Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 448
  • 424
  •   1
Отговори
# 135
  • в.преслав
Аз също подкрепям за кристалите на Алфапарф.
Иначе последно време нещо се изкалпазаних и спрях всякакви процедури по косата си.Толкова много ми се омазнява,че просто не е истина.Всякаш и шампоана на Сери ще влоши още повече нещата.
А,да!Да се похваля,че напредвам по малко с отказа на цигарите.Не съм пушила цяла седмица.Привърших и едно флаконче с бирена мая.Сега почвам второ.Да се надявам,че скоро време всичко ще си влезе в нормата и това омазняване ще спре,или поне да намалее. Praynig

# 136
През пролетта е нормално косата да се омазнява по-бързо. Виж какви са прахорляци навън.
Аз сега съм с шампоана на Дюкре за мазен пърхут и не знам аз ли съм си въобразила, или косата ми се омазнява по-бързо, а ефект не забелязвам 4-то измиване ми е.

# 137
А какъв трябва да е ефектът от белтъка?До сега съм слагала само жълтък.Да съм по-точна-във всяка маска слагам по 2-3 жълтъка  Mr. Green +мн малко мед и масло от жожоба ако ми се намира.Таа да ми препоръчате други съставки за обем но да са подхранващи не като ракията и оцета...
А маслото от макадамия го видях в една аптека близо до нас.Като му четох характеристиките не впечатлих кой знае колко.По-подходящо ми се видя за кожа.Или вие търсите блясък  Thinking
А и аз се нуждая от регулиране на омазняването.Да речем ако съм се изкъпала Неделя във Вторник вече косата ми е зле...Препоръчайте ми някакъв продукт  Praynig Използвала съм масло от гроздови семена но не бях постоянна.Един месец пих цинк като се надявах да ми помогне по този проблем.А сега се чудя почивка ли да правя нов ли да взимам....
И на мен лично бирената мая не ми помогна в областта на омазняването(всъщност в никоя не видях кой знае какъв ефект  Thinking).
 Hug

# 138
lst, все още никъде не съм виждала да продават масло от макадамия . Ама усилено търся, защото ми се иска да го пробвам.

Провери в аптеки Ремедиум.

Във Варна въобще не знам къде и дали има.  Rolling Eyes
Но ще се поинтересувам. Grinning

# 139
А какъв трябва да е ефектът от белтъка?До сега съм слагала само жълтък.Да съм по-точна-във всяка маска слагам по 2-3 жълтъка  Mr. Green +мн малко мед и масло от жожоба ако ми се намира.Таа да ми препоръчате други съставки за обем но да са подхранващи не като ракията и оцета...
А маслото от макадамия го видях в една аптека близо до нас.Като му четох характеристиките не впечатлих кой знае колко.По-подходящо ми се видя за кожа.Или вие търсите блясък  Thinking
А и аз се нуждая от регулиране на омазняването.Да речем ако съм се изкъпала Неделя във Вторник вече косата ми е зле...Препоръчайте ми някакъв продукт  Praynig Използвала съм масло от гроздови семена но не бях постоянна.Един месец пих цинк като се надявах да ми помогне по този проблем.А сега се чудя почивка ли да правя нов ли да взимам....
И на мен лично бирената мая не ми помогна в областта на омазняването(всъщност в никоя не видях кой знае какъв ефект  Thinking).
 Hug
хума Rolling Eyes Една пролет така се борих с омазняването.
А за обем - забелязах, че само от 1 измиване с шампоана с желатин и яйце, косата ми придоби страхотен блясък и стана по-жива. Обаче не повторих, че самата смес беше като... Sick. Анелия го е правила, нека сподели и тя.

# 140
Аптеките Ремедиум има само в София, по моя информация.  Peace
Мис арк мисля че имам на ум 1 място където бях видяла масло от макадамия Hug а и мога да ти поръчам Hug

# 141
Шушулче, мила съм се няколко пъти с желатин и останах доволна точно от обема и блясъка  Wink Само че аз не съм добавяла жълтък, ами сипвах на око желатин в шепичката, в която сипвах шампоан.  Peace Ако слагам жълтък, то е в самата маска преди миенето.  Simple Smile

Но не съм се отказала от това да ям в продължение на месец всеки ден по едно кисело мляко с пакетче желатин в него!  Mr. Green Чакам наште, че скоро са решили да ходят до Метро - да си взема оттам наведнъж 30 пакетчета по-изгодно  Wink

# 142
Oh, аз направих грешката да действам точно по рецептата и не повтарям.
А аз се отказах да ям желатин, че стомахът ми е мн разстроен и каквото хапна - връщам. Сега съм само на бебешки кашички слънчо, пюрета за разнообразие и препечена филийка със сирене. за желатин не мога и да си помисля, уви Cry

# 143
Шушулче, не се притеснявай, желатинът няма да избяга  Wink Като ти се регулира стомахчето, останалото е въпрос на желание  Mr. Green
Но пък можеш да наблегнеш на киселото мляко (Активиа примерно), за да си стабилизираш стомаха. (извинение за краткото отклонение Mr. Green)
Иначе за косата - доволна съм засега от употребата на желатин, после като пробвам и вътрешно ще кажа.  Peace

Скоро трябва да си купувам нов шампоан и съм в чуденка?! Какъв да е... и ако не реша скоро, пак на Керанове ще заложа  Peace

# 144
Здравйте от толкова много време не съм писала.. просто нямах никакво време.  Rolling Eyes Честита нова тема, успех на всички сега започващи с маската... аз за себе си да кажа.. Вече стана 1г. и 5 месеца.. Сега съм в почивка, защото пих Герикапс, и да не стане пренасищане.. и сега си слагам на косата - за корените: бадемово масло, масло от жожоба, кис. мляко,ракия,оцет,жълтък. Различно добавям и още масла.. За дължината- зехнит и мед.
И пшенично масло за краищата.  Flutter По-късно ще ви пусна и снимки   bouquet
Поздравления за резултатите, сета поразгледах албума.. Браво!
[/b]

# 145
Anelia85, 1 въпрос, как разбиваш млякото така, че да не остават топчета неразбит желатин? На мен ми беше адски противно като усетя такова в устата си

# 146
  • Пловдив
На мен косата ми е най-хубава след използването на Пантен... не се сещам някой дали е писал нещо ама аз наистина ви казвам на мен много ми допада.Ощв при къпане се усеща че не е като останалите.. поне за мен де  Mr. Green   bouquet

# 147
Нямаше го моят шампоан (NaturActive) в аптеката, затова си взех Фитовал. Преди един час се намазах със стимуланта на Икаров, масло от гроздови семки и зехтин по краищата. Снощи ме мързеше. Embarassed Беше първата вечер преди ден за къпане от 2 месеца насам, в която си лягам без маска на главата. Mr. Green
А, да ви кажа как процедирах преди няколко дни.. Направих си маска от кисело мляко и мед, преспах с нея (сутринта миришех на повръщано Tired), след това я измих със смес от жълтък, хума и оцет. Косата ми после беше страхотна като за възможностите си Mr. Green

# 148
Шушулче, мила съм се няколко пъти с желатин и останах доволна точно от обема и блясъка  Wink Само че аз не съм добавяла жълтък, ами сипвах на око желатин в шепичката, в която сипвах шампоан.  Peace Ако слагам жълтък, то е в самата маска преди миенето.  Simple Smile

Но не съм се отказала от това да ям в продължение на месец всеки ден по едно кисело мляко с пакетче желатин в него!  Mr. Green Чакам наште, че скоро са решили да ходят до Метро - да си взема оттам наведнъж 30 пакетчета по-изгодно  Wink
Анелия какъв ефект трябва да очакваме от вътрешната употребата на желатин? И колко време трябва да го консумирам? Само това не съм пила, ще взема да пробвам...

# 149
 Hug
хума Rolling Eyes Една пролет така се борих с омазняването.
А за обем - забелязах, че само от 1 измиване с шампоана с желатин и яйце, косата ми придоби страхотен блясък и стана по-жива. Обаче не повторих, че самата смес беше като... Sick. Анелия го е правила, нека сподели и тя.
Значи нека и аз си кажа мнението за хумата. Аз ъсщо имам проблем с омазняването, който стана нетърпим именно след маски с хума. Но,аз прекалих-правих я два пъти седмично, повече от месец.... И сами се сещате,че се получи обратния ефект. Така,че Lexи -пробвай, но  внимавай да не прекалиш като мен. Четох за отварат от коприва,че помага при омазняване,сега съм наумила товада пробвам-ще пиша по-нататък за ефекта.

Общи условия

Активация на акаунт