Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 484
  • 998
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Момичета, нанесох корекциите в таблицата, но поради напредналия час, всъщност по-скоро ранния час сигурно съм пропуснала някой. Разчистила съм си пощата, така че ми пишете, за да ви поправям, предварително се извинявам за пропуските   bouquet

# 361
  • София
Леле Вещи, недей до толко късна доба писа  Sad

Аз нещо се ококорих посред пощ, но смятам след малко да се хоризонтирам.

Сега и аз като новобранка имам въпрос - защо е препоръчително триците да се консумират преди обяд? Предполагам защото така могат отрано да повлекат ненужните отпадъци ? или? питам, защото не винаги го спазвам /ям палачинка с трици надвечер премерно/

# 362
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!
КАфе
Пожелавам лек, слънчев и минусов ден!

# 363
Добро утро, момичета! Катяджин, благодаря за кафето, ще го пийна с удоволствие! Simple Smile Относно въпрос на Зеленкото за магазините за трици в Добрич - фирменият магазин на "Бочко" и магазинът за ядки до "Сплендид" са един и същ обект, просто не мога да се сетя коя е улицата, за да бъда по-точна.
Хайде да ви пожелая прекрасен и отслабващ ден, защото не знам дали ще мога да пиша  по-късно... В офиса започна ремонт, пълна лудница е, но не се оплаквам Laughing Обичам ви, момичета! Hug

# 364
  • София
Добро утро на всички   bouquet Гледам, че след мен са се изказали Кри и Вещи с обобщения и няма какво да се обяснявам по вчерашните въпроси. Подкрепям изцяло, и според мен най-добре е да се направят 1 и 2 фаза възможно най-строго (по оригиналната книга), по възможност с никакви или минимум нарушения, защото все пак лишаваме организма и не е нужно това да се проточва излишно.

Само за по-публично да обявя, че на прехвърлените рецепти в блогосайта, които съдържат сирене и какао, сме добавяли уточнения от рода "по-добре извара" или "какаото не е особено режимно да 1 и 2 фаза, рецептата да не се ползва често" и прочие подобни коментари в текстовете на рецептите.

Да напомня, че масово хората, които ползват сайта, са от България. Както се установи тук НЯМА достатъчно обезмаслено сирене, нито пък какао, също още някои продукти, за които не се сещам в момента, но основно са тези двата. Да подчертая, че има ужасяващо много хора, които очевидно не са прочели книгата и "карат" само на форума или блогосайта...

Естествено, има хора, които са ползвали и сирене, и какао, и че дори по-маслено мляко и т.н., но би следвало да сте наясно, че това е въпрос на личен избор. Да, постижения има, но доколкото беше анализирано неколкократно (не от мен) - с по-бавни темпове.

РЕШЕНИЯТА СА ЛИЧНИ - ВСЕКИ САМ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЕБЕ СИ!

Хубав ден   bouquet

П.С. katyadjin, къде го правят туй разкошното кафенце...

# 365
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Лек и отслабващ ден!

# 366
Добро утро дюканки-сладуранки Wink

Тук съм , мисловно съм с вас, режимна и отслабваща. Вчера следобяд видях малко време да вляза във форума, за съжаление , не ми се отваряше Cry

Кантарчето показва 82.800, в МЦ съм от понеделник и свалям по малко всеки ден. Все по близо ми се вижда 7-цата. Далечен спомен останаха прегрешенията в Турция и връщането на 87. 200 , а има няма са минали 20-на дни. От вчера размишлявам , че сега се виждам дебела и не се харесвам, а как съм се понасяла на 95 и нагоре кила , не знам,  как съм допуснала това да стане, също не ми го побира ума. Вчера за пръв път отидох на работа с пола  по мене и до колената, естествено с блузонче, но бях много притеснена дали няма да ми е смешно, но всички ми казаха, че ми е много добре така и изобщо няма какво да се притеснявам. А аз за всеки случай си бях взела и една друга да я сменя newsm78.

За създателите на тази прекрасна темичка  bouquet  bouquet  bouquet, както винаги темите и офромлението им са част от успеха на отслабването Wink

Много  Kiss  Kiss  Kiss и  Hug Hug Hug !

Лек, отслабващ и успешен ден!

# 367
Браво, Амси!  Hug
 Party Crazy Shocked Party Добро утроооооо! Айде да се хвална и аз бееееееееееее....че то едно мрънкало станах...не се трае Simple Smile
Аз съм в МЦ, но здравия и хубав кантарец си каза тежката дума Laughing
http://images25.snimka.bg/005623895.jpg  bowuu bowuu bowuu
Линийката ще сменя утре, че все още не мога да повярвам на очите си и да не си урочасам късмета Simple Smile
Хубав и отслабващ ден на всички момичета! Целувам виииииииииииииииииии!  Kissing Heart
оооо и да почерпя...  http://images25.snimka.bg/005623926.jpg по случай 2-та ДМ Simple Smile Embarassed

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 10:47 от ros4enka

# 368
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ДобрЮтроооооооооооооооооооо

спите, а? спите! а снощи кой върша до среднощ из чатовете, а?  Crazy

ето по кафе за всички

и се хваляяяяяяяяяяяяя - 78  Party Party
 Mr. Green то е от вилнеенето в чата вчера  Mr. Green
цял ден няма да съм на линия - да не плачете за мен, ще наваксвам довечера  Hug и умната  Peace

# 369
Додрутро,
Я, Гуди кви ги върши и кафето ще изпия и шЪ ти честитя smile3501
честито намаление и на Росченка Hug, и месечинка Peace
аз смятам след толкова кафета  да се почерпа с колата на Вещи Hug
Divana ,почвам с кратка лекция Mr. Green не си струват дребните нарушения
по този начин не само се забавят нещата,но се обърква и самия организъм  .Това Дюкан много ясно го е написал в книгата си за хвалбите от отслабванията и ефекта върху психиката на човека и от там лекото хързулване...,а последствието - йо-йо Tired

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 08:17 от rivela

# 370
Добро утро, момичета.
Установих, че и мъничките прегрешения се наказват. Е, не съм качила, кантарът закова - 18 кг., което си е добро постижение за 3 месеца и 10 дни. Поне според мен. Проблемът е, че покрай едно пътуване и едно погребение прегреших с малко вино и тук там с някоя храна. Прегреших и снощи в П дните с малко лютеница, в която на всичкото отгоре има и растително масло. Не се гордея с това, срам ме е. Пиша го само и единствено, за да кажа, че няма как да не се отрази. В моя случай от една седмица стоя на едно място. Е, поне не съм качила.
Поскарайте ми се малко, за да се стегна. Вече просто всеки човек, когото срещна, ми обяснява колко съм отслабнала, колко добре изглеждам и прочие... Възхищават ми се на волята и прочие...  А това разглезва и си мислиш как можеш и малко да кривнеш от пътя, което не е вярно! Само да поясня, че до целта има още доста път.
Призовавам ви максимално да се придържате към класическата форма на режима, описана в зелената книга.

# 371
Добро утро момичета,
благодаря за хубавото кафенце.  HugТази сутрин нямам минуси за хвалене, но в момента съм на теглото,което съм поддържала без проблем доста години и може би ще трябва да мине време за да го "преборя" и да продължа да свалям. Май много се разфилософствах на ранина newsm78 Приятен и усмихнат ден от мен Hug

# 372
Добро утро и от мен! Благодарности за кафенцата на Кати и Гууди, на Вещи за количката.  bouquet Бързам да се запиша, защото незнам после на къде ще ме отвее вятъра (в работата ми е напечено). Аз от днес минавам в трета фаза - Дюкан ми даваше 60кг., аз в момента съм 58,5кг, но чета че и в третата се сваля, така че Вещи ако обичаш и имаш възможност - премести ме моля те в Трета фаза. (от 17 април 2008г. до 14 август - 12 кг. свалени). Мерси предварително     bouquet Mamica, правих твоето суфле с пилешко, стана страхотно.  Hug
Лек и отслабващ ден на всички.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 08:30 от rokipagane

# 373
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мен слънчеви Дюканки,

Чата явно действа - днес ще се хваля - 1.100  newsm44   Или да е от на Феика потупването  newsm78

Фоли   bouquet Hug - тупай, всички поред.

Аз хуквам към офиса и ще ви гуша оттам, ще сменям линийки и т.н.

love001

# 374
Tatittчестито намаление Hug
rokipagane браво момиче  newsm10 приятна трета фаза Hug
То_ни, много добре казано, в последно време чета за много прегрешения,
което смятам не е добър пример Peace
честито намаление Hug

Общи условия

Активация на акаунт