Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 562
  • 998
  •   1
Отговори
# 195
Да отбележа и аз присъствие. Друго няма какво  Confused

# 196
ками, стреляй без предупреждение Simple Smile #2gunfire Да не ти пука... аз напоследък все чувам такива неща и то от хора, които даже не ме познават, за да знаят...абеее.... #2gunfire Най-добре е да не бях казвала,че съм на режим, щеше да е по-лесно Simple Smile
А относно Емилова- аз не съм фен на нейното диетуване, още повече, че и не мога, защото моята тиреотоксикоза е от изключените болести...тъй че...

# 197
  • България
Добър ден сладуранки, пък макар и студен Hug Hug Hug
Дорче, Лени страхотни сте на фотосите, сигурна съм,че на живо сте още по-  Nature Sunny
Галито, Амери, Ривела, Лейди, Играчка Плачка, Бермудез, Данито, Халеева, Цоци, Жозефина Браво и честито  newsm74 бе момичета, поне Вие да ни стоплите с радоста си от постигнатото намаление, че то какъвто е студ навън.... а, и така стимулирате мен и инвеститорките Мамица, Цвете, Пиленце Споко момичета, борбата е жестока и епична, няма да се предаваме! Hug Hug Hug
Сънче успявай вечеееееее  Praynig искаме вече   Nature Sunny
Духи Пухи, Дамянти, бебо на Вичи95 оздравявайте милички. Вирусите нямата нищо общо с режима, не подминават никого. Аз съм доста кален човек и от години не ме събарят такива неща, но преди режима си подсмърчах и близах грипозните рани, споко за около седмица всичко се оправя, но непременно да ви види  doctor за да няма усложнения!
Халеев относно фитнес уредите, както ти сподели и Цоци и двата са чудесни, но само ако се използват по преназначение, лично аз обожавам колоезденото и затова си взех и велоергометър за лошото време навън, страхотно стяга тялото, но това си е твой личен избор и двата уреда са кардио!Миленче и аз съм за дюкански ЧАТ, да не натоварваме ситемата тук, че Вещи и момичетата не могат да ни насмогнат милите!
Много се увлякох, но днес прочетох нещо Споделянето способства за по-бързото отслабване с 6 % а тук в нашия режим се равнява на 60% newsm44.  и Всяка седмица мерете една и съща дреха-стимула е по-добър даже от кантара Не забравяйте и да се усмихвате newsm62 още 40 % отслабване и ето ти   Hands Clap
Успех момичета!!!

# 198
Goody Heart Eyes  love001, ще ми се, ма не смогвам, брееее! Cry Имам да наваксвам 20 страници към момента, а кой знае още колко ше станат... #Crazy Права е Вещи, IRC му е майката, затова и побързах да сваля mIRC-a и да регна канал веднага, щом прочетох идейката. Тук си го обръщаме все повече на лаф и е трудно, когато влезем да знаем кой пост е ценен и кой не толкова, затова аз поне по-рядко почнах да пиша - чувствам се неудобно, когато не съм прочела всичко. Embarassed
При мен се очертава адско натоварване до края на месеца поне.  Ще предлагаме нов продукт и сега се обучавам, а паралелно си гледам и настоящите служебни задължения, барабар с личния "бизнес" и фемилито, та малко множко ми идва. Като прибавим и МЦ, картинката става еднааа....
Да използвам случая да честитя на всички, които имат, имали са и ще имат повод!   bouquet
За Дори - в мрежата на UniBG регистрирах канал #dukan, където можем да си лафим спокойно, а тук просто да пишем по същество. Аз вече вися там, но съм с ника си от преди 8 години (black_reality), ако някой има желание, може да влезе. За целта се ползва irc клиент (mIRC), сваля се от нета, настройва се сървър (например: /server irc.spnet.net ), после в същото прозорче се пише #dukan и... хоп, в канала си! Ама аз как го обясних... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 13:03 от NastyWitch

# 199
oooффф, нещо не ми е наред интернета явноо.... извинявам се за повторно пуснатия пост... затова сега го променям. Извинявам се за спама!!!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 13:01 от ros4enka

# 200
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здрявейте и от мен дами! Минавам само да се похваля, че от началото на режима т.е. 5 дни вече имам 2 кг минус, което си е направо екстра. Ще карам още 2 дни на П и после ще реша какъв режим да избера.

Калкулатора на мен ми дава 60кг с 12% мазнини, което в общи линии съм си поставила и за цел.

Честито на юристите!

# 201
Здравейте дюканки,
Нямам много време да ви чета, че съм затрупана с работа но ...
все пак съм тук.
Вещи - голямо мерси,че си ме включила в табличката   bouquet
сега новините: днес правя два месеца с Дюкян, резултата е около - 7 кг, мерките са талия - 10, ханш - 8 см.
От неделя съм в трета фаза. Реших че няма смисъл вече, че твърде много почнах да се изкушавам.
Свалила съм почти всички мазнинки и сланинки, останаха ми само по корема. Мисля да започна тренировки на велото  - четох много добри отзиви за топене на мазнинки по корема с него.  
Това е от мен лек ден и да не ме забравяте. Аз само временно липсвам от темичката Simple Smile    

# 202
Привет дами!
На всички с минусчета честито - само така  smile3501
Аз нещо съм се отчаяла, въпреки че съм отслабнала и панталоните ми висът аз се чувствам дебела. От близките ми само майка ми вижда, че съм отслабнала, сестра ми само ми подмята,че колкото пъти съм отслабвала после пак съм качвала, а скъпия вика - още може. Идва ми да ги #Sniper
Не се отчайвай така Ками, мисля, че е по-важно ти самата как се чустваш  spoko Помисли и за здравето си, не прекалявай заради другите  Grinning Верно близки са ти, но не се измъчвай  Hug
Орелия, то хубавко, ама аз, и за колона няма да ставам, с тоз спукан гръбнак  Weary  Знам, че мислиш за мен  Heart Eyes
Росченка, ще тръгнат нещата  smile3521

# 203
Здравейте и от мен:) Да се похваля и аз -днес сефте не ме боли глава(3ти ден ми е режима). Ще се тегля на седмица, така реших още в началото:)

Лек ден!

# 204
Кейти1402, честито намаление!  Hug
ДориHug така ме е яд още, че не успях да дойда да ви гледам, като свирихте в Русе!  Close
Нелинка, надявам се много скоро!  Praynig Praynig Praynig
Дрийми, честити 2 месеца и успешна 3-та фаза!  Hug

# 205
Момичета ако има пловдивчанки ще минавам през града ви не съм много наясно посъветвайте за хотел за нощувка да не е много скъп и да е все пак свестен Hug
благодаря ви предварително...  bouquet

# 206
  • София
Като запис и като отчет - 10-ти ден (на 4тия ми опит за старт на диетата и досега най-успешен...стискам си палци), минус 2,5 кила и олабени дънки  Flutter

# 207
привет, хайде и аз в групата на болните . имам си 39,6-39,8 и прекрасен гърлобол и кашлица. после отивам на доктор. дори не мога да преглътна триците. вклю4их си малко сирене в супата и мисля да хапна и грейпфрути (освен 4е пия хими4ески витамини). едва ли болестите са свързани с режима, за мен малко пада имунитета от липсата на по-разнообразно хранене, ама ще го преживеем.

# 208
Кейти1402, честито намаление!  Hug
ДориHug така ме е яд още, че не успях да дойда да ви гледам, като свирихте в Русе!  Close
Нелинка, надявам се много скоро!  Praynig Praynig Praynig
Дрийми, честити 2 месеца и успешна 3-та фаза!  Hug

Благодаря Сънче ми то голяма радост като видиш кантара надолу мен все ме е страх от него Cry

# 209
В тая връзка: -CS- Channel #dukan registered Който иска, да заповяда!

Подкрепям идеята за чат-канал, но Насти дай повече инфо за адреса, който си дала.  Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт