Страхотни прически за малки дами

• 331 972
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Грета, просто перфектно си се справила, браво! Тая плитка трябва да я измислите нещо, да й се не знае, не може ли и тя да се завърти на втори ред, като се хване с фибички? newsm78
Не става. Стои грозно....някак Thinking
...като гнездо. Crazy Не ми харесва Crossing Arms

...а иначе Грета се е справила превъзходно. Браво Hug

Аха smile3502,грозно стана,но така отиде-като втори ред беше и я накичих с малките въшки....та заприлича на булка smile3555.Обаче дечицата са я харесали,а и тя много си се кефеше.
На средната убосница направих интересна(за мен)прическа,но не можах да я щракна.Следващия път

# 271
  • Добрич
greta.kr, прическата е страхотна. Вярно, е че дъщеря ти има много дълга плитка, но все пак опита ли да вкараш плитката в кръгчето между рибената кост и ластичката под косата? Там има празно място / където е бухнала косата на кръгче /. Не зная за толкова дълга плитка, но късата плитка там се прибира идеално.

# 272
greta.kr, прическата е страхотна. Вярно, е че дъщеря ти има много дълга плитка, но все пак опита ли да вкараш плитката в кръгчето между рибената кост и ластичката под косата? Там има празно място / където е бухнала косата на кръгче /. Не зная за толкова дълга плитка, но късата плитка там се прибира идеално.

Дааааа,днес разбрах.Правех прическата на друго детенце и точно така направих аз не се сетих muhi,но майките помогнаха.Стана много по-добре

# 273
Една от малкото оцелели снимки на щерката с прическа на компютъра.......

Ще се постарая да намеря още снимки с прически за да ви ги пусна.....А определено тя е много пъти сплитана, за сега от фризьорка само, защото аз съм с 2 леви........Общо взето за всеки повод е при нея и е правена по доста начини, но за съжаление - снимките не знам къде са!

# 274
Една от малкото оцелели снимки на щерката с прическа на компютъра.......

Ще се постарая да намеря още снимки с прически за да ви ги пусна.....А определено тя е много пъти сплитана, за сега от фризьорка само, защото аз съм с 2 леви........Общо взето за всеки повод е при нея и е правена по доста начини, но за съжаление - снимките не знам къде са!

Цоци,харесва ми-интересна е.Намери другите снимки

# 275
# 276
Руске, не с форкети, а с обикновени по-дълги черни фиби......Фризьорката така ги бе скрила,че те почти не личаха(е, ако се вгледаш.......но може с форкети по-добре да стане, незнам).

Ето сканирани снимки:

С момичето, което я сплете
Същата прическа, от друг ъгъл

Лице
Гръб

Дано се вижда нещо, опитах се да изсветля......

И следващите снимки са от миналата година, с мъж правихме 15г. брак и тъй като нямахме църковен брак, решихме да си го организираме, като децата ни са шафери......Аз и щерката-шаферка Рая имахме едни и същи прически:

Общ изглед
Нейната прическа
Моята отстрани

# 277
Цоцоланке, зашеметих се от прически  Crazy
Страхотна ти е принцеската Crazy Heart Eyes

# 278
Страшни прически Crazy

Сега каките отидоха на английски и там ще празнуват Хелуин.Направих им прически,но нямах апарат да ги фотна Sad.Като се върнат,ако още са с читави коси ще ги снимам и ще ги покажа

# 279
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Много хубави прически,момичета.Ето една скромна от нас,понеже няма толкова коса за големи плитки.

# 280
Набързо направена прическа,станала стандартна вече .

# 281
Много хубави прически,момичета.Ето една скромна от нас,понеже няма толкова коса за големи плитки.
http://media.snimka.bg/1217/008690154.jpg

http://media.snimka.bg/1217/008690155.jpg
А па тия- с меките още косици са ми най- сладки Crazy Heart Eyes

Набързо направена прическа,станала стандартна вече  http://s46.radikal.ru/i111/0811/9c/43d7034d83e9t.jpg
Да, бе- верно! ...а аз още не съм се отчела с такава... ooooh!
...може да е стандартна, ама е класика Crazy

# 282
Дидк@,Стандартна,ама готина Wink
Аз имам подобрение на рибената кост,но снимките още не съм ги свалила на компа-всъщност трябва да взема кабел от комшийката

# 283
  • Варна
Момичета, на таз годишния карнавал Мони ще бъде с костюм на Мулан (стига да пристигне до събота, че съм го поръчала от иБей, а още го няма Rolling Eyes). Дайте идеи каква японска прическа  да й направя? Ако предложенията ви са подкрепени със снимков материал, още по-добре. Peace

# 284
Момичета, на таз годишния карнавал Мони ще бъде с костюм на Мулан (стига да пристигне до събота, че съм го поръчала от иБей, а още го няма Rolling Eyes). Дайте идеи каква японска прическа  да й направя? Ако предложенията ви са подкрепени със снимков материал, още по-добре. Peace
Чоколинке, Мулан не си ли отряза косата с ножа
до под ушите, че...да стане по- мъж? Thinking Grinning

Общи условия

Активация на акаунт