Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се празнува Великден в Кипър и какви са традициите за Великден там?
Какви са разликите в празнуването на Великден между Кипър и България?
Какви са цените на полетите от България до Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се празнува Великден в Кипър и какви са традициите за Великден там?
Великден се празнува по подобен начин като в България - боядисваме яйца, посещаваме църква и чакаме до полунощ, за да вземем огън със свещ у дома. Традиционните лакомства включват флаунни - сладко-солени питки с пълнеж от халуми и стафиди. В Кипър традициите за Великден включват посещение на църква, където се показват новите дрехи, и ходене на софрита в неделя с показване на втори комплект дрехи, ако са закупени. Също така е традиция да показвате новите си дрехи веднага.
-
Какви са разликите в празнуването на Великден между Кипър и България?
-
Какви са цените на полетите от България до Кипър?
-
Как да запиша дете в детска градина в Кипър?
-
Какви са цените на частните детски градини в Кипър?

дали ще се надуе толкова колкото на снимката... 

Та ако ми кажеш сега и часовете на тия полети /с какъвто ти ще пътуваш/, ще съм ти мноооого благодарна! 
Яяяяя, бързо се яви тука на отчет! 

...ама кво да се прави ще чакаме.... 

А, за кексчето и идея си нямам, но предполагам, че ще стане! Хайде сега тренирай, че като дойдем Юли да ни го направиш!
,аз ако дохранвах нямаше да успея да кърмя толкова дълго и да продължавам докато принцесата ми се отбие сама.Много исках да дам на детенцето си най-доброто
изчетох всичко каквото имаше за кърменето
,а най-много ми помогна кърмаческия форум.Затова мами,които искате да дадете на съкровищата си не само храна,а нещо многo-o-o-o-о повече посетете кърмаческия
.Това прозвуча като предизборна реч,но вече ви казах,че съм "заклета кърмачка"
ще го изпробвам обизателно.
Аз се докопах май до един от последните. А на България Еър май бяха свършили още миналия месец... Няма да е лошо по-раничко ако можеш да си вземеш... А утре ще ти изпратя линк към един сайт с мн прилични цени. А ако пък решиш да пътуваш на същата дата, свиркай, ще се донесем заедно към Кипър
И аз преди 2 месеца за първи път се качих на самолет, и за първи път пътувах сама в чужбина ... Не е толкова страшно