18.30 ч. добре ,че поне няма да готвя ,разбрахме се да поръчаме готова храна защото ако и това трябваше да правя щях да се гръмна  Mr. Green

# 257
Мики, да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша Hug

Вярно, че Смарта е ужас за поддръжка. Ние имаме два във фирмата и май ги карат до Гърция. Като каза пазаруване, просто с мъж ми сте лика прилика. Върна се милия в петък от Швейцария, обяви, че там е по-евтино от Бг и като почна да вади едни дрехи, парфюми, играчки...затрупа целия хол. А иначе утре заминаваме вечерта за Виена. Наточил се е и там да пазарува. А с тоя срив на борсата хич не е здравословно, толкова да се харчи. А и приятелите, с които отиваме са шопинг маниаци, ще има да ме влачат по магазините ooooh!

Веси, почнахте значи Laughingайде да ви върви по вода бебеправенето Hug

# 258
Ей Веси ,да бе  Peace хайде и от мен успех  Winkда се похвалиш в най скоро време  Hug

Дейзи ,хайде сега е мой ред да ти завиждам  Joy вземи ме бе ....моля те ,ще се намушкам в някой куфар  Mr. Green искам и аз по магазинии... ох ама защо толкова обичам незнам  Crazy А мъжа ти ми е ясен аз него само в моловете съм го виждала /кога с тебе кога с приятели  Joy надушила съм го ,че е от моята партия/ може би ако го срещна извън магазин няма да го позная  Joy

# 259
Ех, Мики, що не каза по-рано, знаеш ли колко тънкана излизат билетите. Иначе на отиване има място в куфарите  Laughingщели сме да вземем моля ти се два, за да имаме къде да тъпчем на връщане ooooh!като каза молове, сега щели да му местят офиса до мола на Стамболийски, ужас Shockedмежду другото стигна му до мозъка, че от Бг няма смисъл да се пазарува. А и той често пътува в командировки та се грижи за гардеробите на всички Rolling Eyesна Али какви сладки дрехи е взел за без пари просто. И дъска за гладене й е домъкнал ooooh!ама глади детето не мога да отрека. Едни панталони от 3 дена ги глади и не се спира Laughing Поредната глупост, която купи е двд за колата, което се слага на тавана, за да можело детето да гледа, докато пътуваме ooooh!щяла много да се кефи. Сега не може да намери майстор, който да го монтира. Хак да му е Crossing Arms

# 260
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ МИЛИЧКИ! ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ В СЕМСЙТВОТО!

НАДЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ! ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО ТИ ЖЕЛАЯ !   bouquet

Празниците изкарахме страхотно, ядене, пиене, от маса на маса Simple Smile Разхождахме се много с Анна-Мария напред-назад. Направих и чудесен шопинг - обувчици и други неща Simple Smile Мики, Дейзи и аз умирам да пазарувамммм! Направо полудявам .... Simple Smile Най-оби4ам обувки да си купувам, нямам къде да ги слагам оба4е ве4е, ще ми трябва отделна стаи4ка Simple Smile Лъчо само ме бъзика.

Дейзи, мъж ти е страшна работа бе! Лъчо хи4 не оби4а (тука в БГ) да пазарува. Въобще не ходи с мен, само в чужбина оби4а да пазарува, и то все влиза в ебаси магазините  дето едно парцал4е струва   Shocked После като се видим след шопинг-а - той с една торбичка а аз със десет за същите пари Simple Smile

За СМАРТ да се  изкажа - на зет ми бизнеса му е свързан с коли, и казва 4е тази кола  е най-несполу4ливата. Хубаво 4е си се спряла на Меган4ето - и на мен втората ми е Меган но от големите Simple Smile

Кате, много кофти, ужас какъв е този вирус сега отново! Аман ве4е от гадните грипове и вируси!

Мики да ти е жив и здрав БОБИ! Много да те слушааааа и оби4ааааа Simple Smile Специални поздрави да ми кажеш !

Оф нямам търпение ве4е да заминем в Сани искам по4ивкааааа!

Цунки!

# 261
  • София
Христос Возкресе! Здраве, любов и благополучие ви желая!

Наде, честит рожден ден със закъснение Hug Да си много здрава и много обичана Hug

Ние също малко попътувахме по празниците - посетихме родителите ми в Плевен и успяхме хубаво да си починем. Емка най-после е здрава ( да не чуе дявола) надявам се да няма вече болести, защото тази година ни се разказа играта Sad Последната ангина от миналата седмица беше кошмар.
Иначе яйца боядисвахме и ние - по-скоро аз, защото Емка я беше страх да бърка по боите  Crazy Абе това моето дете много плашливо се оказа - все от нещо я е страх  ooooh! И при вас ли е така?

Дейзи, мисля че Реното е правилен избор Simple Smile Аз карам Меган, но с 4 врати и съм супер доволна Simple Smile е, не е най-новата кола, но ми върши страшна работа, кара меко, двигателят е тихичък Simple Smile Ема умира да спи в колата Simple Smile

Мики, да ти е жив и здрав рожденника и много да те обича и слуша Simple Smile

Така не ми се работи днес, ноооо няма как. После пак ще почиваме, пък и ме чака хубава почивка една седмица от 12 май - заминаваме за Прага Simple Smile нямам търпение вече

# 262
Зори, знаеме те тебе  Crazy с пазаруването какъв ти е случая ,а и по моловете обикаляш ,ама телефона не си чуваш  Joy  Wink Онзи ден ходихме до Стамболийски и Боби тичайки като луд след Акекс те е мернал ама аз нали ме болеше корема та едва се тътрех и ти зънях ,звънях ...ама не  Wink
Боби ,едно време много обичаше да обикаля по магзини и ми беше много добре ама в последните години хич го няма  Tired все измислям някъкви стратегий за да го помъкна с мен  Mr. Green Вчерашната беше много успешна ,предложих му по случай рождения му ден да си купиме нов телевизор ,че така или иначе имахме нужда,но напоследък много работа ,ремонти суматоха та не излизаше на дневен ред . Като оставихме и децата при свеки се усетихме във свободно време и добро настроение и много лесно го склоних преди да сме взели телевизора да минеме през 4-5 магазина в които бях набелязала разни неща   Mr. Green и двамата доволни се прибрахме ама рядко са тези дни да му се невидяло  Confused все сама си обикалям и пазарувам  Rolling Eyes

c-mira  ,Симона ми беше така страхлива и да ти кажа много е добре ,не съм имала никъкви проблеми от сорта на падания ,наранявания ,изгубвания абе седи си детето до мен и си внимава и се пази ,а сега обратния проблем имаме Алекс след раждането си явно тайно са го оперирали от страх  Joy и сега положението е повече от опасно  ooooh! побелявам всеки ден поне по 2 пъти. Малко по късно ако успея да се откача от компютъра и оправя все пак в нас ще ви пусна новия му номер  Tiredкрай нямат главата му ражда все по грандиозни глупости.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 10:55 от miki3

# 263
Мики видяхме се с Боби и Алекс на бонбоните разбира се Simple Smile Не успях да те из4акам 4е нали и Анна-Мария е диване и тър4ах след нея Simple Smile А телефона си го бях забравила

# 264
  • София
c-mira  ,Симона ми беше така страхлива и да ти кажа много е добре ,не съм имала никъкви проблеми от сорта на падания ,наранявания ,изгубвания абе седи си детето до мен и си внимава и се пази ,а сега обратния проблем имаме Алекс след раждането си явно тайно са го оперирали от страх  Joy и сега положението е повече от опасно  ooooh! побелявам всеки ден поне по 2 пъти. Малко по късно ако успея да се откача от компютъра и оправя все пак в нас ще ви пусна новия му номер  Tiredкрай нямат главата му ражда все по грандиозни глупости.

Ами Ема я е страх много избирателно Simple Smile ако някой чука ( съседите често го правят), от кучета, от боядисаните яйца, от балони, и т.н. Иначе и тя се катери тук и там, пада, става и продължава, ама като реши че я е страх от нещо се лепва за мен и ми увисва на ръцете и  не мога да я отлепя от себе си  Crazy

А Алекс съм го признала  Heart Eyes луда глава е той. Направо на моменти ти се чудя как издържаш - като чета и гледам клипчетата Simple Smile

# 265
Изчетох миналите странички

НАДЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА!   bouquet  bouquet  bouquet

Ей, каква готина тема сте подхванали с пазаруване  Crazy И аз много обичаммм. Като бяхме във Велинград имахме повече време за магазини. То не, че там има кой знае какво,но си накупихме бельо със сестра ми - по 4-5 сладурски сутиена  Crazy

Дейзи, направо ти завиждам за мъжа ти. Моят никога няма да се сети да тръгне по магазините където и да е  Tired Добре, че поне не мрънка, като тръгне с мен  Laughing
Успех с курмуването  Peace

Мами, казвайте някакви рецепти за трупане на кила. Маги толкова изкльощавя покрай последните температури, че прилича на дете от дом  Tired Последно, като я прегледа един доктор, каза че задължително трябва да качи кг. Била с килата на едногодишно  ooooh! Това само с готвене няма да стане. Трябва ми нещо, което качва кила по-ефективно. Майка ми има някаква бърканица от сусамово нещо и мед, което е доста калорично. Но нали не може мед още. Някой да знае разни други рецепти за бърканици  Rolling Eyes Вече и аз не знам какво да измисля  Tired

# 266
Веси, давай витамини - усилват аперита...
Иван тези 3 дни ни побърка.... нали му мина периода с НЕ и аз реших, че леко минахме, ама положението последните 3 дни е плачевно - всичко е НЯМА. иска навън и се тръшка, аз се приготвям - той няма навънка и се тръшка пак. Вече даже измайстори и израза Иска НЯМААааааааааааа, това е като насилствено реша да го облека или да му сменя памперса... направо е като онова смърфче, дето мрязеше всичко  Joy Joy. Днес с голям кеф го оставих в детската градина, че ме направи луда. Ние след месец заминаваме на море - ако не се оправи до тогава просто незнам кво да правя - това не се издържа просто - нон стоп е на пода и крещи, че няма и нищо не помага - оставих го да се нареве, угаждах и кво ли не - просто иска да е опозиция на всичко и това е.

# 267
Давам Саностол 2 пъти по 5мл, но не виждам разлика в апетита  Tired Мисля да започна да й давам по 3 пъти на ден.

# 268
Наде 4естит рожден ден,желая ти много здраве и щастие
Мики кефи ме новия ти подпис,все едно си сложила снимка на Алекс Mr. Green
И Дани е опериран от страх,откакто се е родил досега да се е слу4вало да се стресне от нещо не пове4е от 5 пъти Rolling Eyes,а на ку4етата ходи им бърка по устите Crazy
Веси аз се престраших да дам мед на Дани още преди половин година,заради кашлицата и нямаше проблем,ако искаш можеш да пробваш със една кафена лъжи4ка,подобрява апетита наистина,друго то което помага е п4елно мле4ице,но пак е п4елен продукт.Има наистина в аптеките витамини,които подобряват апетита.А Маги колко кила е?Губила ли е тегло?Злояда ли е?
Гер4о добре дошла в клуба на тръшкащите се деца,Дани обикновено го държи около 2 седмици този период и досега сме минали поне 5 пъти през такива периоди.В момента е оба4е в период на послушание и добро настроение,дано продължи по дълго PraynigИ с памперса ве4е имаме успехи,в4ера примерно за целия ден имаме само едни напикани гащи и то от яслата,дори ве4е понякога сам си казва,но 4ести4ко трябва да му напомням.Дано скоро се похвалим с напълно махнат памперс Praynig
Относно колите да се опла4а от нашата,сеат леон,хубава коли4ка,оба4е Дани със стол4ето е зад мен,аз се сгъвам на 4,коленете ми опират отпред и въпреки това краката на Дани стър4ат върху моята седалка,хи4 не се побираме,имам желание да вземем ве4е седалка,за да можем да се побираме,но пък там не е удобно за спане,а като пътуваме на по дълги разстояния той си спи.По този повод Дейзи това с двд/то за колата е супер,ако пътувате на дълги разстояния,и на Али не и се спи,и е ску4но,стига да оби4а да гледа филм4ета.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 13:41 от zoui

# 269
Зоуи, май и аз ще се престраша за меда  Rolling Eyes Ще взема да й купя пчелно млечице. Иначе края на март на последната консултация нямаше 11кг. Но от тогава отслабна. В момента е сигурно около 10кг  Tired не съм я мерила, но се надявам да не е паднала под 10кг  ooooh! Но е просто много слаба. По крачетата и ръчичките няма грам нищо, една гънка няма  Tired

Общи условия

Активация на акаунт