....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 7

• 23 321
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
А тук видях доста добри неща   http://divi-i-krasivi-pd.hit.bg/   Аз си направих преди 3 месеца,но продължавам живо да се интересувам  Thinking

http://divi-i-krasivi-pd.hit.bg/tattoo%20jo/tattoo/images/galler … o%20(106)_jpg.jpg

Това на коя част от тялото е? newsm78 Mr. Green
Отстрани на кръста, над хълбока  Whistling
От ляво е корема, а долу, в дясно- дупето  Crazy

Бая чупка в кръста  ooooh! Crazy

....ама ...харесва ми  Peace
бе в първия момент и аз така си помислих, но след 1 минута го разконспирирах!това е мястото където свършва вратът и започва извивката преди рамото и татуса слиза леко към гърба....по- добре не мога да го обясня.снимката е направена отгоре.
а за йероглифите и аз съм на мнение, че след като не харесвам езика, културата на японците нямам намерение да си правя.не че имам нещо против хората(японците де)!просто за себе си не искам такъв татус.и по-добре, че не всички харесваме еднакви татуси, защото щеше да е глупаво всички да се разхождаме с еднакви картинки като....жигосани  Mr. Green

# 211
А тук видях доста добри неща   http://divi-i-krasivi-pd.hit.bg/   Аз си направих преди 3 месеца,но продължавам живо да се интересувам  Thinking

http://divi-i-krasivi-pd.hit.bg/tattoo%20jo/tattoo/images/galler … o%20(106)_jpg.jpg

Това на коя част от тялото е? newsm78 Mr. Green
Отстрани на кръста, над хълбока  Whistling
От ляво е корема, а долу, в дясно- дупето  Crazy

Бая чупка в кръста  ooooh! Crazy

....ама ...харесва ми  Peace
бе в първия момент и аз така си помислих, но след 1 минута го разконспирирах!това е мястото където свършва вратът и започва извивката преди рамото и татуса слиза леко към гърба....по- добре не мога да го обясня.снимката е направена отгоре.
....
Нищо не разбрах... newsm78 Crazy
А кое, според теб е рамото? newsm78
...и ква е тая лебедова шия? newsm78
Абе ти квот щеш ми разправяй, ама това,
което е долу в дясно ми прилича на дупе. Thinking

# 212
  • София
Абе ти квот щеш ми разправяй, ама това, което е долу в дясно ми прилича на дупе. Thinking

Тцъ, Буби Ф е права, и аз досега зяпах, наистина е снимано отгоре и е на врата отстрани на сгъвката преди рамото, лебедовата шия се дължи на наведената напред и леко встрани глава Peace

# 213
Абе ти квот щеш ми разправяй, ама това, което е долу в дясно ми прилича на дупе. Thinking

Тцъ, Буби Ф е права, и аз досега зяпах, наистина е снимано отгоре и е на врата отстрани на сгъвката преди рамото, лебедовата шия се дължи на наведената напред и леко встрани глава Peace
точно Peace
и аз сега се загледах повече.
даже се вижда малко и от косата.

# 214
Кой ще ходи на тату- феста в събота? Whistling
нали се разбрахме следобяд да отидем Whistling

# 215

точно Peace
и аз сега се загледах повече.
даже се вижда малко и от косата.
ShockedВие сте луди? ooooh!
А главата къде се пада? Thinking
В горната, или в долната част на снимката? newsm78

Кой ще ходи на тату- феста в събота? Whistling
нали се разбрахме следобяд да отидем Whistling
Да! Peace

# 216
Горе
Ай загледай се повече де.
Вижда му се и седми шиен прешлен Whistling

# 217
Горе
Ай загледай се повече де.
Вижда му се и седми шиен прешлен Whistling
Е, убий ме, ама не мога да я разшифровам! ooooh!
Ай, сега си лягам, ама утре ще я гледам до припадък. Обещавам Crazy Peace

# 218
  • София
Баси и аз немога да видя,къв врат ,кво рамо...... newsm78

# 219
Ма мАни ги. Като ти казвам, че не са у ред... Crazy ooooh!
Тва, долу в дясно е дупе и никой не може да ме убеди в обратното Whistling Crossing Arms

# 220
врат е бе Руске, долу е рамото и аз тъй го видях още първия път ама гледам за дупета си говорите и викам да не се изложа с моята гледна точка Whistling

хайде ще чакаме новини от феста Peace

# 221
Кво дупе ма Руске  Joy Туй му е от плешката малко по - нагоре, където вече е вратът. Загледай се, пича даже има и брада  Mr. Green И хич не лош гръб  Crazy

# 222
Кво дупе ма Руске  Joy Туй му е от плешката малко по - нагоре, където вече е вратът. Загледай се, пича даже има и брада  Mr. Green И хич не лош гръб  Crazy
Ще й се да е дупе Joy

# 223
Наистина е врат, аз като пуснах поста след 5 минути зацепих и си помислих колко съм тъпа и как ще ми се смеете, че не виждам, но явно наистина е объркваща снимката! Joy Joy

# 224
  • София
Ма мАни ги. Като ти казвам, че не са у ред... Crazy ooooh!
Тва, долу в дясно е дупе и никой не може да ме убеди в обратното Whistling Crossing Arms
Е да ама тва ако е дупе,баси му и корема тогава. Joy
А па ако е врата в профил,начи има гърбица отзад.
ООО май схванах бе,даже му се вижда брадичката,то не е баш в профил,в профил снимано е отгоре някак си и е малко завъртян,малко изкелифинчено е сниман,затва не мое се разбере.

Общи условия

Активация на акаунт