Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 387
  • 424
  •   1
Отговори
# 285
Мнението ми е, че искам парола Simple Smile
е как нали стана? #Cussing out #Cussing out ами паролата на албума ми е 123456

# 286
Хубава е , има бласък ,къдравата ми хареса най много , ама незнам дали ти отива на лицето.

# 287
Голям екшън тука с тези снимки!

За друг път стъпките са следните:
1. Снимките се качват някъде из нет-а.
2. Отваря се снимката и тогава се взема адреса, за да няма нужда от парола.
3. Вече взетият адрес се пейства във форума.

Ако косата ти е естествено къдрава /имам предвид на последната снимка/, ще си позволя да ти дам един съвет.   ruporuu Не си изправяй косата! Не я прави на вафлички, пастички или каквото и да било! Така е прекрасна! pletka

# 288
мис арк искам да се извиня за постовете които толкова изписах...!ами попринцип косата ми е чуплива,но на последната е къдрава,направих я с едри плитки!радвам се че ти хареса и благодаря за мнението!
adelinda  мисля че ми ходи на лицето,дори мои фр казаха че мн ми отива къдравка!мерси и на теб!

още мнение?

# 289
  • Варна
SLADYR4E, на колко си години (чисто любопитство) Mr. Green

# 290
SLADYR4E къдрава е много по- добре!

# 291
Сладурче, косата ти е хубава, но ако ме питаш честно, къдрава ми харесва повече... много красиво се е начупила.  Peace

# 292
Dnes да се отчета - намазах си корените с масло от гроздови семки и дължината и краищата с кокосово масло

# 293
момичета благодаря ви!много сте мили!аз като гледам снимките и аз се харесвам повече къдрава-в неделя като си измия косата отново ще я направя така!а да ви питам0днес видях едно масло за коса на VO5!ползвали ли сте го?някакви отзиви?  bouquet
а права харесва ли ви? Hug
 #Cussing out имах и една снимка с едри букли,но не мога да я намеря да ви я покажа и нея!
а според вас каква дължина се води косата ми?
мерси на всички!  bouquet newsm51 newsm44 smile3525 smile3534

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 15:25 от SLADYR4E

# 294
Предвид моята дължина, твоята ми се вижда адски къса (не искам да те обиждам). Права не ми хареса, стой си къдрава, страхотна си

# 295
момичета къде сте? smile3506 Hug
ами Шушулче твоята е доста дълга,но не смятам че моята е къса! Crossing Armsможе би се води средна дължина!
ще се радвам и ако и  kafe и WOMANISH  и още който иска...ЗА КОСАТА МИ!дано не ставам нахална!мерси!  bouquet smile3525 newsm51 newsm44
какво ли щях да правя без вас,момичета? Hug

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 00:19 от SLADYR4E

# 296
Сладурче, къдрева косата ти изглежда най- добре.

Хайде сега да не приканваш хората да се изказват за косата ти. Малко изпросено идва. Който иска да коментира и сам ще го направи. Две страници от темата са пълни с неща....НЕ по темата.  ooooh! И друго не мога да разбера - питаш каква дължина ти се води косата, а като ти кажат се сърдиш. Защо изобщо питаш тогава?  Stop

Днес се боядисах с Палете Делукс и съм очарована.   bouquet

# 297
не, изобщо даже... подстригвам я 2 пъти в годината....някой път дори само веднъж...не си правя маски, не я реша почти... и това като че ли се дължи на факта, че имам много хубава коса и си лежа на тая кълка... да чукна на дърво, де... може би трябва да взема да й послужа малко, че и тя да ми служи още дълго дълго Simple Smile

# 298
 Rolling Eyes А имаше времена, в които за закуска се сервираше кафенце

Налегнала ме е носталгия  Confused
SLADYR4E, да ставаш малко нахална. Всъщност дори това ме спира да се изкажа по въпроса  Crossing Arms
На мен балсамът Импресия нещо не ми допада, отказвам се от него официално.
В последната ми маска сложих масло от макадамия - като за първи път нищо различно.
Има ли момичета, които са добавили някакво масло в шампоана си, в момента, и какво мислите за това.

# 299
никой не карам да ми отговаря,ако не иска!
ledenata аз съм си слагала като си сложа шампоан в ръката и съм добавяла малко бадемово масло!не смея на рискувам да добавя в целия шампоан!
какво ще кажете-може ли да се намацам  в корените с бадемово масло а по дължината с кокосово?
какво ще кажете? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт