Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 449
  • 424
  •   1
Отговори
# 180
здравейте момичета чета ви отдавна темите за косата дори се и мацам с маската.Включвам се в темата тъй като доста от вас се оплакват от омазняването.Предлагам ви  да пробвате ето този шампоан на Лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=419&language=bg.Аз преди бях руса но сега съм отново брюнетка и корените са ми мазни а краищата са сухи защото има доста русо да се изреже и затова за ми трябва шампоан за мазна коса като този.След като си измия косата от тривитаминолената маска с шампоана на лореал си слагам пак тяхна маска  intense repair тя е за не толкова изтощени коса но също така много добре разресва повредени участници.Ползвала съм и абсолют рипеър но ми беше добре когато бях руса сега ми идва малко по тежка.Витамино колор също съм я ползвала и тя беше хубава.

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 18:09 от nisa

# 181
мис арк,благодая за положения труд.Аз не съм много наясно,за това питам  Wink Мислех,че само(или поне основно) витамините от В група(нали подпомагат изграждането на кератина) играят роля за водородните връзки.А вит А и Д...за нещо друго  Laughing
Иначе и аз използвам Клоран с хинин и по-точно този,който уж го бях съсипала с добавеното пшенично масло.В последствие явно се е абсорбирало напълно или е изгубило свойствата си,защото шампоана ми си е точно както преди по отношение на цвят,консистенция и измиване на маската.

# 182
Аз не мога да разбера как вярвате, че желатина влияе добре като вече няколко души обясняват, че е безсмислено да се приема вътрешно или използва външно.  Rolling Eyes Явно самовнушението оказва роля.  Rolling Eyes

# 183
nisa, шампоанчето и преди съм го виждала, но не съм пробвала никога на Лореал. Ще, ще...  Peace Моята коса е точно с такова описание: "склонна към омазняване, леко сухи крайща  Wink"

Сега по празниците ще ходим до Метро и ще се снабдя с онова, което ви писах преди няколко поста в нужните количества!

И нещо друго, решила съм да добавям няколко поредни пъти в маската и жълтък, защото е адски полезен за косата, за да видя как ще се отрази и дали ще има някаква осезаема промяна  Peace

# 184
chukun4e, ами аз лично съм много доволна. Е не ми е станала косата до кръста, или нещо подобно. Но със сигурност е по-плътна, по-лъскава.. не цъфти. Просто здрава коса си е, за мен домашните маски са си наистина много добри! Това са моите впечатления, чуствам си косата красива и здрава.   bouquet Желая ти същото и на теб! Ти за 6 месеца не видя ли някакви подобрения?
Анастейнджълче, честито!   bouquet
katyadjin , да и при мен косата расти дста п-бързо с Тривитаминол.
Момичета снимки нямам много.. но като си я направя в неделя маската след това ще се снимам пак и ще пусна отново.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/88/21960_461.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/88/21966_925.JPG   Не я боядисвам,просто от светлината е излезнала по-тъмна
Ами да ти кажа не виждам някакъв особен ефект от Маската на Деси.  Това не означава, че ще се откажа. Само да кажа, че досега не я правех с мас обаче. Днес е първият път, когато слагам мас и да кажа маската не е толкова течна и много добре се нанася. Дано Маста да е разковничето на гъстата и дълга коса  Crazy

# 185
Цък на бързо да ви следя... Мис... страхотна руса коса на първата снимка.. мммммм мечта!!!!! Crazy

Гласувах, с опция 2  Peace

Това е компютърна коса Naughty

Аз гласувах с опция 1 - косата ми е едно от нещата, с които се гордея. Рядко ползвам маски, но обичам да слагам обилно балсам.

# 186

ani_4ka, много сладки завъртулки виждам! Радваш ли им се, или са нежелани? И въобще не изглежда суха, стига рИва! Mr. Green
Мис Арк, къде ги видя тези завъртулки, тази снимка е по-старата, точно затова се притеснявам така, преди беше супер, обемна и лъскава, а сега е все едно кошница #Crazy
И не мога да разбера има ли още хора,които пишат тук в тази тема и все още смятат, че това е маската на Деси :xarms: Това отдавна не е нейната маска Naughty, смело мога да кажа, че това е нашата маска,т.к. за всеки съставките са различни, всеки слага това, което на него му действа добре.

# 187
шампоанчето и преди съм го виждала, но не съм пробвала никога на Лореал.
имай предвид че задължително ще ти трябва маска за краищата защото ще ти ги изсуши и няма да можеш да я разрешеш.С маската косата веднага ще ти омекне.От професионалните продукти на лореал и по специално маските им съм много доволна и въпреки че са скъпички си заслужават всяка стотинка.

# 188
аз съм ползвала този шампоан на лореал уж професионален уж не знам си какъв, но не ми помогна за омазняването  smile3515

# 189

ani_4ka, много сладки завъртулки виждам! Радваш ли им се, или са нежелани? И въобще не изглежда суха, стига рИва! Mr. Green
Мис Арк, къде ги видя тези завъртулки, тази снимка е по-старата, точно затова се притеснявам така, преди беше супер, обемна и лъскава, а сега е все едно кошница #Crazy
И не мога да разбера има ли още хора,които пишат тук в тази тема и все още смятат, че това е маската на Деси :xarms: Това отдавна не е нейната маска Naughty, смело мога да кажа, че това е нашата маска,т.к. за всеки съставките са различни, всеки слага това, което на него му действа добре.

Ako визираш мен, мила искам да кажа, че тази маска с тривитаминола я наричам Маската на Деси, защото тя беше първата, която я написа. Ако ти я беше написала щях да я наричам маската на Аничка  smile3534 >Не разбирам какво толкова те дразни, че я наричам така.За всички е ясно за какво става въпрос.

Имаше няколко момичета, които разбраха какво питам и ми отговориха подобаващо- Усмивка например.

Е, ако все пак някой иска да ми отговори-повтарям въпроса:" След тооолкова използване на маската на Деси дали бихте споделили наблюденията си за косите си"

Весели Празници! newsm24

# 190
аз съм ползвала този шампоан на лореал уж професионален уж не знам си какъв, но не ми помогна за омазняването  smile3515

Мда, аз в момента ползвам същия само, че на Керастаз и на мен не ми помага  #2gunfire

# 191
ами аз си го взех този шампоан защото имах една приятелка която не си боядисва косата и си мие косата на 2 дена защото много и се омазняваше та тя като почна и след известно време ползване каза че косата и не и се омазнява толкова бързо.Поръчахме си от златната рибка 1.5 л опаковка и си я раделихме колежките и всички споделиха че по-бавно им се цапа косата. но аз така или иначе си я мия два пъти седмично като в неделя правя маската с тривитаминола а през седмицата втривам по една ампула комплекс 5.

ако не ви помагат тези професионални шампоани, в крайна сметка лореал и особенно керастас са на много високо ниво, може проблема да е хормонален или нещо такова.

# 192
ами аз си го взех този шампоан защото имах една приятелка която не си боядисва косата и си мие косата на 2 дена защото много и се омазняваше та тя като почна и след известно време ползване каза че косата и не и се омазнява толкова бързо.Порачахме си от златната рибка 1.5 л опаковка и си я раделихме колежките и всички споделиха че по-бавно им се цапа косата. но аз така или иначе си я мия два пъти седмично като в неделя правя маската с тривитаминола а през седмицата втривам по една ампула комплекс 5.

ако не ви помагат тези професионални шампоани, в крайна сметка лореал и особенно керастас са на много високо ниво, може проблема да е хормонален или нещо такова.
Какво ще кажеш за маската? Как ти е косата от използването и?  Mr. Green

Абе да ти кажа има резон в твоите думи за хормоналния дисбаланс, при все, че не ми действат тези продукти. Ама аз си мисля , че това е и защото са купени от БГ. Мисля следващия път да поръчам на брат ми, който от години живее в САЩ да ми купи. Козметиката там е много по-добра. За съжаление ние тък сме в третия свят  newsm45

# 193
ами определено я чувствам по жива и лъскава но както казах слагам и други нещо надявам се че всяко дава своя принос.

Ползвала съм професоналната серия на лореал купена от германия и продукти купени от рибката няма разлика мисля че се истински.

# 194
chukun4e, не съм искала да те обидя, просто Деси отдавна не пише тук,пък и нейната маска вече не е това,което беше. Просто исках да го отбележа. Еми аз я правя вече почти една година /верно не я правя много често/, така че няма смисъл да казвам какво мисля за нея.

Общи условия

Активация на акаунт