АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 914
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Честит 2-ри рожден ден на Стаско, Тони и Марти!
Да растат здрави, послушни, усмихнати и много обичани!

Чести празник Данче, Скарлет и Денинас!
Желая ви много радост и незабравими мигове с малките съкровища!
  bouquet

На патерица, Честит Празник на мамите - юристки!  bouquet

Мамче
, големи са ти сладури мушмуроците! Heart Eyes На снимката с шишетата мляко са уникални, просто! Laughing

Красе, важното е алтернативи да има, пък ти ще си решиш за работата! Peace Ама, ако приемеш новата, да не отложиш много с второто, че тъй ми намирисва... Naughty Wink

Данче, сигурна съм, че голяма вкусотия си спретнала - много важно как изглежда! Sunglasses И къде ме хвърли в оркестъра с тези Маккуини  #Crazy - Как ли пък, ще дам толкоз пари за подаръци без повод!? Stop 4 колички от серията струваха 1,50лв. Blush - едната вече е счупена (китайски боклуци). Wink

# 31

4естит рожден ден на Стаси и Тони   bouquet  Нека са живи, zдрави, весели, Щури и игриви   Hug
Дан4е, Ния, весел праzник  Hug

Ау, Мам4е, много красиви снимки, браво  Heart Eyes

Красе, браво zа работата, но как може да те мърzи да ходиШ на интервю?  #Crazy

Цитираните цени zа торти са наистина...... Money  Миналата година във Варна платих към 20 лева zа детска торта  newsm78

юл4е, бърzо да се оправяте  Praynig

# 32
  • София
Честит рожден ден на Стаско и Тони! Честито и на Мамите на рождениците - да са ви живи и здрави!

Краси, много добре звучи, дано всичко е ОК!

Днес Мати се дръпнал малко на вратата, но според мен, защото е видял друга госпожа, а не вчерашната! Ще видим утре дали съм права! Иначе от вкъщи тръгна весел и с желание!

# 33
Mum,  за съжаление Дани не можахме да го опазим и сега е... Представете си дете без глас да се опитва да гука или плаче. Иначе не изглежда да го боли нещо, доста е кротък и поспалив.
И аз сложих снимка на двамата, но при нас само Иво ползва шише с биба, така че ефектът не е същият  hahaha  Но пък гледат все в една и съща посока, като котенца : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201454&photo=7

# 34
Леле, колко е поратснал Дани  Shocked

# 35
  • София
Дааа, чуждите деца бързо растат!

# 36
Дааа, чуждите деца бързо растат!

Joy Моите наистина растат бързо, 5 месеца минаха като миг

Татянче, станал е 8 кила - още 3 и ще стигне Иво. Главите им са почти еднакви на обиколка (а ти казваш, че си приличали - нищо общо нямат!).

# 37
  • София
Здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАКО,  ТОНИ И МАРТИН!!!
ЧЕСТИТО И НА МАЙКИТЕ ИМ!  bouquet

Аз пък сега разбирам, че вчера съм имала професионален празник. Може би защото не съм на работа. Добре, че Скарлет ни е отсрамила с почерпка. Hug

Вени, браво на Мати!

Соня е в някаква криза-по цял ден иска да седи в мен, не иска да си играе сама, иска само да сме заедно, да се гушкаме и ако играе на нещо да участвам и аз. Вчера следобяд я оставих на свекърва ми и тя изпадна направо в нервна криза. Като се обадих след 15 мин. още ревеше и не искала да се съблича и се търкаляла по земята. Направо не знам какво й става - не дава никой друг да я гушка, преоблича, храни, слага на гърне и т.н. Обяснявам си го с това, че докато е на ясла и липсвам и сега си наваксва. Но направо ме изтощава.

Отивам да гледам снимки и после ще подремна.

# 38
Главите им са почти еднакви на обиколка (а ти казваш, че си приличали - нищо общо нямат!).

Ми я виж колко си прили4ат  hahaha

# 39
  • Варна
Дани е направо "великан", пу-пууу !
Таня, ми как да не мързи, аз вече съм си харесала първото място. Всъщност наистина ми загубиха времето. Две девойки по дънки и още една се мотка на ксерокса и това ми било строителна фирма, дрън-дрън. Пък и за тез пари хич да не ме очакват!
На 25ти отивам при военните за тяхното предложение и тогава ще решавам. Поне видях, че "гладна" няма да остана.
Николай яко зверее и се инати неистово. Снощи от бяс отиде и счупи един измит букран. Вече съм се видяла в  чудо.
Аз торта си купих за 15 лв. голяма 16 парчета, е че била бисквитена много важно, тъкмо хлапетата ядоха.

# 40
  • София
Не, не, Дани на Юлето определено е разочарование за мен - не стига, че се роди голямо бебе ми прилича и на голямо момченце  Crossing Arms

# 41
Големи са сладури дечицата на Мам и на Юлчето! Heart Eyes
Мммда, Юлче - категорично Дани е различен от Иво и определено прилича на теб, а Иво - на баща си! Според мен, де! Grinning

Рени, ами честита ти официална втора лентичка!  bouquet

А с Десито какво става!?
Confused

# 42
  • София
Юлче, Мам, страшни мушмороци си имате!

Аз днес успях да си пусна отпуската, без излишни драми.  newsm44 За мой късмет шефката имаше проблеми с един вагон народ, та не се занимава много с мен, намерихме най-бързото решение, така че да не и вися и аз на главата.
И утре ще съм с момчето си за рождения му ден! Много съм щастлива!!!  newsm68

И последно да споделя, повръщането и разстройството на Вальо не са били от домашното мляко, както си мислех, а е вирус, който ме тръшна и мен тази нощ, а също и част от децата в квартала. Пазете дечурлигата и се снабдете с лекарства с/у дехидратация.  Sick

# 43
Не, не, Дани на Юлето определено е разочарование за мен - не стига, че се роди голямо бебе ми прилича и на голямо момченце  Crossing Arms

Joy Joy  Данче, ще ме умориш от смях (а съм прегракнала и ме боли, като се хиля).

# 44
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСИ, ТОНИ И МАРТИН!!!

Мили дами-мами весел празник!   bouquet

Вени, надявам се да намеря време тези дни да разкажа за нас. Добре сме, но тази седмица имам много ангажименти и нямам свободно време.

Весела вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт