Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 522
  • 998
  •   1
Отговори
# 345
Момичета да се намеся и аз за десертните кремчета-нишестета.......... Mr. Green
Повечето нямат захар,царевичните нямат,знам го защото купувам на малкият и му правя бисквитена торта......Добавям захар допълнително защото са безвкусни Sick
Проблема е във количеството на въглехидратите,много е...........има диетичен шоколад с 4гр. въглехидрати а тук имаме 85гр...............каква разлика само........ Whistling
Давам го като пример ,някой да не ме разбере погрешно........... Stop

# 346
А аз от както пробвам Дюкян съм на извара, яйца, кисело мляко и кафе .... Това са няколко дни, но вече имам резултат - започнаха да ми изпъкват скулите   smile3521 ... Започва отслабването! При мен винаги е така - започвам да слабея отгоре на долу...

Докато ми намалее дупето, ще ми намалеят други неща!

Важното е, че Дюкян работи!

# 347
Докато ми намалее дупето, ще ми намалеят други неща!
Важното е, че Дюкян работи!
Работи и още как - щом моето дупе започна да намалява, от което съм супер щастлива, вярвай ми работи.
Да се включа по въпроса за нишестетата и кремчетата - до сега веднъж съм хапвала крем карамел и веднъж сладко кексче. Аз вместо какао за цвят и аромат слагам нес кафе и също става добре. Това е мое лично мнение. Сигурно не на всеки му харесва с такъв аромат, но на мен ми е добре.

# 348
Розичка, нещо месцето и рибката, ми се губят от менюто ти  Grinning
Или съм пропуснала, да не си вегетарианка?

# 349
Добър вечер и от мен Simple Smile
Туко що седнах пред компа да почета малко, доста страници сте изписали,а и на работа имаме забранен нет..Аз да се похваля-днес сутринта се теглих и кантара показа 62 кг. newsm44
Всъщност хем се зарадвах, хем пък се и притесних че съм свалила 2 кг. за 3 дни...незнам дали е нормално smile3506.В обедната почивка пък отидох до близката аптека-там имат уред, който ти мери килограмите, ръста и индекса на мазнините(за туй посленото не мога да се сетя точно) и нали съм си любопитка реших да се кача-резултатите бяха 64,3/169/22,4...което слагайки около 2 кг. дрехи, май прави 62 кг....
Честно да ви кажа незнам дали да преминавам на втория режим...хем ми се иска да карам поне още 2 дни на протеини, или пък направо да преминавам със зеленчуците newsm78

# 350
Момичета приемете ме във skype pisha se pinki_girl30

# 351
Белла, аз бях горе-долу с твоите кг. за сваляне. Направих ударен 6 дни и по съвет на мацките минах на смесен. Да ти кажа, след 4-тия ден не свалях. Ти нямаш много кг., а и не е препоръчителен ( без лекарско наблюдение) 10-дневен ударен. Мисля, че твоят резултат е добър, и можеш да минеш на смесен  Grinning
Все пак изчакай и по - старшите, аз съм отскоро  Grinning

# 352
Amerie, благодаря ти за съвета  bouquet
Ти в момента си на втория режим, нали?Как редуваш П и ПЗ дните, че аз доста се чудя-дали да са 5/5 или 2/2, при положение че имам най-много за сваляне в областта на корема...там такива извивки имам, че нямам думи EmbarassedБях чела и за режим 2/0, където 0, е нормално хранене...но какво се разбира под "нормално"?Само да поясня че чета книгата в момента, но доста неща остават неразгадани за мен, за това разчитам само и единствено на вас!  bouquet

# 353
И аз  да се изкажа за рецептите от новата книга на Дюкан.
В протеиновите дни ми прави впечатление, че има огромни количества лук. На 500гр. чисто месо 2 глави ми идват множко  #Crazy или пък на 200гр. извара 1глава лук, то са си чисти зеленчукови ястия newsm78.
А и относно нишестето правих си кюфтета бешамел по Дюкан (нова книга) и се слагат 40гр. нишесте, стана отврат направо се желира.
Подкрепям Вещи и Крикри трябва да си следваме по строгия и труден вариант на режима Peace.

Мемче тези 85гр. въглехидрати са на 100гр. сух продукт, нали? Което значи, че в една порция са нищожно количество, но все пак пробвай и без кремчета и виж резултата. Успех Hug

# 354
  • софия
Момичетаааа,този чат е голяма краста! Mr. Green
Минавам да честитя,победата на Кометката,ми милата тя! Hug
И да ви пожелая,лека нощ!

# 355
Момичетаааа,този чат е голяма краста! Mr. Green

като влезнах в него и станах #Crazy Joy Joy Joy

# 356
Момичета желая ви сладки сънища  newsm76  newsm46

# 357
  • София
Славееее обичЪм  те.
 Само аз ли не разбрах в кой чат сте и как става тая работа.Ейй, много тъпо парче съм. И в скайпа рових и инсталирах микрата и тва си е. Не можем да ви намерим.

# 358
Amerie, благодаря ти за съвета  bouquet
Ти в момента си на втория режим, нали?Как редуваш П и ПЗ дните, че аз доста се чудя-дали да са 5/5 или 2/2, при положение че имам най-много за сваляне в областта на корема...там такива извивки имам, че нямам думи EmbarassedБях чела и за режим 2/0, където 0, е нормално хранене...но какво се разбира под "нормално"?Само да поясня че чета книгата в момента, но доста неща остават неразгадани за мен, за това разчитам само и единствено на вас!  bouquet
Аз съм на 5/5. Ще ти пусна снимките ми на лс, да видиш къв корем свалих  Mr. Green
Пускала съм ги в темата, та всички са ги виждали  Wink

# 359
Лека и от мен ,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт