Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се празнува Великден в Кипър и какви са традициите за Великден там?
Какви са разликите в празнуването на Великден между Кипър и България?
Какви са цените на полетите от България до Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се празнува Великден в Кипър и какви са традициите за Великден там?
Великден се празнува по подобен начин като в България - боядисваме яйца, посещаваме църква и чакаме до полунощ, за да вземем огън със свещ у дома. Традиционните лакомства включват флаунни - сладко-солени питки с пълнеж от халуми и стафиди. В Кипър традициите за Великден включват посещение на църква, където се показват новите дрехи, и ходене на софрита в неделя с показване на втори комплект дрехи, ако са закупени. Също така е традиция да показвате новите си дрехи веднага.
-
Какви са разликите в празнуването на Великден между Кипър и България?
-
Какви са цените на полетите от България до Кипър?
-
Как да запиша дете в детска градина в Кипър?
-
Какви са цените на частните детски градини в Кипър?

,вие вече 3 страници сте изписали.
.Добре дошла на
Бих искала отново както досега да кажа на всеки ви поотдено по нещичко, но все пак ще гледам да не се натрапвам повече,понеже няколко пъти вече определени хора просто ме игнорират,което малко ме натъжаваше,но нищо,нормално си е,разни хора-разни идеали.Аз пък ви прегръщам всички
Е,хайде че се отнесох пак.Просто ще ви пожелая приятен следобед и лека и спокойна вечер на всички ви
невероятна си.
. 

бе хора докато си напиша писмото вие сте написали три!!!!!!!
и латиноамериканските сапунки пред нея пасти да ядат!
А то по принцип мъжете, не само кипърските /по мои скромни наблюдения/ вдяват единствено като им говориш в прав текст, без излишни овертюри и заобикалки, друг е въпросът дали ще се втурнат да изпълняват това, което жената им е поискала
Но щом, казваш, че кипърските мъжове са такива
моля те не ни се сърди
..имаха иначе по едно време едни такива лепенки с животни които се продават на ролка навита и след това си ги отлепяш и си ги нареждаш както искаш на стената бяха станали много интересно....

...Та един ден моя мъж се прибира в къщи и ми слага едни ключове в ръката и ми вика .....Излез на терасата да видиш нещо....
..ма да е и с четири врати
Та този му отговор го прочетох чак на следващата сутрин, след като се бях вече върнала и му писах: "Любими, добре че видях имейла ти едва тази сутрин, щото ако го бях прочела снощи преди да ида на партито, трябваше да стоя цялата вечер като закована за стола с пирони!"
Блонди представям си как би изглеждала на партито ако беше изпълнила всички заръки
...Аман тия хора бе...
( не се четкам,нееееееееее
,ще опитам да си взема забележка