Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 428
  • 424
  •   1
Отговори
# 240
Ще следя темата и ще си направя и аз маска на косата, а после резултата ще споделя с вас. Laughing

# 241
...И понеже аз трябва задължително да пробвам от всичко, което излиза по магазините, и защото съм жертва на рекламата/цитирам милото/, пробвах новия шампоан Шаума с масло от макадамия.  Mr. Green
Прави косата мека, като след балсам. Rolling Eyes
Точно за тази марка не вярвах, че ще напиша нещо подобно, ама си е така. Дали да го отдам на факта, че е първа партида?! Thinking

# 242
мис арк  аз наскоро си взех пак на ШАУМА само,че с кокос е екстракт от ший.и аз съм мноого доволна и ухае чудесно.в магазина видях и с масло от макадамия,но миришеше малко гаднооо ,незнам!усеща ли се миризмата при твоя шампоан?
аз да се похваля-взех си нова пяна розовата на ТАФТ с 3 фиксация,като пробвам ще докладвам!
понеже скоро ще ходя до аптеката да си взема още едно шишенце хининова вода на МИЛВА,бихте ли ме светнали за тези ампули които добавяте в маски или направо втривате в корените,да потърся и аз!!!

# 243
усеща ли се миризмата при твоя шампоан?

Не мирише на нещо особено, но не е неприятна миризмата. Просто мирише на чисто после. Rolling Eyes

# 244
мис арк аз просто казвам с какви впечатления съм останала от аромата!
а някой може ли да отоговори на въпроса ми от по горния пост?

# 245
Ампули Денис/з и Парисини съм ползвала аз, но ги купувах от магазин за козметика, не от аптека. От аптеката съм купувала само Ревалид, но те са против косопад.

Разбрах те за миризмата, питаш ме дали  мирише неприятно. Не, не е неприятно. Просто на нищо не мирише.Crazy

# 246
# 247
Сега се наклепах с жълтък и зехтин Mr. Green ще видим какво ще стане, но нещо ми е минал мерака и много ме дразнеше нанасянето и миризмата hahaha
Исках да попитам с какво си предпазвате лятото косата newsm78 чудех се за 1 спрей на Фито Peace

# 248
Аз лично с нищо.  Blush Обаче усещам, че ако си взема още нещо за коса...ще ме гонят от вкъщи.  Mr. Green

iguanka, няма да се оставяш да ти минава мерака. Аз не ти давам.  Crossing Arms Hug

# 249
Ами аз лятото ходя с шапка с козирка, косата си връзвам на опашка. Досега с нищо не съм я предпазвала. И на плаж не ходя, много ми е далеч защото... Mr. Green

Ама пишете, предлагайте... newsm48 Ще си направим групичка на изгонените. Mr. Green

Игуанче, newsm66

# 250
В момента и аз ползвам едни ампули на Парсини.
Дават ги против пърхут. Засега съм доволна  Wink

# 251
Джей  от къде ги взе?цена?

# 252
ух много мирише яйцето  Crazy
а зехтина на маслинки  Crazy  hahaha
Измих я след 30 мин а като изсъхне ще видим дали има разлика.
Аз се чудех за тези 2 продукта на дясната страница-шампоана и спрея  Peace (е, едно от двете де) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1855278
или на Rene Furterer   http://img507.imageshack.us/img507/560/p1220726gr5.jpg възстановяваща маска или шампоан  Peace

# 253
Аз съм с две ръце за РФ. Не, че Фито са лоши продукти, но ако трябва да избирам бих си взела РФ. CrazyСладък маникюр!

# 254
Джей  от къде ги взе?цена?
Поръчах ги на фризьорката ми. Цената мисля че беше 14 лева  Peace

Общи условия

Активация на акаунт