Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се празнува Великден в Кипър и какви са традициите за Великден там?
Какви са разликите в празнуването на Великден между Кипър и България?
Какви са цените на полетите от България до Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се празнува Великден в Кипър и какви са традициите за Великден там?
Великден се празнува по подобен начин като в България - боядисваме яйца, посещаваме църква и чакаме до полунощ, за да вземем огън със свещ у дома. Традиционните лакомства включват флаунни - сладко-солени питки с пълнеж от халуми и стафиди. В Кипър традициите за Великден включват посещение на църква, където се показват новите дрехи, и ходене на софрита в неделя с показване на втори комплект дрехи, ако са закупени. Също така е традиция да показвате новите си дрехи веднага.
-
Какви са разликите в празнуването на Великден между Кипър и България?
-
Какви са цените на полетите от България до Кипър?
-
Как да запиша дете в детска градина в Кипър?
-
Какви са цените на частните детски градини в Кипър?
,мисля,че ще ти хареса да се возиш на самолет,на мен поне ми хареса..

.......аз едва го докарах до шест месеца....след това за нищо на света не можеха да ме накарат ми то и мойте си бяха едни смучовци ...особено малкия по скоро си играеше вместо да яде...беше ме взел за смукалка -залагалка 
отивай още утре и си направи резервация...
Та малко конфузно се получава, щото напрактика разчитам той да поднови предложението си да ми прати билети.. 
Ама, айде, щом сте били с Гери двенките днес, предполагам че пред нея не си посмяла да сгазиш лука
Тъкмо ще потренирам, че нали ще основаваме бюро за разследвания в Кипър
Ама ти само да му беше подметнала, че имаш свои хора за наблюдение по черноморската ивица и хич и през ум не би му миноло да ти шавне
/

Здравей,

взех да припалвам малкооооооо
/извинявам се за лиричното отклонение/
стига бе ти пък ......Аз имах предвид ти да не се уплашиш да си мислиш че вече ти се привиждат разни работи от желание желание за кипър.....
....пък как ще стигнеш до летището съгласна съм съвсем с Муцка просто едно
и тя е при теб 

Виж там, продават някакви пластири антитютюнджийски - уж ефикасни били разправят