Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 442
  • 424
  •   1
Отговори
# 210
Еми да! В четвъртък можеше да се чисти, пере и къпе, в петък и неделя не! Може в събота и понеделник.
А се чудех дали го спазевате, щото на мен косата днес ми е мръсна и искам да се изкъпя...  Thinking

# 211
Момичета, радвам се, че открих темата, включвам се в отбора от следващото къпане Hug Аз знам за подобна маска - някакво масло -1 с.л, 1 лъжица мед и 1 жълтък. Преди като бях с червена коса си я правех и ми действаше добре, но вече не.  От 6 месеца съм руса, съответно косата ми се изтощи неимоверно от обезцветяването и сега се опитвам да я възстановя, а от маската ми става още по-суха /вероятно от жълтъка, сега като прочетох заглавната страница.../. По принцип косата ми винаги е била суха, но сега си е направо късаща се в краищата.

Моля тези, които са имали подобна коса преди да започнат с маската да ми кажат какво точно слагат в маската, че искам да опитам нещо изпробвано, напоследък много ми дойдоха експериментите Praynig

# 212
kafe, от теб го чувам за първи път. Аз днес си измих косата, както вече казах.

mishlentze, аз бих ти предложила да заложиш на повече масла. Хвани си малко крайчетата и почвай с маслата смело. А и много пъти тук сме коментирали, че всеки сам тряба да прецени кое се отразява добре на косата му и кое не. Не слагай жълтък, хума, защото те изсушават. Може масла, мед, банан... Thinking

# 213
kafe, от теб го чувам за първи път. Аз днес си измих косата, както вече казах.

Hug
И аз ще си я измия, макар да знам, че не е хубаво.
(Във форума имаше цяла тема за това какво и кога е полезно да се прави по Великденските празници, но аз тези неща си ги знам от малка...  Flutter)

# 214
Христос Воскресе! Много здраве и късмет на вас и вашите семейства!
Мда на мен днес ми е ден за къпане (на косата де), не знам дали може или не, но днес май няма да успея и масло даже да сложа, направо ще я измия с Керанове (взех един син, мисля за боядисана коса беше).
Весело посрещане на празника от мен!   bouquet

# 215
Кафе, на мен утре ми е ден за къпане  Party значи без да знам, "къпя" правилно  Joy

Nisa, благодаря за линка!   bouquet

Това с чесъна е факт, само че проклетата миризма наистина е голям проблем... не знам, мисля си за някакъв много ароматен шампоан и маска след това, после обливане с някаква отвара?!  Rolling Eyes Доколко ще е достатъчно обаче  Whistling

# 216
Христос Воскресе! Здраве и благоденствие на всички ви!
Черпя ви виртуално, дъщеря ми днес навърши 4 годинки!
И... снощи спах със маска Тривитаминол и кайсиево масло. Бях със 2 найлона и вълнена шапка, направо се бях запарила  Mr. Green но искам да ви покажа резултата. Аз съм много доволна  Peace Е... не знаех че днес не бива да се къпем  Rolling Eyes

# 217
Христос Воскресе!

WOMANISH направо ме заслепи Crazy,страхотен блясък Peace

# 218
уау! Чудна! Това много рядко го казвам!
Такава ли ти е по принцип, или тук е още мокра? Моята е подобна - чуплива.

# 219
Христос Воскресе! Здраве и благоденствие на всички ви!
Черпя ви виртуално, дъщеря ми днес навърши 4 годинки!
И... снощи спах със маска Тривитаминол и кайсиево масло. Бях със 2 найлона и вълнена шапка, направо се бях запарила  Mr. Green но искам да ви покажа резултата. Аз съм много доволна  Peace Е... не знаех че днес не бива да се къпем  Rolling Eyes

Малиии, какви къдрици. Искам и аз такива пък! smile3516
И честито на дъщеричката ти! Да ти е жива и здрава!  bouquet

# 220
[b]~WOMANISH~, [/b] честит рожден ден на патерица на момиченцето ти! Здраве, късмет и усмивки!   bouquet   bouquet   bouquet
Много ти е бляскава и хубава косата, става за реклама на шампоан за къдрици  Flutter

# 221
Аууу, момичета, много ви благодаря! (направо се засрамих  Embarassed)
Шушулче не е мокра. Сутринта е измита, снимката е от вечерта.  Peace
По принцип в деня на измиване такъв и е хубав вида, обаче след 1-2 дни не изглежда вече така добре  Rolling Eyes Но пък обем винаги има.  Twisted Evil
мис арк Не ти трябват такива къдрици, повярвай ми!  Hug  Simple Smile Аз искам да ги няма, ама на... Всеки ден стилизанти, ресане само на мокро и така, играчка  Tired
Anelia85 направо ме разби със тая реклама на шампоан, още не мога да спра да се хиля.  Mr. Green  Hug

Лек ден, момичета!  Hug

# 222
anastangelche, аз на всеки 20-25 дни съм ри фризьора за боя и подстригване, ама докато стане време за фризьор краищата вече се късат Rolling Eyes Такова чудо никога не е било Sad

Ще опитам с маслата, меда и банана, както ме съветваш, мисля да пропусна газта, че нещо не понасям миризмата. Sick

Благодаря ти за отговора Heart Eyes

~WOMANISH~ косата ти изглежда страхотно Peace Моята също е къдрава и е по същия начин - на първия ден яко къдрици и то добре оформени, после като преспя 1-2 пъти и вече е като слама, изправят се къдриците и остава само обема и съм като ритана зелка.
Затова обикновено първите 1-2 дни ходя с пусната коса, а останалите дни докато стане време да я мия- на опашка. В предишната ми работа шефа ми всеки път като ме видеше с пусната коса на първия ден и ми честитеше прическата Joy

# 223
mishlentze, пробвай първо с масла и мед. Ако си доволна от резултата на следващата маска добави и банан. На първа страница има инфо с това какви продукти още може да се допълни маската. Фатката е да добавяш един по един, защото, ако е кофти резултата ще знаеш от какво е. Газ за руси мацки не се препоръчва. Peace

Аз отивам да си правя маска. Почвам курса с тривитаминола пак. Радвам се като детенце на близалка.  Joy
Междудругото са вдигнали цената на тривитаминола при нас - вече е 5.50лв. Ветеринарят е светнал милото, че много момичета са почнали да му търсят това лекарство.  Crossing Arms

# 224
Здравейте мили мои,
Споделям веднаха наблюдения от маската АДЗЕ, в която за първи път сложих МАС, а не масла.
1. Леко я разтапям в Микровълновата, но да не стане на олио, а на гъста каша. По този начин маската ми после не е течна и не трябва да си попивам постоянно отрани струйките.
2. Косата ми не миришеше след като се изкъпах.
3. Напълно обаче спазих рецептата(първоначалната).
4. Косата ми стана по- плътна.
5. Много съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт