Страхотни прически за малки дами

• 331 948
  • 751
  •   1
Отговори
# 255

Ти си слънце, разбрах! Hug  bouquet Сега остава и обръч да си купя, ама много хитро, виж каква прическа спретна за нула време.

# 256
Вела,Руске,бравос за положения труд и чудесните резултати.Много е хубава тази прическа.И аз пък ще се пробвам smile3508
А рибената кост ми беше за сефте.До снощи не знаех как се прави Blush,но благодарение на тази тема разбрах omm

# 257
  • Добрич
От пролетта слагам и на дъщеря си спрей против цъфтеж на косата и мисля, че има ефект от него. Обаче косата и все още не е пораснала до толкова, че да се пробвам за второ кръгче. Освен това второ кръгче значи два пъти повече време и търпение за плетене. На мен ми липсва първото, а на Жени второто.

# 258
От пролетта слагам и на дъщеря си спрей против цъфтеж на косата и мисля, че има ефект от него. Обаче косата и все още не е пораснала до толкова, че да се пробвам за второ кръгче. Освен това второ кръгче значи два пъти повече време и търпение за плетене. На мен ми липсва първото, а на Жени второто.

Буйна и "непокорна" изглежда косата на дъщеря ти и много гъста.Как я "кротяваш"?Какъв е спрея?Аз сега си взех на Глис и съм много доволна,защото вече лесно се разресват косите на щерките,а и моята също

# 259
  • Добрич
Косата и е много мека и на съвсем леки вълни. Само, че винаги е с някаква прическа и затова няма снимки в натурален вид. На снимките в линка изглежда буйна, защото е разплетена след рибена кост.

А спреят е на Шварцкопфт от поредицата Gliss Kur. Явно използваме еднакви продукти.

# 260
  • Варна
...
Chockolina, не разбрах, и за тази прическа на Симона, която показа ли си използвала инструмент?!
Тео, прави се, че разбираш... ooooh!
...явно- да Wink Joy
...ама и аз не разбрах как... Blush

Да, с уредчето.  Peace Има различни размери - за малки опашчици, най-малкият е по-подходящ.

# 261
# 262
# 263

И аз така мисля.
Днес се опитах да направя прическата с завъртяната рибена кост около кукуригото,обаче опита излезна неуспешен Crossing Arms.Следвах инструкциите newsm78непомня кой ги беше написал,но не разпределих правилно косата.Ако имам време тази вечер ще повторя опита

Аууууу,Руске,значи Thinking аз съм полу идиот-от време на време се случва да слушам чалга Wink

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 19:47 от greta.kr

# 264
Пак съм аз newsm47
Все пак повторих опита,та ето го резултата(малко по-добре от първия път Wink)
http://media.snimka.bg/1173/008600798.jpg
Снимките са от тел, и са с гадно качество
http://media.snimka.bg/1173/008600797.jpg
Руске,на тази снимка се вижда колко дълга плитка остава.Наистина е малко гадно,защото като я завърта по другата,се скрива красотата на рибената кост.Но ще трябва да я скрия по някакъв начин,щото така е още по-грозно Rolling Eyes

# 265
Пак съм аз newsm47
Все пак повторих опита,та ето го резултата(малко по-добре от първия път Wink)
http://media.snimka.bg/1173/008600798.jpg
Снимките са от тел, и са с гадно качество
http://media.snimka.bg/1173/008600797.jpg
Руске,на тази снимка се вижда колко дълга плитка остава.Наистина е малко гадно,защото като я завърта по другата,се скрива красотата на рибената кост.Но ще трябва да я скрия по някакъв начин,щото така е още по-грозно Rolling Eyes
Много красиво!  Peace

# 266
Грета, просто перфектно си се справила, браво! Тая плитка трябва да я измислите нещо, да й се не знае, не може ли и тя да се завърти на втори ред, като се хване с фибички? newsm78

# 267
Грета, просто перфектно си се справила, браво! Тая плитка трябва да я измислите нещо, да й се не знае, не може ли и тя да се завърти на втори ред, като се хване с фибички? newsm78
Не става. Стои грозно....някак Thinking
...като гнездо. Crazy Не ми харесва Crossing Arms

...а иначе Грета се е справила превъзходно. Браво Hug

# 268
Руске, днес май ти е бил най- спокойния ден, а? Мани нервите, кажи отде взе време, мари?
Обещай да сплетеш така и Ками!!!! Обещай!!! Иначе повече нЕма да те айловЮ Wink
Аааа, нищо не обещавам... Crossing Arms
...и да ме айлавиш, и да не ме айлавиш, `ич ми не пука... Whistling
Времето, дето загубих оная неделя,
още не мога да го наваксам... ooooh!
А да не говориме, че после дни дни бях като болна от Паркинсон... Crazy Grinning

...п.п...а ти кво ще ми дадеш? Whistling Heart Eyes

# 269
Цитат
...п.п...а ти кво ще ми дадеш? Whistling Heart Eyes
[/quote]
 Rolling Eyes ами, ако ти требе мъж, ти давам плешив 1бр Joy Тъкмо нема да плетеш плитки hahaha Ама, нейсе, на 15.11. ще се разберем.
Извинете ме за спама, ама Руска е виновна Naughty

Общи условия

Активация на акаунт