Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 383
  • 424
  •   1
Отговори
# 300
ledenata, защо ми се струва, че не пишеш в правилната тема  Rolling Eyes
Ако ти се пие кафенце и искаш да си поговориш с някой идеалното място е спамо-чата  Wink

# 301
ledenata, от кой балсам на Импресия не си доволна?
Масло в шампоана си досега не съм слагала, но съм чела, че било по-добре... доколко е така, не мога да кажа от опит. Може би бих капнала няколко капки бадемово в някой шампоан и бих разтръсквала хубаво после, всеки път преди да използвам, за да се разбие добре маслото и да има желания ефект. Това, което ме вълнува по този въпрос е доколко се измива идеално косата след това и дали се омазнява, ако принципно типажа и е такъв?!  Rolling Eyes

Сладурче, кокосовото масло се превърна в любимо мое - допада ми действието му и върху косата, и върху лицето, и върху ноктите, така че само ако пробваш, ще разбереш  Peace

# 302
Бях сложила 1сл масло в 200мл шампоан(въпреки,че в листовката от маслата на Икаров пише,че 1сл се слага на 100мл) и след това не можах да си измия косата.Мис арк също беше споделила,че това се е случило и при нея,но не знам какво количество масло е добавила.При мен след време шампоана възвърна предишните си св-ва,при нея обаче не знам какво е станало.

# 303
Джей, моите уважения, но знам за какво точно говоря. Ако ми се искаше "публика" на която да сипя размислите си, най-малкото ( що се отнася до темата ) бих се включвала по-често.
Anelia85, първо си взех този за мазни корени и сухи краища, т.като моята коса е такъв тип, но балсамчето не помагаше за разресването на косата ми. След няколко измивания с него реших да пробвам и антистатик - за непокорна коса, доколкото четох имаше добри отзиви точно за него от МисАрк и Кафе  Thinking Но разлика нямаше. И така...

# 304
Аз сложих 1 с.л. на цялото количество шампоан. Не стига, че си развалих шампоана, не стига, че косата ми на нищо не приличаше, не стига, че си изхабих и маслото ама хайде.... Mr. Green

От балсамите на Импресия, които имам/Антистатик и Хидро енерджи/ повече ми допада Хидро-то. Първите пъти Антистатик беше добре, но колкото повече го ползвах , толкова повече ми се заплиташе  косата. И се отказах. Сега съм на маската Абсолют рипеър, балсам Хидро енерджи, Фито 9 и концентрата на Р.Ф. /не всичките заедно ъф корс/ Flutter

# 305
Ледената, благодаря ти за отговора!  Peace
От Антистатика и аз като че ли не съм доволна, много ми се заплиташе косата от него и беше много гадно, докато успея да я среша. После се колебаех между Хидрото и Витамин комплекс и избрах втория, засега съм доволна. Може би като приключа с него, ще сменя с нещо друго и така...

Мис арк, ти цял магазин можеш да отвориш, всякакви продукти, първокласна грижа  Mr. Green
понякога и при мен положението е горе-долу същото

Междудругото, нали ти каза, че така и така си "жертва на рекламата" (защо ли ми звучи така познато  Whistling), този шампоан на Шаума с масло от макадамия, който си беше купила - продължаваш ли да бъдеш доволна от него? Защото аз вчера гледах него и този с кокос и ши... позачудих се мъничко, но вторият определено ухае божествено  Flutter

# 306
Здравейте момичета, не съм писала от цяла вечност, но не значи, че не ви чета. В момента ползвам балсама на Арома Nature по 500мл. и доста добре ми се отразява на косата. Дори от него слагам по-малко количество, защото ми действа добре. Но другата седмица ще си взема на Орифлейм шампоан и балсам с кокос - направо съм влюбена в тези два продукта. Шампоана дори съм го ползвала и без балсам и косата ми се разресваше перфектно.  Flutter
Днес си направих импровизирана маска и пистиях около 2 часа. Сложих - зехтин, кисело мляко, лимонов сок, глицерин и хума. Като се изсуша ще пиша. Тази синята хума определено ми харесва.   bouquet

# 307
този шампоан на Шаума с масло от макадамия, който си беше купила - продължаваш ли да бъдеш доволна от него?

Забравила съм да пиша явно. На следващата сутрин все едно вършачка беше минала през главата ми. Хвърлих го.

# 308
Е, жалко, почти се бях навила да си купя и един Шаума за смяна чат-пат... спомням си, че имаше тук доволни от Шаума, по-специално от този с кокос и ши?! Мис арк, ти други видове от тези новите ползвала ли си или само този с макадамията? може пък друг да ти подейства по пример с балсамите на Импресия  Rolling Eyes

# 309
Реално погледнато, след като ми свърши шампоанът на Виши не съм си намерила Моя шампоан. Все още го издирвам, но определено няма да е от марките Елсев, Шаума, Понтен, Гарние, Хед ен..., или другите, които рекламират все по-натрапчиво по телевизията. Към тези, които ги харесват- не се обиждайте, те може би са хубави, но просто на моята коса действат неблагоприятно. Hug

Може би ще си взема шампоан от професионалната серия на Л`Ореал. newsm78

# 310
Значи ставаме две  Flutter
Марките, които са ми цел, просто защото не съм ги използвала са точно онова, което не се рекламира и се води професионално - Лореал, Фито, РФ и подобни. Иначе, от най-често спряганите, нямам лоши впечатления за Пантен, колкото и странно да звучи, подейства добре на косата ми.

# 311
Е, жалко, почти се бях навила да си купя и един Шаума за смяна чат-пат... спомням си, че имаше тук доволни от Шаума, по-специално от този с кокос и ши?! Мис арк, ти други видове от тези новите ползвала ли си или само този с макадамията? може пък друг да ти подейства по пример с балсамите на Импресия  Rolling Eyes

аз го ползвам и съм мноого доволна,а аромата на кокос е божествен!пробвай ако искаш,3 лева не са нищо за шампоан!

# 312

Имам и един въпрос-смятате ли,че е вредно използването на продукти за косопад,ако той не е налице?
Мис арк,какъв е ефектът от този концентрат?

# 313
Здравейте, момичета.

Някъде е темата четох рецепта за маска за коса с киви, но сега не я намирам, някой да я знае къде е или да я записал, че ми се подмятат едни кивита и никой не иска да ги яде, поне да се нацапам с тях.

# 314

Имам и един въпрос-смятате ли,че е вредно използването на продукти за косопад,ако той не е налице?
Мис арк,какъв е ефектът от този концентрат?

Аз не знам дали е вредно, но превантивно съм ползвала ампули Ревалид. Но може би, ако даден продукт има по-силно действие, не е добре да се ползва без да има проблем налице.

Концентратът на Р.Ф.  възстановява сухите и изтощени коси и предпазва косата от цъфтене. Нанася се само по дължината на измита и леко подсушена коса. Не го намерих в сайта преди време, за да ви го покажа.

Здравейте, момичета.

Някъде е темата четох рецепта за маска за коса с киви, но сега не я намирам, някой да я знае къде е или да я записал, че ми се подмятат едни кивита и никой не иска да ги яде, поне да се нацапам с тях.

Иман. Въпреки знатното семейство, от което произлиза, шоколадовата красавица не е ходила цял живот по скъпи козметични и фризьорски салони. Тя е надарена с толкова много хубост по рождение, но не си позволява нехайство по отношение на външността си. От малка харесва кукли с дълга и права коса, затова днес старателно изправя и своята. Тъй като това изглаждане изисква допълнителни грижи, тя се е самодисциплинирала и всеки път след съответната процедура във фризьорския салон, си прави маска с бадемово и палмово масло. Вкъщи пък и до днес употребява рецептата, която е научила от майка си. Забърква си я редовно, а резултатът винаги е здрава и блестяща коса. Семейната тайна на жените от рода на Иман е смачкани на пюре авокадо, киви и един много узрял банан плюс масло от бадем и няколко капки ром. Всичко това престоява на главата ти половин час, като трябва да увиеш косата с найлон и кърпа отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт