Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 459
  • 424
  •   1
Отговори
# 150
Здравйте от толкова много време не съм писала.. просто нямах никакво време.  Rolling Eyes Честита нова тема, успех на всички сега започващи с маската... аз за себе си да кажа.. Вече стана 1г. и 5 месеца.. Сега съм в почивка, защото пих Герикапс, и да не стане пренасищане.. и сега си слагам на косата - за корените: бадемово масло, масло от жожоба, кис. мляко,ракия,оцет,жълтък. Различно добавям и още масла.. За дължината- зехнит и мед.
И пшенично масло за краищата.  Flutter По-късно ще ви пусна и снимки   bouquet
Поздравления за резултатите, сета поразгледах албума.. Браво!
[/b]

Предполагам, че говориш за маската на Деси, че я ползваш от 1.5 год. Кажи ми как си намираш косата? Тя още първата тема обяснява, че за 1 година косата и е станала едва ли не до кръста, гъста, плътна...
Сподели своето виждане. Аз я правя маската вече 6 месеца и да си призная косата ми не е кой знае колко променена. Бих казала, че си е същата.Не е станала по-гъста или да е пораснала фрапантно.

# 151
Всички домашни маски имат за цел подхранване, в резултат на което новопоникналата коса да расте по здрава. На човек му е заложено генетично, както растежа на косата, плътността на косъма, гъстота и т.н., т.е. не можеш да се надяваш, че маската ще направи чудо с косата ти.

# 152
Ето ме и мен! Бях на изпит- с 6 го взех.  Mr. Green Да почерпя:

Мисля да прекратя почивката от тривитаминола. След празниците почвам пак.  Mr. Green

# 153
Всички домашни маски имат за цел подхранване, в резултат на което новопоникналата коса да расте по здрава. На човек му е заложено генетично, както растежа на косата, плътността на косъма, гъстота и т.н., т.е. не можеш да се надяваш, че маската ще направи чудо с косата ти.

Така де,
Аз точно за това Ви питам какво е влияние на косите ви от маската?
Защото Деси описа една чудна приказка за косата и рядка перушина до ушите превърнала се в густа и здрава коса до кръста....

# 154
За Деси  и писанията й много пъти сме говорили.  Rolling Eyes

# 155
За Деси  и писанията й много пъти сме говорили.  Rolling Eyes

На ясно съм с това, но аз питам след толкова време употреба на маската какъв резултат намирате. Всичко е казано за момента как е била косата, че я чувствали супер. А мен ме интересува след месеци, дори и години употреба какво е състоянието и- по-глобално  Shocked

# 156
Здравейте!  HugОт доста време не съм писала, да си призная и не съм и чела Embarassed Косата ми сега изглежда доста ужасно, стои суха, без блясък е и най-гадното е, че като че ли имам пърхут. Никога не съм имала, какво да правя?  В шкафа си имам толкова шампоани, но никой вече не ми действа. Crossing Arms Сега съм с Билка,но и той нещо не ми действа... След празниците почвам отново маската, твърдо съм решила.
Ето я сега, а последната снимка е от 06.02, не се вижда датата Thinking  http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=ani4kap&aid=5 … 92054973245660546

# 157
Здравейте!  HugОт доста време не съм писала, да си призная и не съм и чела Embarassed Косата ми сега изглежда доста ужасно, стои суха, без блясък е и най-гадното е, че като че ли имам пърхут. Никога не съм имала, какво да правя?  В шкафа си имам толкова шампоани, но никой вече не ми действа. Crossing Arms Сега съм с Билка,но и той нещо не ми действа... След празниците почвам отново маската, твърдо съм решила.
Ето я сега, а последната снимка е от 06.02, не се вижда датата Thinking  http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=ani4kap&aid=5 … 92054973245660546

Косата ти е сууупер. На снимките изглежда много добре.
Вземи си за суха коса някакви кристали и не използвай сешоар.
Постригвай я по-често и най-важното...храни се с повече плодове, зеленчуци и РИБА!
Иначе си е много добре.

# 158
Шушулче, аз имам намерение, но още не съм пробвала желатин вътрешно, но предполагам, че ще разбивам така, както разбивам жълтъка, до като не стане на пяна  Peace

Аталанта, за вътрешния прием на желатин научих, когато стана въпрос и за шампоана от яйце и желатин. Тогава ми се стори странно, че едно момиче описва как косата и спряла да пада, и изглеждала чудесно, след като в продължение на месец всеки ден изяждала по една кофичка кисело мляко с разтворено в нея пакетче желатин (вкусът на млякото не се променя, но и трябва да престои 1-2 часа с желатина вътре и тогава да се яде). Рецептата била предписана от дерматолог! Затова реших, че ако опитам, със сигурност няма да си навредя, само може да ми помогне. Иначе, от малка знам, че желатинът се препоръчва, за да не се чупят и да са здрави ноктите, за поддържане на ставите и т.н. Къде на шега, къде не, си спомням, че като по-малка нагъвах постоянно желирани бонбончета... за да са ми хубави ноктите  Wink

Анастейнджълче, честито! Мерси за почерпката    bouquet

Аничка, не си внушавай глупости, косичката ти изглежда хубава и поддържана -  Hug А малко, по-малко ще става и по-дълга  Wink

# 159

Така де,
Аз точно за това Ви питам какво е влияние на косите ви от маската?
Защото Деси описа една чудна приказка за косата и рядка перушина до ушите превърнала се в густа и здрава коса до кръста....

Нали знаеш как започват приказките:..."Имало едно време..." Whistling Защо не пишеш на Деси на ЛС и да я питаш? Тя явно прави маската/си/ от най-отдавна и ще може да ти отговори най-точно. Може би ще ти обясни  всъщност каква точно маска е правила в продължение на пет години...
Тази от първия пост сред нас май най-дълго са я правили Фрау Зазин и Усмивка /поне за тях се сещам в момента/- над година и половина. Лично на мен косата ми се поначупи доста и я чувствам по-плътна , а за блясъка просто не ми се говори! Crazy

anastangelche, бравос, поздравления и аплодисменти! Crazy

ani_4ka, много сладки завъртулки виждам! Радваш ли им се, или са нежелани? И въобще не изглежда суха, стига рИва! Mr. Green

# 160
Аз минавам само да се похваля, че приключих с Ревалида!  newsm44
Сега ще почивам 3 месеца и после сигурно ще пия Келп или пак Ревалид! Wink

# 161
Момичета сега направих една маска,която лично нямаше да я направя,но след днешния коментар относно моята коса исках да направя нещо ново,което се надявам да има ефект.А коментара да поясня,че беше гаден или по-точно беше "присади си коса и тогава ще говорим"  Cry и ми стана гадно,след всичките грижи да няма никакьв ефект.. Rolling Eyes А и това омазняване виждам,че доста момичета се оплакват..та да кажа маската каква беше.:
1 яйце
1/2 отвара от коприва и орехова шума,но тьй като нямах такава взех корените от репей и ги слагам както топла отварата при яйцето и бьркам и то взе,че май се свари..играх си после да махам белтька,защото имаше вид на гьсеници и ми се поврьщаше Sick абе гадна история и най-после се намазах и така ще стоя 1 час..това сьс желатина ме заинтригува,може да направя нещо по вьпроса Joy

# 162
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мис арк, моите уважения към теб, Зазу и Усмивка, но наистина ти трябва гинко билоба  Mr. Green ще се самоцитирам:

Цитат на: katyadjin
Хайде да се отчета и аз:
Правя маската от 05.05.2006 г., т.е. вече 40 дни или правила съм я 11 пъти /поиграх си да сметна /. Косата си боядисвам на 70 - 80 дни

Пиша от тема 1, страница 7 ...Тъй че ме бройте и мен от ветеранките от Войната  Crazy Whistling Whistling Извади дебелия тефтер и ме запиши към горните две красавици

# 163
Ма я недей се връзва на подобни коментари, поне да не сме ти виждали косата.  Wink Много си ти е добре даже, а това за омазняването с течение на времето ще се регулира.  Hug

# 164
Мис арк, моите уважения към теб, Зазу и Усмивка, но наистина ти трябва гинко билоба  Mr. Green ще се самоцитирам:

Цитат на: katyadjin
Хайде да се отчета и аз:
Правя маската от 05.05.2006 г., т.е. вече 40 дни или правила съм я 11 пъти /поиграх си да сметна /. Косата си боядисвам на 70 - 80 дни

Пиша от тема 1, страница 7 ...Тъй че ме бройте и мен от ветеранките от Войната  Crazy Whistling Whistling Извади дебелия тефтер и ме запиши към горните две красавици

Drunk Ау, Кате, явно алкохолът, съдържащ се в маската, е преминал през скалпа и директно ме е ударил в мозъка! Joy
Редник мис арк записва ветеран Катето в дебелата книга! Бягам за Гинко билоба! Рапорт даден! smile3519

Общи условия

Активация на акаунт