АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 993
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден на Стенли и Мария!!!
Бъдете здрави, палави и умни, дечица!
                 newsm59

Бабълка, можеш тайничко да си свалиш някой филм, някой сериал, можеш да си потърсиш хубава книга, качена в нета, да се учиш на ...де да знам на Фотошоп (ти си можеш де, но понеже аз мисля това да правя и затова ти го предлагам).

Рени, как си ти, коремчето расте ли? Честит юбилей на майка ти  bouquet

Смини, много интересно във вашата ясла, не ти е скучно. Дано няма повече инциденти с Алекс  Grinning

Юлче, бързо оздравяване и на трима ви Hug

Яна пък има двустранно възпаление на белите дробове. Не е пневмония, ами от алергията се е получило....аз бях в такъв стрес вчера, че не запомних нищо от казаното. Само знам, че тя изпитва вече панически страх от лекари и болници и за известно време ще спрем с обикалянето от доктори.

Снимките на априлчетата са супер  Heart Eyes Всички са толкова променени, вече големи дечица Hug

# 166
  • София
Честит Рожден Ден на Стенли и Мария!

Рени, честит рожден ден на майка ти!    bouquet

Юлче, бързо оздравяване и на трима ви!

Бабълче и аз подкрепям с две ръце идеята за филм, ах как ми се гледа нещо! Почивните дни ще се отдам на филми.

Нунииииииии, миличката Яна! С какво се лекувате? Цункам я!  Hug

Реа е с варицела, останах само аз.

# 167
  • София
Леле, Рали, горката Реа. От друга страна хубаво, че ще я изкара като малка.Аз не съм карала нищо и дано не лепна сега нещо докато съм бременна. Цял живот си треперя.

Нуни, много полезни са предложенията ти за уплътняване на времето / за разлика от моите/  Mr. GreenФотошопа и на мене ми е мечта и аз трябва да го захвана.
 Hug за малкото писанче!

# 168
  • София
Днес съм се разписала и да ви питам: ще боядисвате ли яйцата с децата или ще свършите това докато ги няма?
Аз определено искам да ги боядисваме заедно, но като си предствя какво мазало ще стане ooooh! но няма да я лиша от това удоволствие.

# 169
Бабъл, ето ти една игра:

http://www.miniclip.com/games/bloxorz/en/

Имам и някакви кодове - ако ти помогнат за нещо (май се ползват из нивата):
284933
728724
987319
293486
088198
250453
426329
660141

Рени, миналата година не помня, май боядисвах с Иво. Тази година пак ще боядисвам с тях, но в събота, за да имам помагачи. 

# 170
Бабълка, ето тук в Клюкарника играят едни интересни игри
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279342.0
идеални са за губене на времето  Grinning

Рени, задължително в събота двете ще се мажем. Не е за изпускане такова преживяване Crazy

Милата Реа  Hug И аз не съм карала нищо, на стари години с Яна ще боледувам сигурно.

# 171
  • 2 етажа над тавана
Рали, дано те подмине теб поне варицелата, а Реа леко да я изкара Hug

Нуни, супер гадно това с белите дробове на Писанчето. Мразя стресиращото ходене по доктори, хем не ми се случва често, но и Маги не ги обича. Да нагушкаш сладуранката от мен Hug

То хубави предложения за убиване на времето ми давата, ама в момента нямам персонално зачислен ми компютър и прелитам по компютрите из офиса, така че нито мога филм да гледам, нито с фотошоп да се занимавам(щото ще трябва да го инсталирам навсякъде и ще ме изгонят), нито нещо друго такова. Май ще си взема иглите за плетене и преждата и така и така очила имам - да се науча поне да плета нещо различно от 2 лице2 опъко Whistling Да взема да наплета за бебетата на бременните колежки терлички и други подобни  Mr. Green

Яйцата ще ги боядисвам в събота с Маги и с леля й, та да е още по-голям купон - не ми стига мойто дете, та и още едно ще помага Mr. Green

# 172
Рени, честит празник на майчето. Много здраве, много радост   bouquet
Рали, Реа и татако, Нуни и Янче, Юлче, Дани и Иво - много  Hug и бързо оздравяване.

На мен това с яйцата ми е грижа в момента - не знам кога да ги боядисам - в четвъртък сме на рожден ден на свеки, в събота не мога по други причини. Така че май остава четвъртък през нощта, а толкова ми се искаше Симончето да участва. Дали е много грешно да се боядисат сряда или петък newsm78

# 173
Черепахова за сряда не знам ,но в петък не е хубаво.
Аз яйцата няма с Инес да ги боядисвам, че голям мацалак ще настане,само с Аксел може да ги боядисам.

Честито на всички празнуващи днес .

# 174
  • София
Честит Рожден Ден на Стенли и Мимата!
Да сте все така сладки сладкишчета!
На Надето и Зарчето - поздрави от сърце!

За боядисването - категорично сама  Naughty Станимир така обича да си играе с вода, да прелива, да маже, а като ще е и с боя... а не не не  Crossing Arms Плюс това най вероятно ще "забива" яйцата по масата, което ще обесмисли боядисването им  Mr. Green

За варицелата - не много приятна новина - преболедувалите я не създават дълготраен имунитет /или въобще не създаваха не съм сигурна кое от двете беше/ и за съжаление може да се изкарва по няколко пъти. Има ваксина, но и тя е с реимунизации през няколко години.
Реа, стискам палци бързо да изкарате това мъчение. Ще мине ама си трябва време и търпение - пожелавам ти ги!  Hug

Нуни, съчувствам ти от сърце, дано бързо оздравява малкото бонбонче!  Hug

# 175
  • София
Приятна новина - ще издиря грешния ми информатор за варицелата - създавал се имунитет, доживотен  Heart Eyes

# 176
  • Boston, MA
Честито на сладката Мима и Стенли!

Много прегръдки на болничките Реа и Яна!

Енви, не се чувствай бияч, сигурна съм, че не си.  Grinning Аз също пляскам Дани през ръцете, но по-скоро за опасности. Имах предвид, ако удря някого, че не трябва да се отговаря с удар - много конкретна ситуация.  Peace

# 177
Честит рожден ден на Мими и Стенли, да сте живи и здрави, и много, много щастливи! На мамите весел празник и само щастливи мигове с вече порасналите деца.

# 178
Честит Рожден Ден на Мимата и Стенли!

bouquet  bouquet   bouquet

# 179
  • София
Рени, имаш резервация - направихме ти я като каза още, та затова!

Аз ще боядисвам яйца с Лора, пък Мати ако се включи добре! Мисля в четвъртък! Макар че преди малко разбрах, че май време няма да имам много много сутринта!

Общи условия

Активация на акаунт