АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 933
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ СЛАДКИ ДАМИ ВИЛИ И ДИДИ!
Честито и на техните мами!

# 196
Честит рожден ден на Мария, Вили и Диди!
Да сте винаги здравички и усмихнати, щастливи и безгрижни, много обичани и да сте гордостта на мама и тати  Hug

Честит празник на прекрасните им майчета Зарка, Иленка и Енви   bouquet

Със закъснение ви черпя за моето пораснало момче и сърдечно благодаря на всички за пожеланията! Вие допринасяте до голяма степен за един прекрасен празник  Heart Eyes

После като кача снимките ще ви почерпя с нашата си торта  Mr. Green Вчера си изкарахме страхотно  Grinning Следобяд вкъщи дойдоха 10 деца на неговата възраст и ще получи голяма лудница и всички много се забавляваха  Crazy

# 197
  • София
Честит рожден ден на Мария, Вили и Диди!

# 198
Момичета, много ви благодаря за пожеланията - да ви се връщат умножени!  Hug
Вие сте част от празника ни! Hug

Запритесних се за Иленка!?  Thinking И Зарка не се включи - нито вчера, нито днес!? Thinking

# 199
  • София
Енви, Иленка,
Да са ви живи и здрави прекрасните дечица!
Да станат слънчеви слънчогледи като вас!

Нуни, нашите коли стоят в мазето иначе няма къде. Чувала съм и голямата кола да се ползва за гараж на малките коли...  ooooh! Абсурдни подаръци нямаше /щот ни дадоха пари за подарък Confused, което мн не харесвам, т.е. харесва ми, че аз ще си купя точния подарък, но пък най хубавото на подаръка-желание, избиране го няма/. Станимир най се зарадна на Къди-Къди т.е. "Ну погоди!" и Маккуиновите неща.

# 200
  • София
Само Ренката не ми е дала имена - Ренкаааааааааааа!

Надявам се, че не сте променили датите, но ще ги проверя това, де!

# 201
  • София
Иленка, Енви, честити ви рожденици!
Много, много да ви радват и поне от време на време да слушат! Whistling
 Tada Tada Tada

# 202

4естит рожден ден на принцесите Велина и Диляна  Heart Eyes Да са все така 4аровни, да радват мама, тати и батковците  Hug

Енви, Иленка, 4естит праzник
  Hug  Heart Eyes  Hug

На куц крак  Embarassed 4естит рожден ден и на Мима и Стенли   bouquet Живи, zдрави и игриви   bouquet
Зарка, Наде, със zакъснение вси4ко добро и от нас  Hug

# 203

Добро утро, мили приятелки  Hug
Сипвам по едно ароматно и усмихнато кафе за всички с пожелания за усмихнат и приятен ден!
Днес нямаме рожденици, но това не значи, че няма да се пише, нали  Naughty

Аз също съм ЗА прочистването на списъка, защото така само си стои и при правенето на нова тема се затормозяваме! Пък и наистина може да провокираме някой да пише  Wink

# 204
  • София
Добро утро!
И аз споделям идеята за поизчистване на списъка.

Снощи имахме събиране със старите колеги, които са помолени учтиво от новия кмет да напуснат общо от 70 човека персонал са уволнени 40 човека. Прекарахма страхотно, макар и доста тъжно, наприказвахме се и времето отлетя, не усетих как мина вермето от 6 до 11. На всеки е трудно, неприятно, но за съжаление такъв е живота .....

Лек и успешен ден и да боядисате хубаво яйцата!

# 205
Добро утро и от мен Simple Smile .Днес мисля да боядисвам яйчица ,но след като заспи Инес .Купили сме най-различни лепенки и 2 вида бои,само да заспи и почваме.
След 1седмица на ясла Инес отново е болна,но аз го очаквах.Сдобихме се наведнъж с кашлица,сополи и конюктивит,вече обаче е малко по-добре.
Лек ден желая на всички Hug .

# 206
  • София
Добро утро! Ние вече боядисахме яйцата! Ще кача снимка след малко!
За списъка - нямам против!

# 207
Добро утро  Hug

Халапела, Яна е същата - една седмица ходи, една не ходи на ясла. Все се надявам скоро нещата да се пооправят. Бързо оздравяване на Инес Grinning

Скарлет, а кметът сега свои хора ли ще доведе на мястото на тези 40?

За почистването на списъка съм съгласна  newsm28 .

Данче, Яна е луда по "Ну погоди" Crazy знае ги на изуст, разказва ги....много е впечатлена Laughing Забелязвам, че вече се заглежда по детски филмчета, което ме радва много (ще имам повече свободно времееее)

Лек ден на всички и весело боядисване на яйцата Hug

# 208
  • София

Ето ги, не са много, бяха 20, три се счупиха при варенето!

# 209
Вени много са ти красиви яйцата,аз мисля 25 да сваря ,ако останат от тях 20 ще е добре.
Нуни аз уж съм подготвена за това боледуване от баткото,но се надявах по-малко да боледува,явно и тя ще е като него,докато не минат всички болести няма да спре  ooooh! .

Общи условия

Активация на акаунт