Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 464
  • 998
  •   2
Отговори
# 465
Знаете, че аз се тегля много рядко, тогава направих изключение..........
Лелелеле аз поне по 10 пъти на ден. Ако ходя извън София ( на вилата например) си взимам кантара с мен. Нямам ден в последните 20 години без да се претегля ПОНЕ 5 пъти дневно.
Психопатска работа.

Здравейте. Тъй като трудно се изчита една толкова дълга тема, ще си позволя едно въпросче, дано да намеря отговор. Та, при проблем с WC през първия ударен етап, как да се справи човек  newsm78?

С повече парафиново масло - 5-6с.л. на ден и овесени трици. Обезателно повече вода-2л.

# 466
Искам да попитам- има ли значение какво количество месо и млечни продукти ще изяждам на ден или е неограничено?

сиренето не се яде и се замества задължително със извара нали?

# 467
момичета благодаря   bouquet
ех че хубаво  Laughing
само че никога не съм обръщала внимание на нещата които могат са се ядат в 3 фаза  Mr. Green мислех че съм много далече от нея  Wink

Mamica
и аз се тегля по 10 пъти на ден  Mr. Green

# 468
  • София
Mamica, а специална техника на качване на кантара имаш ли?  Laughing
Аз - да - мнооого бавно и внимателно, така ч да не го разклатя прекалено много и да взема да покаже повече  Mr. Green
няма нужда да споменавам, че винаги се тегля след WC и по възможност без дрехи  Laughing

# 469
Аха.
Месото не е ограничено, но млечните 200 гр. Макс 1 кофичка кисело мляко на ден. Извара също внимавай да не ядеш по 500 гр. Laughing Пак  е млечен продукт. По принцип с млечните да се внимава.

# 470
а при мен с това мерене е гадно сутрин се меря в нас на стар кантар показва едно, вечер се меря в фитнеса там показва друго:) но и при двата килограмите спадат ма колко съм точно нямам ама никаква идея:)

# 471
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте. Тъй като трудно се изчита една толкова дълга тема, ще си позволя едно въпросче, дано да намеря отговор. Та, при проблем с WC през първия ударен етап, как да се справи човек  newsm78?

И аз имам същия въпрос. При мен парафиновото олио и триците не помагат, вчера без да искам излях всичкия парафин в изварата с която вечерях и понеже съм добро прасе си я изядох така, но ефект няма никакъв.

# 472
момичета, честно аз спрях да купувам извара, никъде не пише че е обезмаслена и не знам, мисля че мога да я пропусна??

# 473
  • София
Искам да попитам- има ли значение какво количество месо и млечни продукти ще изяждам на ден или е неограничено?

Прочети първият постинг на Вещи в темата, барабар със всичките линкове по него - няма да ти отнеме повече от 30 мин и ще ти спести задаването на въпроси, на които повечето тук са се уморили да отговарят.

# 474

Прочети първият постинг на Вещи в темата, барабар със всичките линкове по него - няма да ти отнеме повече от 30 мин и ще ти спести задаването на въпроси, на които повечето тук са се уморили да отговарят.

Извинявам се. Така ще направя, не съобразих.

# 475
  • Пловдив
Тегленето на механичен кантар си има цал ритуал. Качваш се, почваш да се наместваш, пристъпваш от крак на крак, местиш тежестта от единия на другия и на отделните части - пръсти и пети. Накрая намираш мястото, където тежиш най-малко  hahaha

# 476
Тегленето на механичен кантар си има цал ритуал. Качваш се, почваш да се наместваш, пристъпваш от крак на крак, местиш тежестта от единия на другия и на отделните части - пръсти и пети. Накрая намираш мястото, където тежиш най-малко  hahaha

Така е, аз и му бая малко преди това...
Моя кантар е в тоалетната и почти не пропускам да се меря като ходя там... hahaha hahaha hahaha

# 477

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 newsm10 newsm51

# 478
КиФлА,аз не съм изяла и една капка парафиново олио и по принцип имам проблем с 00,но всяка сутрин на гладно пия по 1 чаша гореща вода(разбира се не вряла) и след 15 мин максимум си свършвам работата:)дано да помогне и на теб Praynig Hug

# 479
хехе вещи отговора беше страхотен тъкмо се бях ядосала тука в работата и ти успя да ми оправиш усмивката  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт