Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 474
  • 998
  •   1
Отговори
# 450
Лабело,Венерас и Кати, добре дошли и успех занапред!   bouquet
ОрелияHeart Eyes Hug мерси,мерси, чесито и на теб...имам чувството, че съм свалила 10 кила-така се радвам Simple Smile  nuts
Елена, скъпа, ти на 68 изглеждаш много по-добре от кака си Роска на 68кг.... Но скоро ще паднат и тези гаднииииииииииии килца, знам аз Hug
Приси, благодарскоооооооооооооо Hug радвам се, че се чувстваш по-добре!
Нели, бравос!  Hug
m_jov, не се отчайвай! Аз като задържам, задържам като за последно...важното е да държиш и да вярваш! всичко ще е на 6 Peace
Виви, честити 2 месеца и на теб!   bouquet Чудесен резултат!!!! Shocked

# 451
Sun, Елена82, благодаря за отговорите. Почвам от днес и задължително ще Ви информирам какви са резултатите по-нататък. Няма да се дам лесно на тези отвратителни килограми, а ще ги премахна, плюс това съм привърженик на белтъчните диети, отколкото на въглехидратните и смятам че ще успея.

Приятен и усмихнат ден на всички слабеещи мацки!

# 452
  • Пловдив
Надявам се и Вещи да се включи- Вещи, като влизаш по празниците в 3-та фаза, качваш ли и колко ?
Ами по Коледа и Нова година не качих изобщо. Но се претеглих само два пъти - след Коледа и на 3 януари. Знаете, че аз се тегля много рядко, тогава направих изключение, заради 3-тата фаза. Ако е имало някакво вариране не съм го видяла, а и кантарът ми е обикновен механичен.

# 453
  • Варна
Вещи, мерси за отговора  Hug Надявам се  да не бъде много фатално, но смятам да "прегрешавам" само при необходимост, че засега си харесвам резултата  Peace.

# 454
здрасти отново може ли някой да ми помогне как да си сложа лентичка с кг в подписа , нещо не мога да се справя Cry

# 455
Здравейте момичета!

Днес става един месец от както съм на режима, варирам между  59 и 58кг и смятам да влизам от утре в 3фаза. Понеже съм в МЦ се надявам това вариране да спре и да покаже твърдо 58кг. Ако случайно кача кг в 3 фаза, маже отново да мина във втора?

# 456
здрасти отново може ли някой да ми помогне как да си сложа лентичка с кг в подписа , нещо не мога да се справя Cry

Привет Simple Smile , шракни върху някоя от нашите лентички и спазвай указанията   bouquet
Гледам , че си се справила  bouquet

# 457
о да благодаря още веднъж на росченка:)
продъжавам смело напред и никакво отказване
а и комбинирам с фитнес най вече тичане на пътечката Simple Smile и което е най важно свалям обиколки

# 458
Здрасти, сладурки  Hug
Днес от чата, забравих да пиша тук  Blush
Поздрави на всички с минуси   bouquet
Дори, да бе протеинов е днешния ден. Аз се сетих и си го спазвам. Ама толкова много време има да свърши...
Вчера си хапнах мусака, ама истинска. Днес няма отражение на кантара. Много се надявам да е така винаги.
Дружинааааа   Hug
Дюкеси   Hug

# 459
Момичета, някой правил ли е дюкански канелони?  Praynig  Може да ми изпрати рецепта на лични. Мерси предварително   bouquet

# 460
Здравейте  Laughing отдавна не съм писала
виждам много минуси  Hug
при мен само 0.200 гр ужас  ooooh! егати задържането а и съм МЦ
но друг е проблема от 2 седмици спрях П дните става ми зле  Sick
вчера даже реших да карам на извара цял ден ама НЕ
стана ми пак зле  Sick
май е от кръвната захар  newsm78 не съм много на ясно но като хапнах едно шоколадово десертче и веднага ми просветна  Rolling Eyes днес си позволих една филйка пълнозърнест хляб  Tired какво да правя  newsm78

# 461
  • Варна
Здравейте  Laughing отдавна не съм писала
виждам много минуси  Hug
при мен само 0.200 гр ужас  ooooh! егати задържането а и съм МЦ
но друг е проблема от 2 седмици спрях П дните става ми зле  Sick
вчера даже реших да карам на извара цял ден ама НЕ
стана ми пак зле  Sick
май е от кръвната захар  newsm78 не съм много на ясно но като хапнах едно шоколадово десертче и веднага ми просветна  Rolling Eyes днес си позволих една филйка пълнозърнест хляб  Tired какво да правя  newsm78

Останали са ти малко кг. за сваляне, така че влизай в 3- та фаза и след време ако прецениш че все пак искаш да отслабнеш още, можеш да почнеш пак от 2 - ра фаза  Peace

# 462
Венерас, добре дошла и успех!   bouquet
Ками02, честит 1 месец с режима и успешна 3-та фаза!  Hug
MAMSHug
Калака, и моят съвет е да влизаш в 3-та фаза.  Peace

# 463
абе много готини линийки имате момичета, аз се опитах да си направя и сега ще видя какви съм ги сътворила.

# 464
  • sofia
Здравейте. Тъй като трудно се изчита една толкова дълга тема, ще си позволя едно въпросче, дано да намеря отговор. Та, при проблем с WC през първия ударен етап, как да се справи човек  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт