Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 443
  • 424
  •   1
Отговори
# 195
chukun4e, и аз правя маската от около 6 мсеца. Не мога да кажа, че няма ефект. Напротив. Имам много нови косъмчета по главата си. Косата ми е много по-жива, с повече блясък. За 4 месеца без да са ми взимали връхчетата косата ми не беше изтъняла. Преди маската на всеки 2 месеца ходих на фризьор, защото крайчетата ми имаха ужасен вид.

Аз не знам ти какво очакваш от маската? Сподели какви са били надеждите ти... Rolling Eyes

# 196
OOO, аз очаквам да ми стане до кръста и да ми е 2-но по-гъста smile3508

Ама няма да стане и това ми е ясно  newsm45

косата ми е малко под раменете и това ми е било винаги оптималната дължина. Мазна е на 2 ден и 2ч след измиването вече е на клечки. Не я боядисвам от 3 години, т.е цялата ми е естествена. Ето каква е моята перушинка. Аз съм се хванала за тая маска като удавник за сламка ,ама иначе ще хвана машинката и....  smile3514

Но поне има супер блясък.
Ама къде ли е обема? newsm78

# 197
 Ти май чудеса очакваш, ама няма да се случат.  Thinking С голяма кошница си тръгнала.  Stop

# 198

Но поне има супер блясък.
Ама къде ли е обема? newsm78

А пробвала ли си да си я сушиш с дифузер, обема си е гарантиран, особено ако сложиш преди това пяна Peace

# 199

ani_4ka, много сладки завъртулки виждам! Радваш ли им се, или са нежелани? И въобще не изглежда суха, стига рИва! Mr. Green
Мис Арк, къде ги видя тези завъртулки, тази снимка е по-старата, точно затова се притеснявам така, преди беше супер, обемна и лъскава, а сега е все едно кошница #Crazy
И не мога да разбера има ли още хора,които пишат тук в тази тема и все още смятат, че това е маската на Деси :xarms: Това отдавна не е нейната маска Naughty, смело мога да кажа, че това е нашата маска,т.к. за всеки съставките са различни, всеки слага това, което на него му действа добре.

Явно аз съм се объркала и помислих, че снимката, на която не се вижда добре датата е последна по хронология. И ги гледах от ляво на дясно. Всъщност според мен последната по хронология снимка е доста лоша /извинявай за прямотата/ и затова няма блясък. Ако можеш да направиш по-добра, сигурна съм, че ще има разлика в добрия смисъл на думата. Първата снимка явно е със светкавица, ако и третата направиш така ще се вижда косата. Hug

Имаше няколко момичета, които разбраха какво питам и ми отговориха подобаващо- Усмивка например.

Е, ако все пак някой иска да ми отговори-повтарям въпроса:" След тооолкова използване на маската на Деси дали бихте споделили наблюденията си за косите си"

Писах за моята коса и промяната, откакто правя маската. Не съм очаквала да е вълшебна. Да си намеря ли мнението или ти ще го потърсиш?

За другото нямам намерение да коментирам.

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 21:53 от мис арк

# 200
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, МОМИЧЕТА!!![/b]
Дано Бог ни пази всичките и да ни прави много, много щастливи.

Nica, аз така или иначе, който и шампоан да използвам, след това трябва да сложа или балсам, или маска, за да не се заплита, съответно накъсва и разресва косата. Със сигурност Лореал са качествени продукти, все пак това си е марка с традиции, така че и без това ми трябва нов шампоан, може би ще взема този Себо?! Само една молба - може ли линк на българския вариант на Рибката  Mr. Green

chukun4e, моят ефект от маската, която с кратки почивки ползвам от края на ноември миналата година е, че имам много нови косъмчета, които шеметно растат, и което е много важно - косата ми се заздрави, а съдя за това най-вече, защото спря толкова да пада. Явно преди просто са и липсвали витамини, била е пъти по-изтощена и със сигурност "недохранена"  Mr. Green За блясъка и мекотата не говоря, защото си ги имам принципно. Но пък и аз от край време правя 2 пъти седмично домашни маски, за мен това е част от къпането, без което не може. Правех го преди Нашата маска, правя го сега и мисля винаги да го правя!   bouquet

# 201
Хубава тема и да добавя ако мога, ако имате изтощена и силно капеща коса: счуква се чесън и се натрива в корените, завива се да се затопли и се седи половин час.След което се измива, косата спира да пада и започват да растат наново опадалите косми. Познавам хора които са си били докарвали косата до доста плачевно състояние от боядисване и разни ,и така са си възвръщали косата.Да ви предупредя че е миризливо но силно ефикасно.

# 202
Анелия ето ти линка http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=59&products_id=419 .Шампоана излиза най-много на сметка когато е 1.5 л и се раздели между няколко хора.Освен това ако си от Пловдив нещата ти ги носят директно от сайта без да плащаш за доставка поне на нас на работата така са ни го носили може би сме им близо.

за чесъна и аз съм го чувала само че май не трябва да се прави в дъждовни сезони ча само малко да ти се намокри косата и веднага ще замиришеш

# 203
  • при Arctic Monkeys
най-хубавите шампоани за мен са Фито - нямат грешка! направо се родих, няма косопад, няма дяволи.
и никакво боядисване-достатъчно си горих косата сума време. сега е жизнена и с блясък .

# 204
Воистина воскресе!

Подкрепям мнението на karmacoma за продуктите на Phyto-невероятни са . Единствено с тях косата ми се чувстваше и изглеждаше много добре.

# 205
Христос Воскресе! Здраве, щастие и благоденствие на всички!  Hug

Искам да попитам някой днес ще се къпе ли??  Rolling Eyes

# 206
Воистина воскресе!
Не трябва да се къпе човек на Великден ли? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 23:54 от мис арк

# 207
баба ми вика днес няма да се къпеш Великден е.Обаче днес ми ден за маскиране и не виждам нищо грешно човек да се къпе.Може ли господ да харесва миризливи хора  Thinking едва ли  Naughty .Ще се къпя

# 208
Христос Воскресе! Желая ви живот и здраве!   bouquet

Аз си взех от село мас,не ис бях слагала много време и сега си сложих в маската и в момента съм с: кис. мляко, ракия,мас,оцет,жълтък и бадемово масло. Тривитаминол не слагам, защото до скоро пиех Герикапс,но тази седмица ще си взема пак. А по дължината съм със зехтин. След 2 часа ще видим  Flutter
За първи път чувам, че не се къпе на Великден. А това за чесъна и аз съм чувала и много искам, ама ме е старх за миризмата после.. Някой ако знае начин тя да се махне  newsm78  Rolling Eyes [/color]

# 209
Во истина воскресе!

Аз днес си измих косата вече...Това за къпане ли се брои? Душ вечер взимам принципно.  Rolling Eyes Я, кажете за какво става дума.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт