Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 414
  • 424
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
нямам време да отговоря на всички Лс-та,но се радвам,че толкова много време поддържате темата.Виждам,че моята маска отдавна вече не е `моята` маска в оригинал,а добавяте и изключвате разни неща.Дано има ефект,макар че съм на мнение,че когато нещата са прекалено много,те не са чак толкова ефективни.Но това е мое лично мнение.
Имам ужасно много питания за рекламата и за това,защо вече не влизам във форума.
Точно за това не влизам,много любопитство,много интриги,много нещо.И ужасно много недоверие,не ми е и нужно доверие де.Аз реших да споделя с вас маската си,а помията която изляха някои върху мен и клюките,които изплетоха,не ме интересуват.
Радвам се когато мога да помогна и се радвам,че не съм от егоистити,които ще открият нещо хубаво като маската и ще го държат само за себе си.
Поздрави: Деси  Peace

Без да отговаряш на много ЛС-та и ако имаш желание можеш да кажеш тук с едно изречение какви маски си правила на косата си освен тази с Тривитаминола.

И ако отново  имаш желание, и щом уважаваш това, че поддържаме темата, можеш да пуснеш снимки ПРЕДИ/СЛЕД на косата си, за да видят момичетата с очите си дали маската сгъстява косата.

ДААААА СНИМКИ,СНИМКИ!
 smile3501 newsm44 smile3501

# 271
Здравей, Деси! Наистина, Мис арк е права за снимките, защото благодарение на тях ние успяваме да си помагаме една на друга, както и да се наслаждаваме заедно на положителните разлики в състоянието на косите си.  Peace

Интриги никой няма за цел да твори, но ще е хубаво все пак да "поръкопляскаме" и на твоята коса, и лично аз бих те поздравила, без злобни подмятания, ако наистина си успяла да постигнеш ефекта на сгъстяването...

Момичета, аз утре рано-рано ще маскирам, че имам важни излизания и това е единственото свободно време за масчицата  Mr. Green
Лека нощ!   bouquet

# 272
никой не ми помогна! #2gunfire аз преспах със стимуланта и сега се направих с пресата на вафли!изобщо не се харесвам!отивам скоро на фризиор да ме направят! #Cussing out #Cussing out

# 273
SLADYR4E, Стимулантът е прекалено силен като действие, за да се спи с него. Rolling Eyes

# 274
Усмивка, Сладурче, Аделинда, благодаря за отговорите Hug

Накупих си сума ти масла - стимулант, бадемово, жожоба, пшеничен зародиш. Ще добавя малко оцет, остана ми да си взема тривитаминола след празниците и ще започвам. Flutter

# 275
мис арк на листовката пише,че може да се спи с него!не виждам нищо вредно!
иначе аз преди малко си купих кокосово масло и го почвам отново,защото останах доволна предния път като го ползвах!

# 276
Аз го казах защото на много момичета им идва тежък и се оплакват после от сърбежи и омазнена коса.
Радвам се, че при теб не се е получило така. Flutter

# 277
D:\My Pictures\steli\DSCN4392.JPG къдрава
D:\My Pictures\steli\DSCN4257.JPG права
D:\My Pictures\steli\DSCN4418.JPG

D:\My Pictures\steli\DSCN4287.JPG
сори че са така,но не знам още как!моля изкажете си мнението за косата ми!многоо ще се радвам!  bouquet
копирайте ги и ще успеете!

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 20:50 от SLADYR4E

# 278
Сладурче да дадем мнение ако се вижда нещо.

# 279
МИЛА ТРЯБВА ДА СЕ КОПИРА И НА ГУГЪЛ ДА ГО ПОСТАВИШ И ЩЕ ВИДИШ СНИМКАТА,КОЯТО СИ ИЗБРАЛА!
СОРИ ,ЧЕ Е ТАКА,НЕЗНАМ ДРУГ НАЧИН!ПРОБВАЙ!  bouquet

# 280

сори че са така,но не знам още как!моля изкажете си мнението за косата ми!многоо ще се радвам!  bouquet
Добре де, как да стане, като са на твоя компютър newsm78
Качи ги някъде в нета Peace

# 281

Добре де, как да стане, като са на твоя компютър newsm78
Качи ги някъде в нета Peace
НЕЗНАМ КАК???????

# 282
Регистрирай се в сибир или снимка , сложи ги там и после прати линка към тях, друго и аз незнам.

# 283
успях  bouquet newsm44 newsm44 newsm68 newsm74 smile3534 newsm10
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242192&photo=4
кажети си мнението!

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 21:31 от SLADYR4E

# 284
Мнението ми е, че искам парола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт