АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 928
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
За списъка............като се прави нова тема и като тръгнеш да я украсяваш и се губи сумати време да правиш иконки на толкова хора, които не пишат  Thinking Не е кой знае кво, но виж сега колко ни е активна темата  Mr. Green Joy Joy

# 226
  • 2 етажа над тавана
Така, така, ей сега ще се разпише сума ти народ и бързо-бързо ще се наложи някой да спретне нова тема Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 227
За списъка............като се прави нова тема и като тръгнеш да я украсяваш и се губи сумати време да правиш иконки на толкова хора, които не пишат  Thinking Не е кой знае кво, но виж сега колко ни е активна темата  Mr. Green Joy Joy

Joy hahaha

Аз списъка го поглеждам само по рождените дни и тогава наистина е ценен  Hug

# 228

Аз списъка го поглеждам само по рождените дни и тогава наистина е ценен  Hug

Аз също, лентичките не са съвсем точни  Crossing Arms

# 229
Ми да го сложим само преz март и април тогава  Thinking

# 230
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕНЛИ, МАРИЯ, ВЕЛИНА И ДИЛЯНА!!!

ЕНВИ, ИЛЕНКА, НАДЕ, ЗАРКА - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 231
Влизам на бързо да честитя на празнувалите от изминалите няколко дни с най-добри пожелания  bouquet!

И аз съм за окастряне на списъка. Сега се хванах да го прегледам, ами има толкова много хора, които дори не ги помня, ама хич.

Иначе и аз като Таня, с или без списък все ми е тази.

Смин, и аз съм за оплакванията. Иначе как ще се знае, че стават нередни неща и ще се поправят. И такова отношение на лелката е недопустимо, не ги разбирам тези хора. Верно всички имаме психарски моменти на работа, но в тяхната професия трябва да имат много стабилен селф контрол или не са за там Naughty

# 232
  • Русе
Мили ми момичета, сърдечно благодарим за поздравите вчера!!! Hug Hug Hug
Ето и почерпка от нас с Диди:

Честити рождени и имени дни на всички дечица и мами, празнували през последната седмица!  bouquet

Специален поздрав за наборката Вили и мама Енви!

Нямах време да пиша, защото колежката ми излезе отпуска, а започнахме нов проект, счетоводителят ни напуска и търся нов... абе, голям зор тия дни... Tired - много ми липсвахте! Не знам как ще сколасам с празнуването в събота - май бая ще го претупаме този РД  Embarassed. Вчера импровизирах една мини-торта от 2 пасти с 2 свещички, за да отбележим все пак деня... Довечера май ще се пробвам да боядисвам яйца с децата, че няма кога... и така... Уффф, хич не ми е празнично нещо..., няма да пиша повече... Rolling Eyes

# 233
  • Sofia
Наде,разпозна ме ти, Laughing да бях и съм си Rossi, но се бяха опитвали да ми влизат с паролата, та затова го смених. Рядко пиша и аз, но не мога да смогна, а и малкия само ме дърпа да ставам.
Честито на всички рожденници през изминалите дни, да са здрави и весели дечица!
Аз няма да боядисвам яйчица днес, а в събота ще си ходим на село при баба и там ще ги правим, голяма отпуска се очертава и мъжа ми си взе двата работни дни между празниците, та се събират цели 11 дни, затова да пиша тук, че няма да сме тук две седмици, та ако има нещо във връзка с пътуването до Усоето(или там за което сте решили, нямам претенции), моля пишете ми на лични, ще гледам да намеря от някъде нет за да ви чета поне по мъничко.
Искам да ви кажа, че това мойто палаво момче се укротява като му дам няколко листа от тетрадка или стар документ сгънати на малки листчета,  Grinning от десет минути тези листа ги сгъва, разгъва, подрежда ги, абе да не повярваш, че нервачко се занимава с нещо толкова време.  Laughing
Весели празници на всички, да сте здрави и щастливи ви пожелавам!

# 234
Роси, zапиШи го на курс по Оригами  Grinning

# 235
Искате ли наистина да махнем списъка и да си почваме директно темата?  newsm78 Може както е предложила Татянка да го слагаме само март и април  Thinking

Роси, на мен също вече няколко пъти някой се опитва да ми влиза с паролата, защото получавам на мейла запитване за забравена парола  Close

# 236
Аз понеже ще си ходя на село при баба, не съм боядисвала яйца. То ще е голяма пътуване, че ще работя на 29 и 30, на 1 почивам, на 2 работя- лудница.
Аз нямам оплаквания от яслата, но тя е частна, вярно, че ми идва доста нанагорно, но съм много доволна, а и като гледам нямам шанс за държавна,обявени са 7 свободни места, а кандидатите са ...

# 237
  • Sofia
Роси, zапиШи го на курс по Оригами  Grinning

Това е добра идея, но ще почакам да стане малко по-сръчен и тогава.  Laughing

# 238
Аз съм за махане на списъка, без това все ми бави отварянето на темата.

Така ми се ходи и на мен някъде по празниците...но ще си висим тук, за съжаление Tired

# 239
Сабинка, пиШи как сте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт