Тайната на дългата и здрава коса - 33

• 27 436
  • 424
  •   1
Отговори
# 120
Аз също си държа маслата в шкаф, сега като е по-топло е нормално да се поразтопи и моето е така, но не мисля, че е проблем.

# 121
Хайде аз да се похваля, че вчера докато почиствах къщата успях да си направя маска (със зехтин, яйце и лимонов сок - не знам въобще дали има такава, аз си я измислих  Embarassed ). После косата ми стана много хубава и бляскава  Laughing.
Утре пък мисля докато боядисвам яйцата да си сложа една ампулка Ревалид.
Нещо напоследък много ми се омазнява косата и я мия на 2 дни.  Confused

# 122
А защо аз имам зехтин, а все забравям да се намацам с него?
А, забравям. За да забравя първо трябва да се сетя все пак. Mr. Green

Евелина, какво количество зехтин сложи за своята дължина?

# 123
Аз специално си купих зехтин екстра върджин някакъв гръцки, но чак следващият път ще се мацам с него, защото днес свърших една мостра гелче против пърхут (не че разбрах къде ми е пърхута, щот не се вижда, но много ми прочисти скалпа Heart Eyes ) АДЗЕ-то още не съм го почнала и отворила Simple Smile

# 124
Маската я направих с 3 супени лъжици зехтин, сок от половин лимон и едно разбито яйце. Май беше множко за моята коса, защото потече малко и ме поизнерви. Следващия път мисля да пробвам да се намацотя само със зехтин. Дали е добре? Използвам студено пресован екстра върджин (с който мажем бебето Embarassed).

# 125
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Бях обещала да пусна снимки на косата ми... Един ретроспективен поглед назад в миналото.  Mr. Green
От Великден почвам пак с маската, не съм я правила от късната есен....

# 126
Катерино, моме, Катерино.... Hug
СтраОтна ти е косата!
Мдам. Mr. Green

# 127
Бях обещала да пусна снимки на косата ми... Един ретроспективен поглед назад в миналото.  Mr. Green
От Великден почвам пак с маската, не съм я правила от късната есен....

През ноември най-много ми харесва. Може да е от експозицията и фокуса, но...

# 128
  • Пловдив
Много много хубава коса!!!! И на мен Ноември ми харесва най-много   bouquet  Wink

# 129
Здравейте, момичета. От време на време хвърлям по едно око в темата. До преди да забременея полагах доста грижи за косата си, но изпуснах нишката, после бебе , боядисване, че и бели коси се появиха, смяна на цвета към по- светъл и така ме завъртя живота....съвсем се запуснах, в резултат на това, лоша коса, лоша прическа/все не се харесвам, но като знам каква беше/, кошмар.
Така съм се нахъсала сега да си върна предишната коса и фигура, че да натрия носа на съпруга ми, че никога няма да съм като преди, може и да е прав, но...?
Три дни се убих от търкане, лъскане , чистене, пране, простиране. Е, къщата е чиста, сега е мой ред. Преди час се намазах с бадемово масло, жълтък и кисело мляко. Тази си я знам от години и нея си правя. На няколко пъти видях да споменавате цяло яйце в маската и ми е доста странно. Как отмивате, не се ли сварява белтъка и той какво действие има?
Някой правил ли си е маска с масло от макадамия, моля да сподели, че доста интересна листовка, четох за него.

# 130
  • Варна, а по празниците в Ямбол
и сега какво.. отивам да я връщам на магазина....  Mr. GreenПросто всеки път се къдри различно, понякога на по-едри букли, друг път разхвърчано и ситно.. а има и дни в които ХИч не се къдри и ми иде да взема ножицата тогава!!!! Close

# 131
lst, все още никъде не съм виждала да продават масло от макадамия . Ама усилено търся, защото ми се иска да го пробвам.
Браво за усилията! И бъди сигурна, че ще успееш! Аз имам три деца и съм си като преди-физически. Психически съм пред полудяване, ама карай! Mr. Green

Белтък аз не слагам. То и жълтък само веднъж съм слагала, ама това е отделен въпрос. Hug

Кате, като я връщаш, кажи къде, че да отида да я взема. Joy

# 132
СЕГА СЕ НАМАЗАХ СЪС СТИМУЛАНТА И СЛЕД МАЛКО ВЛИЗАМ В БАНЯТА!
ПОНЕЖЕ КРИСТАЛИТЕ МИ СА НА СВЪРШВАНЕ И ИСКАМ НЕЩО НОВА МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ НЯКАКВИ-ПОЛЗВАЛА СЪМ НА СЕРИ И БИОФОРМА.ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СПОДЕЛИТЕ ОТ КОИ СТЕ НАЙ ДОВОЛНИ!
И НА МЕН НАЙ МИ ХАРЕСВА КОСАТА ОТ МЕСЕЦ НОЕМВИ!
ПОНЕЖЕ ИСКАМ ДА КАЧА СНИМКИ И НА МОЯТА КОСА ЩЕ СЕ РАДВАм да ми обясните как става!!!

# 133
SLADYR4E, кристалите на алфапарф са добри

# 134
lst, все още никъде не съм виждала да продават масло от макадамия . Ама усилено търся, защото ми се иска да го пробвам.

Провери в аптеки Ремедиум.

Общи условия

Активация на акаунт