Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 426
  • 424
  •   1
Отговори
# 225
Във ветеринарната клиника от където взимам Тривитаминола цената му първоначално беше 4.90 сега е 5.80  baby_neutral И всеки път като отида да си взимам,момчето,което продава ми казва,че ще провери дали случайно е останал  Mr. Green
А меда е изсушаваща съставка.Банана,долкото си спомням-също.
Вчера си направих маска-три жълтъка,ампула Ревалид,Тривитаминол и кокосово масло.Като си измих косата сложих и от ампулите на Клоран.
Относно къпането в определени дни-според Библията освен чисти вътрешно е добре да сме чисти и външно.Но това е друга тема  Mr. Green И спокойно,не сте грешници.По-добре изкъпали се в непоходящ ден,отколкото нечисти в него  Crazy
Честито и от мен на дъщеричката на Womanish!Да е жива и здрава,и да радва всички около нея  Simple Smile

# 226
Не ти трябват такива къдрици, повярвай ми!  Hug  Simple Smile Аз искам да ги няма, ама на... Всеки ден стилизанти, ресане само на мокро и така, играчка  Tired
Какви стилизанти ползваш и с дифузер ли я мачкаш, или само с ръце?
Аз днес щях да си плескам косата само с масло от гроздови семки в корените и кокосово по дължината, ама се отказах Crazy

# 227
  • в.преслав
Аз също незнаех,че  не трябва да се къпеш.Аз се изкъпах,че и маска си направих.Пък и щях да подействам разстройващо на гостите с тоя мазник по косата си.Или най-много да си цедят от мен олио за салатата Mr. Green
Днес пък се боядисах.Косата ми от вчера е с много хубав обем,но това ще е до утре.Маската ми беше по 1с.л. хума,оцет,коняк,тривит.кокосово масло,5капки масло от чаено дърво.
Ще накарам малкия да ме щракне да видим дали има някаква промяна.
WOMANISH,дай малко от прекрасните си къдри!Поне едно редче! Praynig 

# 228
Христос Воскресе! Желая ви живот и здраве!   bouquet

има една маска с чесън..пу ..пу ..не се сещам за заглавието сега  newsm78

като ( ако) се сета ще пиша Hug

# 229
  • в.преслав

Това е от мен.Само дето не ми е толкова тъмна на цвят.

# 230
Цитат на: Шушулче
Какви стилизанти ползваш и с дифузер ли я мачкаш, или само с ръце?
Аз днес щях да си плескам косата само с масло от гроздови семки в корените и кокосово по дължината, ама се отказах Crazy
Дифузер не ползвам, нанасям гел-пяна и само мачкам със ръце около 5-7 минути и суша със сешоара. Трябва някой път да сложа дифузера да видя какво ще се получи.  Simple Smile
tornadoto katrin вземи си колкото къдрици искаш от косата ми!  Hug Аз искам да е права  Tired Твоята косичка е променена, наистина има обем и е леко пораснала  Hug Така както е на снимката цвета е много хубав.  Peace
Lexи mishlentze  Hug Благодаря!

# 231
Трябва някой път да сложа дифузера да видя какво ще се получи.  Simple Smile

Тина Търнър! Mr. Green

Торнадото Катрин, добре ти изглежда косата. И на мен ми харесва цветът такъв, какъвто е излязъл на снимката. Hug
Между другото, естествения ми цвят е такъв.

Маската с чесън е на HOME INSTITUTE

# 232
Трябва някой път да сложа дифузера да видя какво ще се получи.  Simple Smile
Тина Търнър! Mr. Green
Mr. Green Отказвам се от дифузера...

# 233

Воистина воскресе  Hug

да  е жива и здрава рожденничката  за радост на мама и тати  Hug  bouquet   

поздравления , страхотен ефект за косата  Crazy Hug  bouquet

# 234
момичета да се включа и аз.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!и аз не знаех че не се къпе в неделя,не съм се и къпала де.в момента съм с маска-зехтин,мед,жълтък,бадемово и прасковено масло!към 9.30 влизам да я мия!
да ви питам като правите маска с банан на кашичка ли го правите и какво друго слагате?

# 235
mishlentze, пробвай първо с масла и мед. Ако си доволна от резултата на следващата маска добави и банан. На първа страница има инфо с това какви продукти още може да се допълни маската. Фатката е да добавяш един по един, защото, ако е кофти резултата ще знаеш от какво е. Газ за руси мацки не се препоръчва. Peace

Това за газта е важно обстоятелство.

Като гледам мненията за меда и банана са различни, ще взема да опитам само с масла тогава и тривитаминол. Може и едно аспиринче да сложа за растеж newsm78

Само ме притеснява като ще са само масла после как ще се отмие всичко това newsm78

# 236
Много мазното се мие със шампоан за мазна коса, или с такъв за нормална но повече пъти трябва да се шампонира.Може да се сложи малко оцет за мекота и по лесно измиване на мазното, към маслата може да се прибави малко кисело мляко и жълтък.

# 237
  • София
Лелеее, колко бързо пишете.  Grinning

# 238
mishlentze  не се притеснявай!аз съм си правила маска само от масла и после с 2 пъти шампоан я отмих  идеално!
а да ви питам на каква цена са кристалите на Ролланд и къде мога да ги намеря?

# 239
mishlentze. и аз съм си правила с масла и то доста сложих едни път,добавих повече оцет и всичко беше ОК. Даже аз моята коса нищо,че слагам маска я мия само веднъж с шампоан.  Flutter
Да ви кажа, в маската сега в неделя сложих и мас и косата ми изглежда много добре, доста лъскава е и някак пада тежко.
~WOMANISH~ , страхотна коса!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт