АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 942
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА АДАШКА - МАРИЯ И НА ЧАРОВНИКА СТЕНЛИ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ДЕЧИЦА И РАДВАЙТЕ МНОГО МАМА И ТАТИ!

Рени, да ти е живо и здраво майчето!   bouquet

Енви, ей голяма си сладурана  Heart Eyes Енви-бияч, ама как го измисли  Hug

Юлче, Рали, Нунич, бързо да оздравявате всички!

Данче, има случаи с карана варицела да се разболеят пак, за съжаление  Confused

Янче, я да не ти пука в кой ден ще се боядисват, да не би да спазваме всичко стриктно, че и това, хайде моля, а и боядисването е за децата, да се радват, така ч не лишавай Симонка-бонбонка от удоволствието да се омаца хууубаво  Hug Мисля да му купя 2-3 дървени яйца и да маца тях основно, но да видим дали така ще мисли той  Laughing

В яслата сутринта на всичките ми въпроси ме успокоиха, че болното дете днес не е на ясла и побързаха да сменят емат аи да ми обяснят как Али почнал да се чувства в свои води и бил много жив и пъргав, как се качвал по масите и не вървял, а бягал. И аз ги успокоих на свои ред, че по принцип е така, да свикват.  Laughing

# 181
Честит рожден ден на вече порасналите Стенли и Мария,да сте живи и здрави мили деца,бъдете все така жизнерадостни и безгрижни и обичани!
Мили мами на рожденици весел празник и на вас,запазете скъпоценните мигове  на щастие споделяни с вашите деца те са незаменими!

# 182
  • София
Здравейте,момичета! bowuu
Ние поскитосвахме събота и неделя по парковете и си обещахме с моя мъж да го правим по-честичко вече,защото доста добре ни се отразява и на тримата. Wink
Иначе новото е, че опитът ми да махна памперса от 2-3 седмици взе да има някакво положително развитие Praynig Разбрахме се с госпожите в яслата също да му го махнат.
Опитва се да кашля и ме беше поизплашил, но се оказа, че кашля само сутрин, като стане. Явно не е нищо страшно!
Аз също не се чувствам много добре.Мисля, че имам някакъв лимфен възел, който ме тормози. Ще трябва да отида на лекар явно!
Оставям ви да спинкате!Лека нощ от мен!  sleepuu

# 183
МИЛА ДИДИ Heart Eyes, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖИЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ С БАТИ!
МНОГО ПОДАРЪЦИ!

ИЛЕНКО Heart Eyes, МИЛА, ПРЕИЗПЪЛНЕНО С ОБИЧ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ МАЙЧИНО СЪРЦЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

От нас:

# 184
Честит рожден ден на принцесите Вили и Диди!Мили дечица, желая ви весело,щастливо и безгрижно детство, изпълнено с игри,смях и пакости!
Весел празник на Енви и Иленка,да са ви живи и здрави прекрасните дъщерички!
  bouquet

Честито на всички,които са празнували рожденни и именни дни и други приятни поводи през последните няколко дни!

# 185
Диди, Вили, Честит 2 рожден ден Heart Eyes С пожелание да сте мноого здрави, мнооого усмихнати и радостни деца.
Иленко, Енви, Честит ви празник, мили ми приятелки  bouquet

# 186
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на невероятните Вили и Диди! Растете безгрижни, здрави и умни деца, радвайте всички и много се усмихвайте!

Иленка, Енви, желая ви от сърце щастието и радостта, които могат да ви донесат само вашите деца. Много да ви радват, обичат и уважават.

# 187

Честит рожден ден на Диди и Вили! Бъдете здрави, весели и усмихнати красавици на мама! Много целувки от нас с Иво и Дани!

Енви, Иленка, честит празник!   bouquet

# 188
ЧЕСТИТ 2ри РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ ПРИНЦЕСИ ВИЛИ И ДИДИ!
ОТ СЪРЦЕ С АЛЕКС ВИ ЖЕЛАЕМ ДА СТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА!
РАДВАЙТЕ МНОГО МАМА И ТАТИ И СЛУШАЙТЕ БАТИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЕНВИ И ИЛЕНКА!
МНОГО ЦЕЛУВКИ И ПРЕКРАСЕН ДЕН ОТ МЕН!

# 189
Юлче,дано бързо да оздравеете и тримата,че е ужасно и на теб да не ти е добре и малчовците да са болнички.Напълно те разбирам и аз бях изпаднала в депресия като се заредихме всички да боледуваме и не се вижда светлина в тунела от сополи и кашлици.Но все пак накрая на боледуването сте и съвсем скоро ще има пак усмивки и пакости. Hug
За яйцата смятам да ги боядисам в четвъртък преди обяд докато Калоянчо е на ясла,че той както иска всичко сам да прави ще има да боядисва,да цапа и рисува и не ми се мисли после какво търкане и бърсане ще пада/не че не търкаме и бършем всеки ден,но сега и с боя,по-добре не/.
На яслата засега добре се представя /днес вече трети ден/,сутрин още като се събуди и иска да тръгва за "гадинката"/така я нарича/,но баща му казва ,че като стигнат там започвал да плаче и да не иска да влиза.След това обаче лелите ме уверяват,че почти веднага спирал да плаче и през цялото време бил спокоен.Като отида на обяд да го взема го намирам спокоен,но още като ме види започва да плаче и да се оплаква "детето Канчо паче много,иска ънка оди",та аз не знам на кого да вярвам newsm78

# 190
Честит втори рожден ден на сладурките Вили и Диди Hug Heart EyesБъдете здрави мили дечица и изпълвайте с гордост майчините сърца.
Енви,Иленко, честит празник мили майчета.  bouquet
И понеже няма да мога да наминавам близките няколко дни, пожелавам на всички весели празници и приятни емоции около тях.
Енви, стискам палци за безоблачно небе на имения и кръщелен ден на сладурката Wink.

# 191
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ ПРИНЦЕСИ ВИЛИ И ДИДИ! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
ЕНВИ, ИЛЕНКА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

Янче, боядисай си яйцата когато можеш. Наистина само в петък не е желателно, защото е разпети петък, но като попремине деня може. А и днес може.
Данчето сега ме хвърли в размисъл дали и Соня няма да почне да треска сварените явйца в масата. Тя пък прави друго- започва да ги стиска и в ръката й става някаква каша от яйце и черупки. Mr. Green

# 192
Момичета, Честит Рожден Ден на всички, които сме пропуснали тези дни.
Честит празник и на днешните рожденици! Да са живи и здрави всички, да са късметлии и весели деца!
  bouquet

Малко имам работа тези дни и задачки, но като се пооправя ще се включа в темата.

# 193
  • София
Честит празник на Вили и Диди! Да растат умници и хубавици!

# 194
Честит Рожден Ден на Велинка и Диди!!!
Енви  bouquet, Иленка  bouquet, да са ви здрави, умни и щастливи момиченцата  Hug

Все се каня да ви попитам, получиха ли децата ви някакви абсурдни подаръци? Ние сме на път да се сдобием и нещо подобно - огромна кола с педали и чудесии, да си я карала Яна по парковете Laughing ( и това при условие, че за Коледа получи подарък мотор). Къде ще я сложа тая кола, идея нямам Close

Общи условия

Активация на акаунт