София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (3)

• 29 010
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Илиева да илядите както викат хората  Mr. Green. Много много да се обичате и дълги години да се радвате на щастлив семеен живот!

# 181
  • София
Честита годишнина, Илиева! Много още години семеен живот, изпълнен със здраве и щастие, обич и разбирателство.   bouquet

# 182
  • Някъде на път....
Благодаря ви, момичета! Да ви се връща!  Peace  Flutter

# 183
Илиева, честит празник! И аз съм адашка - по мъж съм Илиева  Sunglasses (само дето радко го употребявам, по официални документи... че иначе не ми стига мястото за всички имена и тирета  Mr. Green)
За утре сутрин да кажа - ние сме в Музите, може би към 9.30 - 10ч. Ще ме познаете по бясното дете  Joy Пък ако не - тръгвате по масите и питате "Ти от форума ли си?"  Mr. Green
Айде лека вечер!
До утре...

# 184
  • София
Здравейте! Приемате ли нови попълнения? Simple Smile

Не съм изчела цялата тема, но ще се опитам. Ние живеем в Триъгълника и обикновено сутрин се разхождаме в градинката на Св. Дух отзад при голямата пързалка. Вероятно с някои от вас сме се засичали там, моето диваче не остава незабелязано дълго Blush

Ще се радвам, ако на някоя организирана срещичка приемате и нови надежденци Sunglasses

# 185
Ним, ние също ходим там. Други тежкотоварни като мен не съм виждала Crazy
Обикновено сме преди обяд там или по обяд, рядко привечер.

# 186
  • София
Днес видях Ан Мари на площадката, но за съжаление само я видях. Симона се присламчи да яде с един батко, а после раздаваше шамари и правосъдие в пясъчника и нямаше как да не съм до нея. piasyk Другия път повече.

Ние ходим в тази градинка изключително и само сутрин и стоим докъм 11.30, защото после става пренаселено и мен ме хващат лудите, а следобед има доста по-големи деца и тогава си стоим на двора или в кварталното кафене. 

Дуци, ние с теб сме се виждали на протеста за градините миналото лято, нали? Или бъркам? Приеха ли баткото в градина?

ПП - като гледах Ан Мари и бебе Александър, си мислех как бързо се забравя. Струва ми се, че Симона никога не е била толкова малка и крехка.

# 187
Аз протестирах за летните ваканции на градините Laughing
Иначе той ходеше и на ясла даже.

Обади се като ме видиш, защото аз не мога да се сетя коя си Embarassed Embarassed Embarassed

# 188
Ей, мами какво стана със срещичката във Фреша в 1-ва част?Има ли някой на който му е удобно?

# 189
  • Някъде на път....
Ей, мами какво стана със срещичката във Фреша в 1-ва част?Има ли някой на който му е удобно?
На мен не ми е  Sad

# 190
привет и от нас - ние излизаме сутрин рано към 9 ч и се пирбираме до 11 ч, обикновено минаваме през парака, но ако имам да пазарувам или да свърша нещо друго гледам по хлад
нещо не можем да се организираме да се видм в парка  newsm78

# 191
  • София
О, Сонче, прибрахте ли се?

# 192
  • Някъде на път....
И аз бях в Северния парк до преди малко, долу на детския кът. Вие къде бяхте?

# 193
  • Някъде на път....
Дуци, Честит ти Ден Рожден! Да си здрава и щастлива, красива и игрива!  Wink

# 194
  • София
Дуцка   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт