АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 928
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Привет  Hug

За списъка мисля да се мине даже с по-голяма метла  Mr. Green
Вени, много са хубави яйцата   bouquet, ние ще боядисваме в събота, а снощи си играх да правя тези великденски сладки, пробвах преди седмица без да ги украсявам отгоре, да ги видя на вкус как са, мнооого са хубавки, та снощи опекох двойна доза и тази вечер ще ги боядисваме с Алчо Балчо  Mr. Green

В нашата ясла не може да му е скучно на човек  ooooh! Вчера го вземам в 5.35-5.40 и беше последен, но на вратата се разминах с 2 дечица и техните родители. ВЛизам и сестрата "Хайде на детето му се доспа вече 9 часа стои тук, почна да се търкаля" и ми тръшна вратата и си влезе  Close Twisted Evil И аз питам все пак - що му се е доспало, не е ли спал? И тя се провиква отвътре - спал е, ама много време стои   #Cussing out #2gunfire Ей...побеснях направо, само да я хвана на смяна  #Cussing out #2gunfire За съжаление разбрах, че се е държала грубо с всички останали родители  ooooh!
Облякох го и гледам дрешките му изцапани, ама няма кого да попиташ дали са ги извеждали или не. За втори пореден ден намирам в шкафчето му слиповете с панталонките до такава степен мокри, че да ги изцедиш, без памперс ли го държат не знам  Rolling Eyes И после съм била лошата, че ходя при директорката, ами с кого да говоря  newsm78 Напълних ви главата пак с нашите истории...

Чакам снимки на последните рожденици  Hug

# 211
  • София
Аз немога да кача снимки - незнам защо?

# 212
Аз също съм за разчистване на списъка, може да сложим надпис, за да няма обидени - "ако не си виждате името, моля пишете на автора на темата, за да ви добави" или нещо подобно.  

Яйцата ще ги боядисвам в събота, защото искам и Иво да участва, а няма как да стане, като сме сами тримата. Като говорим за Иво - вчера бяхме на лекар и тя смята, че той просто не може да се пребори с болестта. Правихме му изследвания тази сутрин и на обяд ще се чуем дали да почва антибиотик. Миличкият не можа поредна нощ да спи добре, носът му тече все така, кашлицата го дави... Дано се оправя бързо, че ми е жал да го гледам такъв.

Смин, ходиш при директорката и се оплакваш до дупка. Ех, ядосах се. Иво като ходеше за по 3-4 часа сутрин, всеки път ми го връщаха преобут и чистичък. Вярно е, че им плащат малко в държавните ясли, но все пак са там, за да гледат деца, не да пасат овце...

# 213
Пратете ми на лични предложения кой да трия и да ги почвам  Twisted Evil

Ще подчертая на първата страница тези, които мисля да останат  newsm78 Ако някой съм пропуснала, моля, да ме извини и да пише!

# 214
Здравейте момичета Simple Smile
Ох, опасна работа ми се струва това с триенето от списъка. Пак ще има обидени. Наде, ако искаш остави един линк към някоя тема с пълния списък. Те не че не отиват в кошчето по някое време де.

Плашите ме с тия ясли - Има ясла - има проблеми. Не че няма да я дам ако я приемат, но как ще се оправяме с толкова отсъствие от работа и с късно вземане и с болести, не мога да си го представя.

Нуни, хуабви подаръци получи Симончето. Само имаме дублаж на две колички, но засега едната седи в свеки. А иначе за мястото в къщи , като и спретнем стаята, която в момента позлваме за склад, не знам къде ще наврем всичко. Навремето си мечтаех за полупразно жилище , а сега мечтая за 6-крилни гардероби във всяка стая.

# 215
Дано никой не се разсърди  Peace Ако съм пропуснала някой, нека да пише, но така има един километричен списък, а почти половината не пишат  newsm78

Подчертала съм тези, които да останат, ако някой не се види сред тях да пише и ще го оставим. Ще почакаме няколко дни и на следващата тема ще сме в намален състав.

Ако съм пропуснала някой, който си е променил името, може ида не съм го познала, да ми напомни  Wink

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 12:21 от Nadeto

# 216
Наде, само да помогна малко ако може

на 25.03 - снеж е всъщност Пипилотка  Hug
на 10.04 мама79 е роди  Hug
на 27.04 петроваваня е Ванчето  Heart Eyes

А мама-диди,  тусана, кои са?  newsm78

За останалите - супер са  Hug

# 217
Смин, Нуни, благодаря   bouquet Оправих грешката!

# 218
  • София
Аз да добавя - Петя П също пише, а Росица ДЖ, ако не  се лъжа е априлска мама.

# 219
Мамчета, провокирахте ме да се включа. Надявам се няма да съм от изключените, вярно,че не пиша редовно но пък ви чета редовно и с голямо удоволствие.
Мога само да ви кажа, че от всички априлчета май моята е най дива, иначе говори като голяма(имам впредвид всичко говори не на бебешки език) , пее много, знае да брои и е много самостоятелна, но е много лоша. Бие децата, плюе, все неща заучени от яслата.
И Мадлен много боледува, всеки месец по веднъж и перманентно със сополи. Тъкмо я оправя и я дам чиста и след 3 дни пак наново сополи. От 2 месеца давам Имунобор и незнам дали, че сезона на болестите свърши или от него, но вече месец ходи  и дори сополи няма.
Ние имаме пък друг проблем: открих и, че има петно без коса отзад на главата и се побърках, оказа се, че е от стрес и се мажеме с лекарства. Хубавото е,че започна да расте косата но не знам дали пак няма да се появи та сме на тръни още.
Лелеееееее не пиша дълго а я вижте сега как се разприказвах, айде да не ви стана досадна .
Хубав ден на всички!

# 220
Елима, в списъка си си  Wink Дано се оправи малката и да не се притеснявате за косичката на малката  Hug

Подчертах и Петя П, но Rossi мисля, че е нашето Роси, което сега се крие под името Априлска мама  newsm78

# 221
  • 2 етажа над тавана
Привет, привет. Hug

Разчистването на списъка е добра идея, макар че и аз съм сигурна, че ще има обидени Rolling Eyes

Как ми се боядисват и на мен яйца вече, направо с такова нетърпение чакам съботата smile3508
Поне днес пристигна колет от майка ми- пратила ми е малко писани яйца, та сега им се радваме дружно с колегите в работата Mr. Green

Нуни, Маги абсурдни подаръци не е получавала за РД. От нас - чинче като на Тинчето, от свекитата - детски копмлект сешоар, четка и други фризьорски принадлежности, от нашите - дрешки, май това е в общи линии. Вие с толкова превозни средства автопарк можете да откриете Laughing

Елимче, сигурна съм, че косичката на Мади ще порасне и всичко ще е наред. Hug А с теб е крайно време да се видим Naughty

Юлче, дано пребори болестта Ивчо много, много бързо Hug

Смин, вашите одисеи край нямат. Само си мисля как и нас ни чака същото.
Аз сега изтрещявам на моменти като ми я доведат или като си я прибирам Маги от свекитата с оплесканите дрехи и с подсечено дупе, с пъпки от незнаен източник , а си представям като тръгне на ясла какво ще  е. Но ти си гони твойто - щом няма кой да ти даде обяснение за детето, ходи при директорката, не може да се държат по тоя начин лелките. Naughty

Шефа вчера към края на деня ни зарадва, че на 29 и 30 май няма да работим, така че ми се очертава дълга почивка - сега от събота та чааааааак до 7 май. Е, вярно, че после ще работим някоя и друга събота, но то ще е заради пренасянето в новия офис и няма да е чак толкова зле. А и с нетърпение вече чакам да дойде момента в който всеки ще си има собствено бюро и компютър, много ме дразни бъркотията, която цари в момента на секретарскто място тук, а не смея нищо да пипам, че да няма сръдни от страна на колижките секретарки.

Почивните дни ще ги оползотворя да си почина малко, да довърша ремонтните дейности вкъщи и при хубаво време съм запланувала да тормозя мъжо или друг, който е свободен - вероятно свекър ми, да ходим на разходки в софийските околности - Боянския водопад, Драгалевския и Лозенския манастир, ей на такива места. Честно казано не ми се стои в София, но Спас почти няма да почиват, така че ходене до Велинград не става да планувам. А и баща ми пак са го хванали лудите и ще изтрещя тия дни от глупостите му, но няма да ви занимавам Tired

Хайде стига писах.
Лек ден на всички Hug

# 222
Ето как вече някои неписали се включват! hahaha

Мирела сякаш отдавна не пише.
МТаня и Мама Ж мнооого рядко, но се включват.
 Thinking

Смини, пак да кажа, че колкото по-малко знаеш за ДЯ - толкова по-добре! Детето влиза в някаква общност с някакви си правила, добри или не толкова, и каквото за всички - това и за него. Поне аз така съм приела нещата, т.к. нямам нерви за трошене, нито пък друг избор.
Rolling Eyes

# 223

Смини, пак да кажа, че колкото по-малко знаеш за ДЯ - толкова по-добре! Детето влиза в някаква общност с някакви си правила, добри или не толкова, и каквото за всички - това и за него. Поне аз така съм приела нещата, т.к. нямам нерви за трошене, нито пък друг избор.
Rolling Eyes

Енви, да, така е, но не мога да си обясня как така ще ми прави изречения, че отивам в 17.30, да не би да отивам в 19.30  #2gunfire Още ме държи. А за мокрите панталони - ако ще го оставят без памперс - да почвам и аз в нас, поне да има синхрон...Знам ли...сигурно (живот и здраве) с второто няма да са чак така емоциите и чак ми става леко гадно  Rolling Eyes

# 224
Аz не мога да раzбера истерията около списъка. Който не пиШе тук, zа какво му е да е вклю4ен в списъка, не мога да раzбера? За какво се обиждат?  Rolling Eyes
Ли4но аz не държа да съм в списък, имам предвид 4е zнам, 4е съм 4аст от колектива  Wink и дори да ни нямаШе, няма да ме спира да си пиШа тук. В тоzи ред на мисли, нямам ниЩо против да се махне ЦЕЛИЯ списък  Wink Рожденните дни нали си ги пиШе в ленти4ките/подписите или в календара на форума.

Общи условия

Активация на акаунт