Великденски яйца ще боядисват ЮЛСКИТЕ деца!

• 18 579
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Мацки,като се мери Т в дупето,колко ше вади Blush
Като нямам опит с температури,и сега...

Дим пак вдига и пре това е по-висока от снощи.сега спи,а аз се чудя как да я измеря Tired

# 151
Мацки,като се мери Т в дупето,колко ше вади Blush
Като нямам опит с температури,и сега...

Дим пак вдига и пре това е по-висока от снощи.сега спи,а аз се чудя как да я измеря Tired
0.5 ,но ние я мерим под мишницата и нямам проблем там е най-точна

# 152
Здр,
Жоржи, не съм мерила в дупата Т, само подмишничката - с голям зор, ама я натискам и така  Wink
 Hug

# 153
Добър ви ден, сладурки! Hug
Джорджи, аз също меря Т на Ема под мишничките. Нямам проблеми, тя си знае и сама си вдига ръчичката, за да сложа термометъра! Добро ми е детенцето, дано не ми се налага скоро да я меря! Praynig Бързо да му минав на Друнди, че много боли да гледаш как ти страда детенцето. Sad
Ние днес спахме до 11ч.  Wink Сега незнам кога ще заспи малката ми маймунка.
Хубав ден.  bouquet

# 154
Аз меря Т в дупето, ама мисля да започна под мишничката. Ева последния път каза"боли дупето" и ми стана много криво, ама под мишницата не успявам, тя не стиска добре, аз не мога да я държа, че непрекъснато шава и така.Сутринта ходихме да и вземат кръв, сега чакам резултатите. Иначе лекарката каза, че нищо и няма, нито гърлото е червено. Синеоче, хубава ли е станцията наСв. Константин и Елена, нали там бяхте миналата година? Аз украси за ВЕликзен няма да правя, само яйцата ще боядисам и това е.Амери, как намекна на лелките в яслата, че се съмнаваш че бият детенце? Ева от няколко дни повтаря бой,бой и като я питам кой казва "леля Диди"-от яслата.Та ще се разправям с тях.Лошото е,че като съм ядосана не мога много да се сдържам, та няма да е намекване а направо скандал сигурно.А не ми се иска, после да не си го изкарват на детето.

# 155
Зависи от детето дали му понася да му се слага в дупенцето.Като имаше температура Алекс много се травмира от свещичките и после близо седмица не даваше да му сваля памперса дори,защото мислеше,че ще му слагам пак нещо SickПри условие,че свещичките не болят,тъй като са мекички,с термометъра може да е по-травмиращо.. : Thinking
Днес уточних графика с бабите а нашето отсъствие и съм по-спокойна.3 дена на село,4 дена в града при нашите,защото иначе ще го стегне шапката на едно място и ще се усети,че ни няма толкова дълго време.Иначе има ли забавления изобщо не се и сеща,че има майка ooooh!Дори миналата седмица като отидох да го взема само ми каза-ма,ма, т.е.да се махам Sick

# 156
.Амери, как намекна на лелките в яслата, че се съмнаваш че бият детенце? Ева от няколко дни повтаря бой,бой и като я питам кой казва "леля Диди"-от яслата.Та ще се разправям с тях.Лошото е,че като съм ядосана не мога много да се сдържам, та няма да е намекване а направо скандал сигурно.А не ми се иска, после да не си го изкарват на детето.
Ами, в течение на разговора с г-жата, която е по-добра, казах, че вече Киара много започна да ми разказва за деня си в яслата. Казах и директно, че детето, казва "бие леля, главата, детето". Тя направо замръзна и каза, че се карат на едно детенце, по време на обяда и като са го почиствали ( много се капело и оливало), са му се скарали. Не си били позволявали да ги шамарат. Има и по-големи деца и казвали всичко на родителите, и г-жите се притеснявали.
Вчера, малката каза, че леля я бие по дупето, искала да излиза на вън и дърпала вратата. После я гушкала  Grinning Незнам какво да си мисля. Наясно съм, че детето ми не е от най-кротките, но пък ако имаше някакъв тормоз, едва ли щеше да ходи с желание. Все пак, не са съвсем бебета. Тя сутрин става вече в 7ч, изпива си Ам, обличам я и стои до вратата да чака баща си. Голямо желание.
Това е  Hug

# 157
  • Варна
 Hug

Ние пак сме с Т,сваляме,вдигаме и така Tired
Димитър от яд хвърли омразния термометър на земята,и го счупи естествено Twisted Evil
сега чакам баща му да ми донесе друг.електронен бил на Чико,ще го видим как мери.електронния в къщи ме изкара с 34градуса температура Shocked.Логично би било да съм умряла досега Confused

и така ....за тръшканиците може много да се говори,всичко си е до детето.голяма тема е Peace
Поне за нашия..

# 158
  • София
Жоржи-права си!Всяко детенце си е с характер.Влади е същи Друндел!Използвах всички съвети-не помагат и това е.Все някога ще спре да е така буен.Аз меря Т в дупето/и на мен отдавна не ми се е налагало/-слагам детско олио и така-става по-бързо,изваждаш 0.5,както ти каза Иси/напр.37,5 значи 37градуса/.А какво каза доктора-какво точно му е на малкия?Пожелавам бързо оздравяване! Hug Hug Hug
Иси-от Софията съм,но за съжаление не мога да помогна. SadХодим на "обикновен" лекар-може би,защото не боледуваме често.
А като чуя за насилие в детските градини,направо пощурявам!Дано да не е вярно,ама знае ли човек...

# 159
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Влизам само да си кажа, че днес станах леля  newsm44!
Имам си малък, сладък племенник!

Почерпете се за негово здраве:

Аз бегам, че много вълнения ми се събраха!

# 160
Ех, Ронка, кога замина за чужбинско; тъкмо си мислех че скоро може да се видим. Ама към Айфеловата кула нямам път. Да ви върви по вода!
Да ви кажа как ние мерим Т с дигитален термометър: първо меря моята Т, после тази на татито- той я докарва с около половин градус по-ниска. После мерим със живачния- на мен и на него. Така разбираме дали някой от нас няма Т. Така... идва ред да мерим на детето Т с дигиталния. Изваждаме, прибавяме, логаритмуваме, екстраполираме и получаваме една стойност, която с малко повече въображение ни дава идея дали детето всъщност има Т. С една дума, този начин за измерване на Т е известен като метода на японския учен Наго Диго. Mr. Green Joy Joy
Jorjito, аман с тия проблеми, бе, мила Sad Стискам палци бързо да оздравявате Hug
Та тия дигитални термометри са... Whistling
Ето ви една снимчица на Ели:
http://images25.snimka.bg/005621947.jpg
И една носталгично-морска от миналата година:
http://images25.snimka.bg/005674728.jpg
Целувки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 08:42 от Прасчо

# 161
  • somewhere over the rainbow
Хей, Пепи, чудесна новина! Да ти е честито лелинството, жив и здрав да е малкия! Hug
Дай подробности, как се казва, к'во, що Thinking

Прасчо, дай правилни линкове или сложи снимки в "Юлска дружина 2008" за първата страница Peace

# 162
Пепи, честито ти племенниче. Да е жив и здрав малкия юнак. Да носи много радост на мама, тати и всички които го обичат!  bouquet baby_neutral

Ей, Прасенце, липсваш с твойте забавни постове!!! Много ме развесели, смах се от сърце! Joy Joy Joy
Не виждам снимката на Елито, направи си албума публичен. Включвай се по-честичко! Hug

# 163
Здравейте мили момичета! Hug
Аз днес бях луднала пак. Правя пролетно почистване. 160 кристални чаши съм мъкнала до кухнята  Crazy...миене, полиране... Утре ще чистя прозорци и свършвам. Уморих се  smile3544
А за срещата по Великден-уф, много се радвам, че ще ви видя отново. Hug Hug Имам обещание от още някой да дойде, но няма да кажа кой е. smile3505 Тя си знае коя е. Wink Дано да успеят да дойдат до Русе.  fingerscrossed fingerscrossed Ще е изненада Crazy
Не съм ви чела - отивам за да вляза в час с новините около вас Simple Smile Дано да няма болнички деца и мами Praynig

# 164
Пепи, честито ти племенниче, да е живо и здрво   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт