Кръвното скача ни на 200 от АВГУСТовския младеж или невеста!

• 13 026
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Между другото сега се сещам, че майка ми слагаше от сладкарската боя и в боята за яйцата - цветовете ставаха страшно наситени и хубави  Peace ТОва може да е от полза за тези като мен дето още не са си боядисали яйчицата  Embarassed

# 241
vst_80, нямаш никакъв проблем...че и пица за вечеря ще донеса! Simple Smile
dani777k, идва ми мерак само да цъкам с език, ама не и да се занимавам...като гледам мамите и какви козунаци въртят... #Crazy

# 242
Честито жилище на Ирка и от мен! Само любов, мир и разбирателство да цари в него!   bouquet Hug

# 243
Взех си изпита.  newsm44 Почерпете се да ми върви все така,че имам още 5 да избутам.

Тони е малко по-добре,но продължава да ми вдига температура в следобедните часове и я смъква след като му сложа свещичка ефералган. Много е труден с приемането на сиропите и особено на антибиотика. Но няма как ще се боря с него и ще ги пие.
Мислех да пиша повече,но Тони ме дърпа да ставам. Ако не заспя с него ще се включа отново.
Все пак ви пожелавам лека вечер. Hug

# 244
  • софия
Кайли,честито   bouquet!
Грабвам биричката,ще си я разделя с Елионка,а за Ади,ще запазя мартинито  Wink!
И за другите,ще черпиш!Надушвам го  Hug!

# 245
  • София
Честито и от мен, КайлиPeace И аз се подреждам за мартинито  Mr. Green

# 246
Кайли, честито  Hug  bouquet
Ние тази вечер имахме една супер приятна, бърза срещичка с прекрасните Дани и Найа  Heart Eyes Лори от вратата се хвърли и нападна играчките на милата Найа,  а пък аз се сдобих с готиното спрейче. Започвам да събирам дрехи за пране  Wink Laughing
Анди, ето това се казва предложение  Wink  Hug

# 247
  • София
уффф, тъкмо написах едно дълго-дълго съобщение и връзката се разпаднааа.....та сега наново.

Айде днес съм първа на кафето в нета, май  Laughing....слагам го, ама не мога да ви го покажа, та затова - всеки да си го представя - както го обича  Wink

Честито Кайли - все така.
Янаст - добре дошла, това за Панама звучеше страхотно.
Честито на новодомците - Ирра само щастие да блика от апартамента и по-малко срещи с майстори ти желая  Joy
Чеситито и на наскоро мобилизиралите се - Ади, ВСТ и на Дани стискам палци да се присъедини сколо.

Аз снощи късно вечерта боядисах яйца и смятам да спра до тук. Козунаците не са за мен ( за правене, иначе с яденето се справям  Laughing) Ние ще ходим в Сандански с приятели и сме се организирали за козунаци от 100-грама сладки, така че и тази част е преизпълнена  Wink
Аз така съм уморена, че всъщност с най-голяма удоволствие бих останала да спя - ама къде ти такъв бонус  Sad ...Така че Анди - благородно ти завиждам за "самотата" в момента.

Взела съм си отпуск между празниците и ще кръстосваме по улиците - така че сега се чудя кого ли да постя  newsm78 .....ако сте по градинки и тн. - казвайте и ние ще дойдем.

ох, айде това е, че дълго стана. 

# 248
  • София
Привет от нас !Виждам всеки се е сдобил с нещо ново  Hug Честито !

Не съм чела подробно,  но се включвам с питане..

Яна от около седмица мижи с очички и започнах да се притеснявам. Педи ще ни даде

направление за офталмолог , но се чудя къде да отидем?! Помагайте , моля!

# 249
Здравейте!
Кайли, честито за изпите. И другите да ги вземеш с лекота   bouquet!
Дани, почерпих се с мартинито  Peace. И мойто Сано ли е у вас  Wink.
Pouh, ние няма да ходиме никъде по празниците и ще сме цялото семейство. Наистина, ако повечето сме си тук, може да спретнеме една срещичка  Laughing.
Нори, не мога да ти помогна за очния. Яна, гледа ли много ТВ? Дано да не е нещо сериозно  Peace.
Аз днес, мисля със Сашко да посетиме колегите ми. Vst_80, ти ходи ли при твойте дечица? Как мина?

# 250
  • София
Нори
ние ходихме при д-р Топов още в ранна -ранна възраст и сме много доволни. Спомням си, че го Бубчето също после беше доволна.

Телефона на кабинета е 9523600 ( намира се на бул. Пенчо Славейков) след ресторанта на Капитан Кук, обаче ние си платихме, но може да питаш дали не работят със здравната каса.

Ади - може може да спретнем среща, ние се връщаме в понеделник - така че после сме на линия.

# 251
Здравейте  Hug
Ох, Пух, как ти завидях за Сандански  Embarassed Обожавам го този град. И ние бяхме замислили ходене до там, но се оказа, че хотела е пълен, та го отложихме за по-нататък.
Нори, за съжаление и аз не мога да ти помогна. Спомням си, че Бубчето беше водила Инката някъде - ако не са зиминали, дано да се включи  Hug
Ади, и ние ще ходим днес, по обед, като им свършат часовете. Дано Лори да не е много кисела, че нали спи тогава  Rolling Eyes Ама предполагам, че ще й е интересно с дечицата и няма да се сети за сън - да му мисля после в таксито на връщане Laughing

А ето и да ви почерпим - днес моята майка има рожден ден  Laughing

# 252
  • софия
Добро утро!
Лелееее ВСТ,като прочетох как си представила срещичката и се спуках от смях  Joy!"милата Найа"  hahaha,а пък "Лори нападна" newsm62....Голям дипломат си  Peace Hug!
Лора каквото и да пипнеше Найа си го дърпаше обратно със замах и само я дърпаше за бието на блузката и викаше"ела,ела,ела".
Не знам къде искаше да я заведе   33uu Laughing..
Ади,вкъщи е  newsm53 и твоето и на Ани.К'о ще ми дадеш  newsm47?
Нори,не мога да ти помогна,мацка  Confused!
Нали някой  беше водил вече детенце при офталмолог  Thinking..?
Ние вчера не сме си подали носа навън и Найа вече е много нервна и досадна ,а аз два пъти.
Имам си кола,но още не съм я видяла.
Снощи мъжо я взел и днес,ще се застрахова и после,ще се хваля    Smile

# 253
  • софия
ВСТ,ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН НА МАЙЧЕТО!

# 254
Привет и от мен....
Кайли-браво на теб  Peace
Честито на майката на ВСТ   bouquet
И ние ще сме тук на празниците,аз съм супер ЗА срещичка. Hug
Вчера боядисах 165 яйца за 5 домакинства. Crazy Ето част от тях:

Марти,пък си разби устичката  Confused