Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 417
  • 424
  •   1
Отговори
# 255
Ще следя темата и ще си направя и аз маска на косата, а после резултата ще споделя с вас. Laughing
Peace

# 256
ДОБРЕ ДОШЛИ НА Black See  И gogal  В НАШАТА СУШЕР ТЕМИЧКА!

# 257
Добре дошли и от мен!   bouquet

Момичета, трябва да ви кажа, че вчера бях много притеснена. Сигурно поне веднъж ви се е случвало да ви боли скалпът от прекалено дръпване на косата неумишлено?! На мен онзи ден вечерта ми се случи, после си легнах и на другия ден през цялото време ме боля скалпа от лявата страна.. . Днес, за щастие, не усещам болка, вероятно се е успокоил.  Praynig

Усещането е много неприятно, но аз се сетих за този тест, който Игуанка си беше правила. Той нали определя също и доколко устоичив е скалпът?! Не знам, има ли нещо, което да се препоръчва специално за здрав скалп, защото все пак това е основа и за здрава коса? Нещо, различно от домашните маски, които си правим?!  Thinking

Иначе, утре ми е ден за маска, но тъй като свърших тривитаминола, ще карам без него, докато си купя нов. Така да се каже, ще мина в "кратка принудителна почивка"  Mr. Green
започнах да си втривам често и хининова вода

# 258
За здрав скалп , знам много да се разресва в различни посоки косата, вечер преди лягане .Това го знам от баба ми.

# 259
Anelia85  от какво ли може да е? newsm78
аз днес си кпих 2 шишенце хининова вода на КОКОНА!доволна съм от нея и мисля само от нея да си взимам за нататък!

# 260
Аделинда, благодаря, ще пробвам  Peace

Сладурче, мисля, че неумишлено силно дръпване на косата. Просто после ме боля скалпа целия ден там и днес няма болка вече. Но принципно искам да направя нещо, за да е по-здрав скалпа ми.
Хининовата вода, която си си купила е добра, ползвала съм я  Peace

# 261
И АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛНА ОТ КОКОНА? smile3501 ТИ В МОМЕНТА КАКВА ПОЛЗВАШ?

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 18:48 от SLADYR4E

# 262
Писането с големи букви се приема за крещене.
Нищо лично към никого, просто това е едно от правилата на форума.

# 263
Днес ми е ден за маска, защото откакто навлезнах в почивния перидо, то много почивка стана... 2 пъти вече само шампоан и купешка маска...  Rolling Eyes
Днес ще спретна нещо скромно, но смятам с домашна мас!  Peace

# 264
Отдавна не съм писала, но просто няма с какво да се похваля, от известно време насам нищо не си слагам, някакъм невероятен мързел ме гони  Blush, не знам пролетна умора ли е какво е. Аз лично от хининовата вода не съм доволна, косата ми стоеше на клечки от нея, пък и след като прочетох, че изтънявал косъма, тотално се отказах.
Мисля след почивните дни да си взема тривитаминол и този път да пробвам с оригиналната маска, може би без газта, но всъщност, тя вярно, че не е за руси коси, но това при условие, че се нанася маската по цялата дължина, а аз слагам само в корените, които са просрасли много.  Sick
Понеже Анелия повдигна въпроса за скалпа, моят постоянно ме сърби и в този ред на мисли смятам за известно време да изключа всички масла на Икаров и да видя дали ще продължи. Имам чувството, че от тях ми се провокира този сърбеж.  newsm78

# 265
Писането с големи букви се приема за крещене.
Нищо лично към никого, просто това е едно от правилата на форума.
вече ще пиша само с малки букви!сори!
Анелиа ползваш ли стимуланта на Икаров?моето шише е до средата вече,но аз се мажа директно с него.мисля като свърши пак да си взема или трябва да направя почивка?как мислите?

# 266
Здравейте,
нямам време да отговоря на всички Лс-та,но се радвам,че толкова много време поддържате темата.Виждам,че моята маска отдавна вече не е `моята` маска в оригинал,а добавяте и изключвате разни неща.Дано има ефект,макар че съм на мнение,че когато нещата са прекалено много,те не са чак толкова ефективни.Но това е мое лично мнение.
Имам ужасно много питания за рекламата и за това,защо вече не влизам във форума.
Точно за това не влизам,много любопитство,много интриги,много нещо.И ужасно много недоверие,не ми е и нужно доверие де.Аз реших да споделя с вас маската си,а помията която изляха някои върху мен и клюките,които изплетоха,не ме интересуват.
Радвам се когато мога да помогна и се радвам,че не съм от егоистити,които ще открият нещо хубаво като маската и ще го държат само за себе си.
Поздрави: Деси  Peace

# 267
моето шише е до средата вече,но аз се мажа директно с него.мисля като свърши пак да си взема или трябва да направя почивка?как мислите?

За стимуланта ли говориш? Ако ти се отразява добре не мисля, че от него може да се получи пренасищане, масла са все пак. 

# 268
 Aera  да за стимуланта на Икаров пиша.
много ви моля за помощ момичета!търся снимка на вафлички ама мн мн едри и стоят твърди!не са от едрите или ситните на пресата!ще ходя да ми правят такива и искам да знам какво точно да кажа!мерси предварително! Hug

# 269
Здравейте,
нямам време да отговоря на всички Лс-та,но се радвам,че толкова много време поддържате темата.Виждам,че моята маска отдавна вече не е `моята` маска в оригинал,а добавяте и изключвате разни неща.Дано има ефект,макар че съм на мнение,че когато нещата са прекалено много,те не са чак толкова ефективни.Но това е мое лично мнение.
Имам ужасно много питания за рекламата и за това,защо вече не влизам във форума.
Точно за това не влизам,много любопитство,много интриги,много нещо.И ужасно много недоверие,не ми е и нужно доверие де.Аз реших да споделя с вас маската си,а помията която изляха някои върху мен и клюките,които изплетоха,не ме интересуват.
Радвам се когато мога да помогна и се радвам,че не съм от егоистити,които ще открият нещо хубаво като маската и ще го държат само за себе си.
Поздрави: Деси  Peace

Без да отговаряш на много ЛС-та и ако имаш желание можеш да кажеш тук с едно изречение какви маски си правила на косата си освен тази с Тривитаминола.

И ако отново  имаш желание, и щом уважаваш това, че поддържаме темата, можеш да пуснеш снимки ПРЕДИ/СЛЕД на косата си, за да видят момичетата с очите си дали маската сгъстява косата.

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 21:11 от мис арк

Общи условия

Активация на акаунт