Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 450
  • 998
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз съм от спазващите ритуала на механичния кантар  Joy  Joy  Joy . Все едно сте ме снимали със скрита камера и ме описвате  hahaha .

# 496
  • Пловдив
Тегленето на механичен кантар си има цал ритуал. Качваш се, почваш да се наместваш, пристъпваш от крак на крак, местиш тежестта от единия на другия и на отделните части - пръсти и пети. Накрая намираш мястото, където тежиш най-малко  hahaha

Joy Joy Joy

така е, така е мислех че само аз го правя
Забелязала съм че на пети съм по-лека Joy

Аз на лявата пета  Flutter

# 497
Здравейте,момичета!
Браво на всички свалили!Виждам ,че си говорите за кантари.Старият ми мереше с 2-3кг по-малко.Сега съм си взела уж достоверен. Rolling Eyes

# 498
  • България,Пещера
Ейййй мили дами много бързо пишете бе!Не успявам да прочета всичко!А аз да ви се оплача нещо имам плюсче днес... TiredИ съм леко разочарована,но продължавам! Praynig

# 499
Момичета минавам да кажа че  съм режимна и много се обичаме с кантара Flutter
Но сме по цял ден с Ники навън и немога да ви изчета.  bouquet  bouquet  bouquet

# 500
Здравейте, милички !!!
Не съм се появявала две седмици...бях много болна , ама много, дотолкова, че все още съм без обоняние и със заглъхнали уши от най-лошата хрема в живота ми...естествено всичко отиде по дяволите, ядох нережимно, изпих тонове лекарства... Sad..сега съм по-добре и пак започвам с нови сили и с вашата подкрепа...дано не ме повтори само тая ужасия!! Липсвахте ми много !! Hug

# 501
Здравейте  Hug  !
        Благодаря на всички за поздравите   Heart Eyes ! Много свеж хумор има в последните две страници. Смях се от сърце на историите за "механичния кантар".   Joy

Май сте разредили писането, след като е отрит чат канала. Няма лошо - работещите без достъп до форума са улеснени с четенето вечер  Wink

# 502
  • Universe
За количествата на млечните - имат ограничение до 1 кг. дневно, а за прясното мляко или на прах – до 250 гр дневно!!!- това е препоръката на Дюкан. Не сме диетолози, за да обясним сложните молекулярни взаимодействия в тялото, но тъй като човечецът 30 год. прилага режима на такива като нас, явно е схванал зависимостта. Пък ние просто си го прилагаме наготово Peace

Превод от http://www.forums.supertoinette.com/recettes_270830.docteur_duka … os_questions.html / Въпросите са задавани на Dr. Dukan и той им е отговорил
В: Можете ли да ми потвърдите, че млечните продукти са ограничени до 800 г.? Можете ли да ми кажете трик за преодоляване на задържането?
О: Може по 800 г. млечни на ден, но ако искате да преодолеете задържането, трябва да се опитате да ограничите млечните до 500 г. на ден за 10 дни.

Вещиииии, разсмя ме с кантара и следващите коментари си ги биваше  hahaha hahaha hahaha

Благодаря на муцка за споделеното от френския форум - за връзката м/у килограми и приемано количество протеини  bowuu bowuu Ако можеш, сподели и друга интересна информация Praynig Praynig Praynig

Добре дошли на новичките  bouquet

Hug Hug Hug - за свалилите, месечинките и новофазничките

Praynig Praynig Praynig - за инвеститорките

П.П. От чата се слабее  newsm78 - нямаш време да ядеш Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 19:03 от lenny_pld

# 503
 Tired Здравейте! Hug Днес имах мноого работа и пак няма да ми остане време да прочета написаното от вас  Embarassed  Разбрах, че си чатите някъде някои  smile3518
Чакам записите от заявилите места за спане за срещата  newsm53 Ако някой се отказва, моля да ми пише на ЛС.  Peace
Да кажа и нещо за режима- ами карам си третата фаза, ама малко хаотично я карам  Confused Embarassed В началото не се възползвах от всички екстри, сега пък често прегрешавам, но по мъъъничко / например с малко олио в яденето или с малко ядки/. За сметка на това пък галите ми са съвсем скромни.  Засега не ми се е отразило обаче  Grinning  Позволявам си го, понеже след влизането ми в трета фаза свалих още половин кило  Rolling Eyes 
Хубава вечер! Hug   Heart Eyes

# 504
Здравейте момичета,
Аз до преди малко се вилнях в кухнята и направих крема, както и кекса на Джини.Крема не съм го опитала все още, стои си в хладилника, ама кекса в много добър. Hug
И аз да се похваля-днес съм с още 1 минусче, след малко ще си оправя линийката LaughingКарам вече 4 протеинов ден и мисля да спирам, че без всичко друго  мога, ама без зеленчуци-не CrazyСамо дето още незнам как ще редувам дните, в голяма чуденка съм newsm78
Честити минусчета на всички!  bouquet
П.С Amerie, просто изглеждаш възхитително!!!

# 505

Аз до преди малко се вилнях в кухнята и направих крема, както и кекса на Джини.Крема не съм го опитала все още, стои си в хладилника, ама кекса в много добър. Hug
А кексчето защо на вечеря? Нали до обяд ги ядем триците?

# 506
BlackSnake  Hug Ще влезеш в крак. С теб сме  smile3503
И аз съм зле. Трети ден, но здравето е най-важно.
Фенси! Очаквай включване  Flutter
Брей  Rolling Eyes, какви трикове за мерене имало  newsm78. А аз, как сваря, така стъпвам  Joy Joy
Кифла, добре дошла и успех!    bouquet
Ай стига бе-кифла може, ама тричава ooooh!

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 19:29 от baci

# 507

А кексчето защо на вечеря? Нали до обяд ги ядем триците?
Е, леко си отчупих просто...не съм го изяла цялото Laughing
Проблем ли е? newsm78

# 508
Извинявам се за офф-а, но четох, четох и просто не съм сигурна: кога мога да почна да ги ям тези трици, може би чак в третия етап?
И още един може би тъп за вас въпрос: в третия етап, където пише че се яде всичко разрешено в ПЗ дни + 2 пъти седмично от списъка, означава че от този списък може да се яде всичко което го пише в 2 дни от седмицата, или 2 от нещата в списъка два пъти в седмицата?  newsm78

# 509
кати 7140 ...давай с теб ще я караме заедно  Laughing
labello , veneras ....добре дошли  welcome а триците от първа фаза
Mamica ..... ТИ МЕ РАЗСМЯ  с канрата newsm81 #Milti ..... абе моме ти степ аеробика с кантара ли тренираш  smile3521
 rotfImao
vivi07 ... БРАВО с десет си преди мен в Дюкана а си с цели 2 кила напред ... супер си .... newsm10
amerie, орелия Nelly 82  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт