С какво се променихте откакто станахте мама?

• 4 721
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
Животът ми не се промени кой знае колко защото аз живеех с тази мечта от 3-4год и постоянно си представях как протича ежедневието ми. Но аз самата много се промених. Станах властна, упорита, взискателна, агресивна и енергична. Все качества, които преди не притежавах.  Laughing Преди бях просто шматка, а сега ме наричат вкъщи "желязна". Това обаче не включва отношението ми към бебето. Да не ме нападнете сега!  Flutter

# 76
Тепърва ще се променям.... за сега само не мога да си сваля килограмите...  Laughing

# 77
  • Mediterraneo
Дишам с дъщеря си, сърцето ми бие в синхрон с нейното. Добре съм, когато тя е добре и не съществувам, когато детето ми страда.

# 78
Най вече с това че се смея много повече благодарение на дъщеря ми Heart Eyes

# 79
  • Пловдив
Всичко което описваш е напълно в реда на нещата.
Физически не се промених особено.
Промени се целият ми живот и целият ми свят откакто станах майка.
Промениха се приоритетите ми. Промениха се възгледите ми.
Промени се и обичта ми- стана още по-истинска, силна и всеотдайна.
По-точно не мога да го кажа!!!

# 80
  • Oslo
Толкова отдавна съм майка, че вече не помня каква съм била преди това. Харесвам се сега, по осъзната личност съм, но то може би е от годините....

# 81
Много по-отговорна ,много предпазлива, много суеверна и много изнервена Rolling Eyes

# 82
Все още е рано да кажа с какво съм се променила , но все пак откривам   такива промени.Станала съм по-търпелива , усмихвам се повече , по-добро самочувствие , по-спокйна и по-влюбена в мъжа и детето си.
Сигурна съм , че ще има и още . Peace

# 83
Сигурно съм се променила, не съм си дала отчет с какво. Важното е, че съм щастлива.

# 84
Станах по отговорна,обичливаи по търпелива  Hug

# 85
Много добре ми подействахте, макар че аз още не съм станала мама! Скоро, живот и здраве.....
Надявам се и аз да се променя към по-добро, нещо са ме затресли фобии и притеснения отсега за това как ще са ни отношенията с татито след раждането, дали татито ще обича бебето, дали ще помага, дали ще се дразни...
Май по-скоро неща, които татито трябва да ги мисли, не аз, ама съм изперкала явно...

Не си, на мен също ми минават подобни мисли. но не йм се тревожа особено.

# 86
Откакто се роди дъщеря ми всичко в мен се промени. Вече грее друго слънце в дома ни. По-отговорна съм. Цялото ми внимание е към нея. Всички проблеми, тревоги, радости, постижения, абсолютно всичко е свързано с нея. Не мога да си представя какъв ще е живота без нея. Сякаш тя вечно е съществувала и без нея ще ми е адски скучен и безсмислен живота/както и без тати/.

# 87
Станах по отговорна и по търпелива.Целия ми живот се промени просто немога да го опиша с думи.Мисля че всяка една жена се променя поне малко когато стане майка.

# 88
  • София
Целият ми мироглед и приоритети се промениха.
Абсолютно всичко!Сега даже ми е чудно как сме живяли
без децата с мъжа ми.Такава скука и еднообразие беше Laughing

# 89
  • Монтана
Толкова отдавна съм майка, че вече не помня каква съм била преди това. Харесвам се сега, по осъзната личност съм, но то може би е от годините....
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт