Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 457
  • 998
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!!!
Мерси за кафенцата, Кате и  Goody! Hug
Росченка, браво! Честито намаление и месечинка!!!  bouquet newsm10
Амси, newsm18

аз се облещих сутринта на кантара - минус от 1кг и 100гр ... Това се казва изненада! Та по повод на режима Твърдо вярвам, а и се убедих лично, че точното спазване на режима, умереното хапване и пиенето предимно на вода(кола лайт в умерени количества!) води до много по-бързи резултати. Ако искате да се стимулирате, вадете режимните храни по 3-4 пъти на ден и се радвайте на показанията на кантара. И бъдете оптимисти!  Heart Eyes Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора
Татитт, честито намаление!!! Hug  И аз го отнесох от чата!
 rokipagane , успешна 3 фаза!  bouquet

# 376
Казах аз, че който пише двойно ще отслабва двойно, ех, чат! Laughing

# 377
Аз докато се сетя да пиша и хоп нова тема Mr. Green
Не мога да ви изчета CrazyМи то така става като не влизам постоянно.
За сега съм застопорила на едни кила/73/ и имам чувството че никога няма да видя 6... на кантара.Вярно че малко се поувлякох тези дни,но хубавото е че не качвам.Сега си изкупувам грешките и се надявам на чудоооо Praynig Praynig Praynig
Лек и отслабващ на всички Peace

# 378
Привет! Никой не е писал половин час в темата-чак невероятно  Grinning
Аз продължавам да задържам и всичко това 2 седмици след гадния вирус Rolling Eyes  То вярно,че изпих 2 кутии Колдрекс-със захар е, 1-2 пъти ядох нережимно тогава, явно това е причината за застоя. Офф, много се надявам пак да тръгна надолу, че така се обезсърчавам  Crossing Arms

# 379
  • Варна
Добро утро и от мен Hug
Благодаря за кафенцето Wink
И аз да се отчета,10 дни-3кг Party Party Partyднес кантарчето ми закова 52кг,и мъжо ми каза че съм заприличала на газела Mr. Green
На схемата 5П-5П3 съм и смятам така да продължавам Peace

Много се радвам за успеха си,и желая на всички приятни срещи с кантарчетата  bouquet  bouquet  bouquet

# 380
Мерси за кафенцето  bouquet.Днес имам минусче,незнам на какво се дължи ,дали защото сме болнички или е дошъл момента на дюки Praynig.Целувки на всички на балкона Kissing Heart

# 381
Добро утро момичета  Hug Виждам доста минуси от сутрина , честито   bouquet
Айде и аз да се похваля - свалих два килограма за 3 дни , спазвам много строго диетата на П ще съм 5 дни и после ПЗ 5 дни , тоест 5П/5ПЗ мисля да правя. Пия много вода, чак ми става гадно от нея щото преди не пиех изобщо, ама ще се науча. Колежка ми каза че за целулита много помагала също , поне 3 литра на ден. Това е от мен.
Мерси на Кате и Гуди за кафенцата , с кеф си ги пийнах  Hug
Лек и усмихнат и най-вече слабеещ ден от мен  Hug

# 382
  • София
Привет!
Поддържам мнението на КриКри и останалите момичета - колкото по-стриктно се спазва режима, толкоз по-добре...Какаотого заместих с нес и аз.Намалих и колата, струва ми се, че влошава нещата и е далеч по-добре да се набляга на водата.
Росченка, честито ти минусче - бързичко да наваксаш оттук нататък!! Hug
Лек и усмихнат ден   bouquet

# 383
Добро утро!  Hug
КатеДжин, Вещи, Гууди, благодаря за кафенцата и колата!  Hug
Сребърна, Розичка, добре дошли и успех!   bouquet
Сецилия7, Белла, Амси, Росченка (честита месечинка), Гууди, Татитт, То_ни, Жоржито, Виши95, Валето, честити намаления!  Hug
Рокипагане, успешна 3-та фаза!  Hug
Гуш, триците - до обяд, защото са въглехидрат, а и за да образуват гела в червата навреме.  Peace

Хубав и усмихнат ден на всички!  Heart Eyes

# 384
Момичета с проблем при свиването на кожата - носете постоянно стягащи колани, най-добре такива като за след липосукция. Паралелната употреба на стягащ крем също би помогнала.
Къде могат да се намерят такива колани и ориентировъчно на каква цена ?
Ми аз не съм много съгласна. Вярвам, че когато се ползва ПОСТОЯННО колан, мускулите и кожата стават лениви и увисват повече. Липосукциата е друго нещо. Много доктори и в чужбина все повече отричат тия колани.
Аз не съм ползвала.

# 385
Леле Вещи, недей до толко късна доба писа  Sad

Аз нещо се ококорих посред пощ, но смятам след малко да се хоризонтирам.

Сега и аз като новобранка имам въпрос - защо е препоръчително триците да се консумират преди обяд? Предполагам защото така могат отрано да повлекат ненужните отпадъци ? или? питам, защото не винаги го спазвам /ям палачинка с трици надвечер премерно/
защото са въглехидрат и е добре да се приемат до обяд, та да се изгорят до вечерта Peace

Добро утро, момичета!
Живота е хубав ,а аз се чудя как съм живяла до сега без нет и мобилен  Joy
Нямам намаление, напротив, но чакам МЦ и се надявам да е от това.
Момичета, бъдете стриктни, за да не си удължавате времето, в което ще отслабвате.Хубаво е да си намерите книгата и да я четете, защото вчера имаше безумни дискусии Laughing
Хубав и отслабващ ден на всички!
Мамица,това беше нещото, което исках да напиша и забравих - напълно те подкрепям.Тези колани се използват, за да не се отварят рани и след мед. интервенции.

# 386
                         Добро утро! Снощи се прибирам от работа и влизам да почета,каква радост не само,че моята идея ви е харесала,но и вече е осъществена,има чат Laughing. Само ,дето аз не успях да се включа в него Cry Как мога и аз да вляза в чата,защото по принцип съм маниачка на чатането.Редовно посещавам чата към сайта на бг. мамма,но там не винаги има с кого да си кажеш две думи.
                          Поздравления на всички,които имат минусчета ,моя кантар е от старите и не си следя грамовете,но тази сутрин показа 87 кг. Mr. Green.Според него съм свалила един кг. още ,но аз чакам момента ,когато някои ще каже " Отслабнала си " -това вече означава резултат за мен.Иначе успях да вляза в една стара дънкова пола ,която ми беше тясна преди. Simple Smile
                         Все още Вещи не ме е включила в таблицата ,не зная защо ! Вероятно трябва да и пиша лично съобщение.

На всички пожелавам лек и успешен ден.Аз днес почивам така,че може и да помързелувам Hug Hug Hug

# 387
  • София
Добро утро, момичета! Желая ви лек и успешен ден.

След два дни застой на 64.8 кг, кантара тази сутрин показа 64.3 кг. Беше много приятна изненада, защото вчера имахме годишнина от сватбата и си позволих вместо чисто телешко - телешко с манатарки.  Досега имам 5П и 5ПЗ, от днес пак само П. Но на мен ми харесва. За съжаление нямам възможност да си правя кремове и други заврънтулки и ям само чисто месо на скара и яйца. А последните пет дни и зеленчуци. Добре, че е Пепси Лайт, та да си оправя вкуса в устата. Радвам се, че след толкова години най-накрая открих идеалната диета за мен.

Честито и на всички останали, които виждат минусчета!!!!

# 388
Гледахте ли сутринта по бтв Ивана говори за диетата с Ани Цолова ?
Лек и успешен ден от мен!  bouquet

# 389
  • UK
  Добро утро на всички!
  Аз като че ли и мам лек минус, но кантарът ми е механичен, така че ще отразявам на лентичката цели килограми. Интересното е, че във фитнеса дигиталният ме премери вчера с 1кг по-малко и то с дрехи, късно вечер и след 0.5л вода. Винаги пия много вода преди тренировка. Така че си въобразих, че всъщност съм маалко по-слаба Embarassed Абе пусто желание Simple Smile
 Росченка честито намаление, миличка. За теб специално много се радвам, защото знам колко време задържаше. Ама виждаш ли, че рано или късно се тръгва надолу.
  Рокипагане честита ти 3-та фаза. Ти си си точно за там, като си спомням снимките ти с онази рокличка, дето ги беше пуснала.
  Дивана напълно подкрепям, че с наближаването на целта става по-трудно, защото почват да се сипят едни комплименти... Но трябва да се стегнем даже повече. Аз си обличам едно панталонче от времето преди да забременея, когато бях 48кг и като видя, че има 3см между двата края на ципа напълно се отрезвявам и забравям за всякакви хвалби.
Пилито и аз го заменям какаото със смес от нес кафе и канела. Не че е същото, но за 2-ра фаза е супер. Като вляза в 3-та ще има достатъчно какаови гала десерти Mr. Green
 Данито Hug Надявам се, че се чувстваш добре днес
  Зеленко  bouquet Всеки път се кефя на това "Не дейте, бре!" в подписа ти
  Хайде приятен ден на всички и честито на всички останали с минусчета. Може пък да излезе вярно това за луната. Решила съм, че на 20-ти ще правя протеинов ден, просто за експеримент. Нали тогава е новолунието или беше пълнолуние newsm78 Сори Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт