Кое е най-доброто училище в Младост според вас?

• 129 063
  • 802
  •   1
Отговори
# 420
Синът ми ще учи в 144-то училище, това беше желанието ни и само там подавах документи. Казаха ни, че занималнята е до 18 часа. Проблемът при нас е, че аз работя до 18, а мъжът ми до по-късно. Искам да използвам темата да попитам знаете ли дали в близост до училището има частна занималня, която да е поне до 18.30 часа?
Извинявам се, ако е коментирано, но прочетох само последната страница. В момента обмислям няколко варианта за прибиране, но всеки ми се струва неподходящ. В краен случай си мисля за наемане на жена, която просто да го прибира до вкъщи и да стои с него 30 минути, но не знам дали ще намеря, а и колко би ми струвало newsm78

# 421
Синът ми ще учи в 144-то училище, това беше желанието ни и само там подавах документи. Казаха ни, че занималнята е до 18 часа. Проблемът при нас е, че аз работя до 18, а мъжът ми до по-късно. Искам да използвам темата да попитам знаете ли дали в близост до училището има частна занималня, която да е поне до 18.30 часа?

Да съвсем близо са http://www.md-2001.com/ - за които има доста положителни отзиви.

# 422
Lennyh, много ти благодаря за полезната информация  bouquet. Знам ги Медиа, но си мислех, че провеждат само езикови курсове, нямах представа, че имат и занималня, супер!

# 423
Имат и родителите са доволни - има и още една, която не знам да има сайт - Марти скул. Ползвала съм я с големия ми син. Условията им чисто битово са доста по-зле, но стават - намираха се в сградата на 59-то ОДЗ. Но нямам отзиви за тях от 4 години. Просто за информация си ги имай и тях - ако не ги откриеш, драсни ми на ЛС ще се опитам да намеря телефон.

# 424
Астарта, имаше представители на Медиа на общата родителска среща. На мен ми се видяха симпатични и ентусиазирани. Аз се чудя дали да не ги пробвам като лятна занималня първо.

# 425
Юка, ще споделиш ли отзиви, ако се решиш за лятна занималня в Медиа?
Аз намерих в интернет телефон на Марти Скуул и се обадих. Цените са много по-приемливи в сравнение с Медиа. Служителката беше любезна, обясни ми доста подробно условията и май везните ми се наклониха в тази посока, още повече, че се намират точно до нас. Lennyh, още веднъж благодаря  bouquet

# 426
  • СОФИЯ
Здравейте, Да ви попитам дали имате отзиви за Г-жа Весела Петрова от 125 СОУ.

# 427
Отзиви за 10 СОУ от 1 до 4 клас?

# 428
моите отзиви от Медиа са много негативни- най-вече от мис Краси. MeDia /MeDia Educational Centre/ -специално за клона им в Младост 3 -и като езикова занималня не се справят добре с преподаването на езика /иначе с висенето по околните градинки и игрите няма проблем/ и  отделно самите им курсове по английски -много бавно се напредва, по две години предъвкват един и същи материал, преподавателките са разсеяни, не си уплътняват часовете, закъсняват за час, не винаги са добре подготвени, а от родителите се изисква предварително плащане.

Цитат на: Астарта
link=topic=285000.msg22191797#msg22191797 date=1339152882
"....ще споделиш ли отзиви, ако се решиш за лятна занималня в Медиа?"

# 429
  • София
моите отзиви от Медиа са много негативни
И моите. Бях писала, че изхвърлиха детето ми на 6 години без надзор на улицата, защото дядо му е закъснял с 15 минути да го вземе. Няма да повтарям стари постове, но са безотговорни и много скъпи.

# 430
моите отзиви от Медиа са много негативни
И моите. Бях писала, че изхвърлиха детето ми на 6 години без надзор на улицата, защото дядо му е закъснял с 15 минути да го вземе. Няма да повтарям стари постове, но са безотговорни и много скъпи.

Shocked останах без думи!

# 431
  • София
Да похваля 39-то. Г-жа Маринова ми звъня 2 пъти да пита, какво е положението с малката, че не сме подали документи за записване, добре ли е, дали сме взели друго решение и т.н. Изключително добро впечатление ми направи.

Има ли родители на ученици в Меридиан 22? Simple Smile

# 432
Да похваля 39-то. Г-жа Маринова ми звъня 2 пъти да пита, какво е положението с малката, че не сме подали документи за записване, добре ли е, дали сме взели друго решение и т.н. Изключително добро впечатление ми направи.

Има ли родители на ученици в Меридиан 22? Simple Smile

Ако избора е между 2-те - бих заложила на Маринова  Peace
Леееекинко е по-серт за моя вкус, но определено има ред и дисциплина при нея и децата учат.  Peace

# 433
Аз продължавам да гласувам за 39то за начална степен, въпреки че факторът, който преди ме караше да го правя от сърце, вече го няма.
Мисля, че г-жа Маринова е ОК.

# 434
   Здравейте, мами! Догодина наесен - 2013, ще изпращам първокласничка. Опитвам се да проуча 125 СОУ и учителите, които ще поемат тогава първи клас. Ако не съм сгрешила с изчисленията, тази година те водят 4 клас. Напоследък чух много противоречиви отзиви за това училище, затова ще съм благодарна за всякаква информация. От географска гледна точка 125-то ми е най-удобно - живеем в съседство, но ако се налага, ще водим детето някъде другаде. Правим го вече 5 години с детската градина, няма да ни е за пръв път.

Общи условия

Активация на акаунт