Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 556
  • 998
  •   1
Отговори
# 165
Дамаянти, бързо оздравяване ти пожелавам! Praynig Браво за резултата! Peace Предполагам, че е от пролетта и пролетната умора, организма се чувства отпаднал от липсата на достатъчно витамини зимата. По принцип съм чела, че протеините засилват съпротивителните сили. Аз не боледувам много, а тази зима се разминах само с 2 хреми, сега гърлото ме болеше и гласът ми беше пресипнал. Има нови вируси в момента.
Хали, мацка, браво на теб, страхотна новина! Честита ти 3 фаза!  bouquet
Vichi95, бързо оздравяване и на вас! Praynig
Цоци, браво на теб! Hug За всичките ти успехи!  bouquet Как успяваш на толкова фронтове-незнам! Thinking
Жозефинс, Марини,  честито намаление! Peace
Дида П- добре дошъл и съпругът ти в дюканските редици! Hug

# 166
duhi_puhi, дано скоро да се оправиш  Hug Напомняш ми на една приятелка. Същото състояние беше и си купи лекарства да лекува грип, ама грипа не минава. Отива на лекар и тя й казва, че не трябва да лекува грипа, защото не е болна. И приятелката ми изумена пита-А какво ми има? Лекарката казва:Честито, бременна си в 3 седмица Peace
На това ми напомни  newsm78 Hug

# 167
Халеева, айде да ти е честито 12 кило  Hug
Дорчестър, Лени27, много сте постигнали момичета  Peace
Цоци, я си направи сега, и една награда - нов аватар  Wink Заслужаваш го, мацка  Hug
Дамаянти, Духи, да оздравяват момичета  Praynig
Ако знаете, как ме успокоява форума  Flutter
Честито и на адвокатките - ако има сред нас   bouquet

# 168
  • Варна
Здравейте  Hug
Благодаря на тези, които ми отговориха за Ели Карагьозова, но и в Усмивката не е писала от февруари  newsm78 Писах й ЛС вчера и чакам отговор (незнам защо така се притесних за нея, ама ми се иска всичко да е наред)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С НАМАЛЕНИЯ!
И всички да оздравяват  bowuu

# 169
  • Universe
Дамаянти,duhi_puhi, Vichi95 и на всички, които в момента са болни, да Ви успокоя Peace, че това е ВИРУС и  не е следствие от режима. Само че се лекувайте Naughty, защото бързо може да прерасне в пневмония /това не са мои думи, а  на личната ми лекарка, която посетих със същите симптоми и оплаквания/

# 170
duhi_puhi, дано скоро да се оправиш  Hug Напомняш ми на една приятелка. Същото състояние беше и си купи лекарства да лекува грип, ама грипа не минава. Отива на лекар и тя й казва, че не трябва да лекува грипа, защото не е болна. И приятелката ми изумена пита-А какво ми има? Лекарката казва:Честито, бременна си в 3 седмица Peace
На това ми напомни  newsm78 Hug
Дааааааааа.. само дето днеска ми дойде  Mr. Green И не се връзва ама никак..
Иначе като забременях с Тони точно така бях - болна.. болна.. Ама знаех, че съм бременна преди теста  Crazy

Поне кантара е на моя страна.. мърда между 75,500-76 .. И то в МЦ ..
Вчера си купих Стевия на таблетки да пробвам нещо сладко.. Ама повече от мляко с 1 таблетка не можах да опитам  Rolling Eyes Искам пак да гълтаммммм.. А гърлото ми е леш  Tired
И аз се смятах на калкулатора на спаидър спорт.. Дава ми, че трябва да съм 62-65 кг.. Ама то това за актинвно спортуващи бе хора Simple Smile При тях е съвсем различно разпределението на мускулна маса и подкожни мазнини.. Няма как да се получи без яко фитнес.. Правила съм го знам какво е  Crazy Леко трябва да си откачен, за да постигнеш 12% подкожни мазнини..

Ам.. и още нещо - за срещата ще идваме семейно, ама няма да спим (като Вещи).. Че с лапето става дълга и широка.. А и за 1 час сме си в Пловдив - все пак на 1 магистрала разстояние е  Mr. Green

# 171
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет и от мен момичетааа  Hug  Hug  Hug,

Най-после да се добера до форума, ей, много работа, много нещо днес.

Дамаянти   Hug - голяма прегръдка и бързо оздравяване!
Май не е от режима, обаче! Всички около мен се оплакват от тежки грипове, възстановяват се по-бавно от обикновено и изобщо нещо... по-кофти за настинките и гриповете тази година. Но веднага сме тук да те подкрепим   bouquet. Пробвай с Цитросепт - добри неща чух за него!

Лени плд, и аз си мислех за тази опция - да посваля повече отколкото ми е нужно (1-2 килца), та ако случайно напълнея по време на захранването да имам малко местенце Simple Smile. Но тъй като аз съм мнооого далеч от заветната цел, не знам какъв акъл ще ми дойде дотогава.

Цоци,  Халеева   Hug Браво! Дай боже всекиму такива успехи.

На всички с минусчета   bouquet честито.

Аз днес си имам едни -500, ама пък вчера имах +200, така че нямам много какво да се хваля, но панталончето ми доста с върти, така че съм щастлива и чакам по-сериозните промени  Laughing.

На всички мнооого успешен ден!

# 172
Здравейте и от мен момичета! От днес ще почвам втория етап, но се чудя как да редувам дните. Моля помагайте! В книгата пише, че за жени с проблемни ханш и бедра е добре режима да е 2/0, което ще речяло 2 дни протеини/ 5 дни нормално хранене, без да се прекалява, защото щадяло горната част на тялото. Въпросът ме е някой пробвал ли го е това? И ако в дните протеини + зеленчуци се храниш нормално, то другите етапи как следва да протечат? Аз със дупето съм си свикнала, ама не ми се разделя с бюста Simple Smile

# 173
Жозефина, честито намаление!  Hug
Дамаянти, Духи пухи, бързо оздравяване!  Praynig Hug
Дида п, успех и на мъжа ти!   bouquet
Марини, честито минусче! Без грам мазнини ще приличаме на пушени скумрии, душа.  Laughing С 12% сме си перфектни!  Flutter
Духи пухи, аз тези 12% мазнини ги постигнах само с Дюкан и леки тренировки каланетика.  Peace Дали съм леко откачена, не знам. Може и повече да е.  Wink Laughing
Татитт, честито минусче!  Hug
mondkuss, добре дошла и успех!   bouquet

# 174
 Привет от мен!
Лени, този калкулатор ми дава 57 кг на мен - едно кило по-малко от Дюкан. Simple Smile Не го намирам за уместен обаче, все пак са имани предвид спортисти. Но лошо няма човек да види къде изобщо се намира Crazy Laughing  А те съветвам да си припомниш страници 102-104 от книгата, за крайната ти цел  bouquet Hug
Амери, стига бе, 58, ужас, не си и помисляй Shocked Naughty Че ми се е напукала една подпорна колона, да не те поръчам... hahaha
Перле, много хубав аватар... и д... Laughing Hug
Славе Joy
Дорчестър Иска ми се да ви чуя наживо Thinking Hug
leni27 #Crazy, поразително мацка, браво!  bouquet
Мишле, хубав аватар, а лентичка Grinning Hug
Цвети Русимова, оказва се, че не само дечковците обичат закуските ни - мъжовете тоже Laughing Hug
Халеева, доживЕ, еее, бравос, бравос! Kissing Heart Айде, че няма на кой да мрънкам, като и аз вляза  remybussi 
Цоци, честито, успех нататък! Peace
Дамаянти, лъчезарна, дано се оправиш скоро! Hug
Наистина има вирус, всичко се е тръшнало около мен Sad
Духи-пухи, едно е сигурно - че съм откачена, защото ще ги постигна тези 12 % като стана нужните кг според Дюкан Laughing А ти пий повече вит. С Peace

Сънче, Ривела, МАМС, Пилито, Бермудез, Свидничка lovekiss

Имам 300 гр. минус, но ще изчазкам да се затвърдят, че с това качване и сваляне напоследък - луднах.

# 175
  • Варна
На Амери , на Орелия и на Халеева благодаря, че са цъкнали в линка. Дадох го не за друго, а защото може да се види, че съм си все същата. Т.е., че трета фаза не е чак такъв ужас и безумие. Т.е. да дам нещо като стимул за тези, които сега навлизат в трета. Не знам дали ми разбрахте тънката мисъл.  Crazy

Честито на юристите. Честити намаления на всички, които се похвалиха. Успех, Халеева, в трета, и споко - в контекста на предния абзац.

В Дира също се вихри полемика за и против Емилова. Нямам време да седна да се поровя в нета, но навсякъде се споменават САМО хора, които са си върнали килата с лихви. Все пак има ли такива сред вашите познати, които да са гладували и по-късно да са запазили постигнатото?

# 176
Привет, дюканки!  55
На Вещи за новата темичка, в която докато се включа, остаря...  Hug
На вече отслабналите и на тези, които още се борят -    bouquet   
На момичетата с намаления- честито!  Hug
На новичките- добре дошли и успех с режима!  Peace
На задържащите - много търпение и двойно повече  Hug и  lovekiss за кураж Simple Smile
Честито на рождениците и на мамите на такива    bouquet 
Времето е гадно, но аз ви пращам    Nature Sun With Face  и много усмивки във ветровития ден!
Отново нямам с какво да се похваля, но днес не се и оплаквам Simple Smile Целувам ви всички и отивам да хапна малко пилешка шунчица, че да ми стане още по-весело и спокойно на душата Simple Smile
следя ви...изкъсо... newsm48
ааа и да не пропусна другарчето - Орелийко  tongue  lovekiss
аааа и Свидничка, да не ме забравиш по Великден, ей...

# 177
Леко трябва да си откачен, за да постигнеш 12% подкожни мазнини..
Като се замисля,може и да имам някакви отклонения, но си мислех че не са толкова сериозни...
Съни,
Цвети, Орелия, МАМС,

# 178
Здравейте и от мен момичета! От днес ще почвам втория етап, но се чудя как да редувам дните. Моля помагайте! В книгата пише, че за жени с проблемни ханш и бедра е добре режима да е 2/0, което ще речяло 2 дни протеини/ 5 дни нормално хранене, без да се прекалява, защото щадяло горната част на тялото. Въпросът ме е някой пробвал ли го е това? И ако в дните протеини + зеленчуци се храниш нормално, то другите етапи как следва да протечат? Аз със дупето съм си свикнала, ама не ми се разделя с бюста Simple Smile
И аз вчера това питах, аз имам най-много за сваляне в областта на корема newsm78, но и на мен не ми се разделя с бюста....не че е голям, ама все пак Flutter
И какво ще рече и този режим 2/0-нормален режим на хранене....с какво мога да се храня?

# 179
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здрявейте и от мен дами! Минавам само да се похваля, че от началото на режима т.е. 5 дни вече имам 2 кг минус, което си е направо екстра. Ще карам още 2 дни на П и после ще реша какъв режим да избера.

Калкулатора на мен ми дава 60кг с 12% мазнини, което в общи линии съм си поставила и за цел.

Честито на юристите!

Общи условия

Активация на акаунт