Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 575
  • 998
  •   1
Отговори
# 180
Духи пухи, аз тези 12% мазнини ги постигнах само с Дюкан и леки тренировки каланетика.  Peace Дали съм леко откачена, не знам. Може и повече да е.  Wink Laughing

А мерила ли си си мазнините с уред? Щото само с височина/килограми туй не се измерва.. Може да си достигнала килограмите, но да не е точно така за структурата мазнини/мускули..

# 181
Марини newsm65 , много сме, луди сме Crazy
Росченка, красавице, ти нещо ме съмняваш! Толкова време си в режима, хората в 4-та фаза влязоха, ти не мърдаш с кг, да не прегрешаваш нещо, м? Sly Целувки!

# 182
Здравейте. Аз имам още 500 грама в  минус Party

# 183
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Бърз отчет за деня:
Нещата потръгнаха,  newsm44 още 200 надолу съм днес и още двеста си запазвам за утре, та да преборя и 16-тото кило!!!! Mr. Green
довечера повече, толкова за сега от мен! Hug
Вещи сега 83,300 Hug Mr. Green
Сънче, току що припознах една жена за теб на улицата, доста се загледах, но щом пишеш - НЕ СИ БИЛА ТИ  Wink

# 184
И аз вчера това питах, аз имам най-много за сваляне в областта на корема newsm78, но и на мен не ми се разделя с бюста....не че е голям, ама все пак Flutter
И какво ще рече и този режим 2/0-нормален режим на хранене....с какво мога да се храня?
[/quote]

Aко имаш книгата погледни там, пише,че  2/0 е 2 дни протеини/ 5 дни нормално хранене без да се прекалява с количеството,като недостатък е, че отслабването ще стане по-бавно. И на мен не ми е много ясно какво точно значи. Затова питах, ако някой има опит да сподели....

# 185
Ори, Не съм, Кременка, КатеДжин, честити намаления!  Hug
Белла, 2/0 означава 2 П и 5 дни нормално хранене без да се прекалява (като на гала вечеря).  Peace
Духи пухи, с уред не съм се мерила, но кожни гънки почти не могат да се хванат вече по мен, поради което съм склонна да вярвам, че процентите ми мазнини са около 12%.  Peace

# 186
 Hug Аз много набързичко.
Вещи, тенк ю за темичката и идеята за IRC.  bouquet В тая връзка: -CS- Channel #dukan registered Който иска, да заповяда!
Дружина, много ми липсвате, бре! Tired Heart Eyes

# 187
Привет!
Плюса от вчера го няма.
Духи- Пухи и Дамаянти, оздравявайте, момичета!!! Hug
Дочи, много си хубава на снимките! И заредена, и енергична!  Heart Eyes Hug
Браво на Цоци и Лени27!
Хали, перфектен резултат! Честито!!!  bouquet
марини, Ори, КатеДжин, Кременче, честити намаленийца! Кеф!  Grinning
Креми, Ели Карагьозова я гледах скоро на балкона. Ама не пише   Sad

# 188
Орелия, абе аз не че прегрешавам, ама ям доста лакомо и поразийно, защото вече 2 месеца се точа на 3 кила( вече са 3,5,ама то все тая), та някак си мисля, че може би няма да отслабна,ако не тръгна да тичам или не сменя храненето...незнам. Вече,ако трябва да съм честна ми е леко досадно даже...щото хората верно минаха в 4-та, аз още се мотам Simple Smile Напоследък прекалявам с млечните и пусто не мога да се огранича... освинвам се,ей... незнам... може би наистина оказват голямо влияние тия хормони беееееее- то си го е казал и г-н Дюкан...
ми ако е речено, ще сваля, ако не-ще видя какъв режим ще си наглася... Tired нооо ще съм тук редовно! Peace
Кате, честити ти свалени грамчета! радвам се за теб  Hug

# 189
Добър ден и от мен Дюканки красиви и външно и душевно Stop
Пожелания на празнуващите   bouquet
Аз не смея нищо да кажа...уж съм режимна и то строго и не ям и по много но  нещо не мърдат тия 76.300
Нооооооо днес като видях 75.600   5 пъти се качих на тоз кантар и аз го разнасях из апартавмента ...но все същото ще видим утре като мина на протеиновите ...
Цвети видях едни снимки от среща ми много сте хубави всичките...
Перле малеее каква мама ще доживея ли такова телце  Rolling Eyes
Честито на всички с минусчета все още не мога да пиша редовно но поне чета
Поздрави от мен преборвайте килцата  Hug Hug
Наистина се убедих , че с вас ще успея!
Целувки и прегръдки на всички

# 190
Здравейте и от мен момичета! От днес ще почвам втория етап, но се чудя как да редувам дните. Моля помагайте! В книгата пише, че за жени с проблемни ханш и бедра е добре режима да е 2/0, което ще речяло 2 дни протеини/ 5 дни нормално хранене, без да се прекалява, защото щадяло горната част на тялото. Въпросът ме е някой пробвал ли го е това? И ако в дните протеини + зеленчуци се храниш нормално, то другите етапи как следва да протечат? Аз със дупето съм си свикнала, ама не ми се разделя с бюста Simple Smile
И аз вчера това питах, аз имам най-много за сваляне в областта на корема newsm78, но и на мен не ми се разделя с бюста....не че е голям, ама все пак Flutter
И какво ще рече и този режим 2/0-нормален режим на хранене....с какво мога да се храня?

# 191
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
настииииииииииииии - жива си бреееееееее  Heart Eyes Heart Eyes кат' ти липЦаме, Фъргай се тукА п-често де  Mr. Green
халееваааааааааа - комета си  Hug признах те  Heart Eyes , май заедно почнахме, а ти вече се изстреля в трета орбита (линийката май се опитва да ме лъже за датата  Wink )
дамаянтииии -  hahaha hahaha кат' ги видя тез твойте пирони все си мисля, че така ще изглеждаме с любимия образ след (не много) време  Joy Joy
цвети рус -  Joy Joy еднакви цифрички сме, но разменени  Joy  Blush твоя ред повече ми харесва
маммица -  Hug а така - шЪ се ЗАследим и с теб  Peace
Цоциииииииииииииииииииии - що си още с тоз аватар - не ти харесва моето предложение ли?  Confused давай дружно да търсим  Heart Eyes

Confused не обичам адвокати, прокурори, съдии, ВКС, АС и проч. - затова ще си поздравя Дюканките  Peace

# 192
  • Universe

В Дира също се вихри полемика за и против Емилова. Нямам време да седна да се поровя в нета, но навсякъде се споменават САМО хора, които са си върнали килата с лихви. Все пак има ли такива сред вашите познати, които да са гладували и по-късно да са запазили постигнатото?

dorchester, по повод системата на Лидия Ковачева, която Емилова трактува кото своя, да кажа няколко думи. Системата е за лечение на доста заболявания /изключват се злокачествените / и в това отношение има доста добри постижения. Вследствие на плодово-чайният разтоварителен режим /гладуването по Пол Брег и др. автори/ организмът преминава на автолиза и болните клетки и всичко чуждо на организма се отстранява и същевременно става подновяване на тъканите с нови клетки и течности.
Ние обаче тук говорим за сваляне на килограми - да, свалят се ,като следствие на оскъдния прием на храна, но след това се възстановяват, ако не се придържаш към режима - суровоядство и вегетарианство предимно.
Имам близки от обкръжението си, които са задържали свалените килограми, но целта им е лечебна, а не естетическа!!! Имаме и 3 бебета по тая система!!!
Ако някой го е правил само за слабеене /много е драстично/, неминуемо после си е качил килограмите с лихва / и аз съм в кюпа/
Това мога да споделя от личния си опит, но и други тук -Цоци си спомням-споделиха изпитаното лечебното въздействие.

Confused не обичам адвокати, прокурори, съдии, ВКС, АС и проч. - затова ще си поздравя Дюканките  Peace
Goodynewsm78 ами ние, които сме 2 в 1, как да се чувстваме  Wink /явно само дюкеси  hahaha hahaha hahaha/

И накрая скромна следобедна почерпка  по случай професионалния ми празник

.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 13:04 от lenny_pld

# 193
Привет дами!
На всички с минусчета честито - само така  smile3501
Аз нещо съм се отчаяла, въпреки че съм отслабнала и панталоните ми висът аз се чувствам дебела. От близките ми само майка ми вижда, че съм отслабнала, сестра ми само ми подмята,че колкото пъти съм отслабвала после пак съм качвала, а скъпия вика - още може. Идва ми да ги #Sniper

# 194
  • Варна
идеята за IRC.  bouquet В тая връзка: -CS- Channel #dukan registered

Може ли обяснение като за светлокоси? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт