АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 919
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Янче, мила,   action032!
Ако знаех само начин, да не боли така... И времето не лекува, само притъпява болката...cry

# 256
Янче, мила  cry no Толкова е несправедлиж живота  Cry

# 257
  • София
Боже, Янче, не съм разбрала, какво е станало?/ уж чета тука всеки ден, явно нещо съм прескочила? newsm78/

Тинче, честит празник!

# 258
Янчето е тактичен човек и прекрасна мама!
Не искаше да помрачава рождените дни на децата ни.

Всеки има своите причини да пише тук или не.
Аз също.
Весели празници, момичета!  bouquet
Радвайте се на това, което имате!

# 259
4естит рожден ден на Тина   bouquet  Много Щастие, zдраве и любов  Hug

Ян4е, Енви,  Hug  Hug  Hug За съжаление zнам много добре, как се 4увствате.......  Sad

Сабинка, липсваШ  Hug

При мен неЩата не вървят към добро. Вместо да се оправям, се влоШавам и след 4ас съм на лекар пак. Цяла ноЩ не съм спала от каШлица..... А мъжът ми и той е хремав  ooooh!  Дано се оправяме, 4е ина4е няма да можем да се ка4им на самолета  Sad

# 260
Сабина, пиши по-често, липсваш ни  Hug

# 261
Сабина, пиши по-често, липсваш ни  Hug
Абе липсвам аз...То на себе си липсвам вече...
Чета ви редовно и съпреживявам радости и проблеми. Някак не на място се чувствам, за да пиша - семейни пътувания, празненства, срещи. Не ме разбирайте погрешно! Искам да се видя с вас, но нямам нито физическата, нито финансовата възможност. Не, че не ми става болно за самата себе си и за Вяра, но това е на заден план...Свикнах вече...
В другия подфорум момичетата преживяват раздели, разводи, смяна на местожителство, житейски обрати. И трябва да им дам кураж, така както вие на времето ми давахте.  Hug
Помагаме си взаимно, за да оцелеем.
Ще наминавам по-често, обещавам. Flutter

# 262
# 263
  • София
Здравейте!

Тина, ЧРД!  bouquet Здраве, щастие, късмет!

Янче,  Cry Съжалявам.

Ние снощи след работа боядисвахме яйцата със Соня. Нищо не счупихме, но точно ни оставаше да извадим последните 2 яйца и тя обърна от масата купата със зелената боя. Голямо чистене падна - пране на стола, килима, дрехите ни и бърсане на пода и масата. ooooh! Но, така е с малки деца.

Весели празници и от нас, заминаваме за Априлци за Великден.

# 264
Черепахова съжалявам   Sad .

Ние днес ходихме до болницата да вземат кръв на Аксел и да прегледат Инес.Резултатите ще излязат след обяд надявам се да са добри  Praynig .Инес вече е на АБ ,доктора чул хрипове и да не се влоши изписа Аб .Изобщо не ми се искаше пак да пие ,но няма как ако се влоши ще трябва в болницата да влезем ,а съм го преживяла с Аксел и не искам да се повтаря.
Вчера успях да боядисам яйцата ,при варенето само 1 се пукна ,но Инес счупи още едно боядисано  Laughing .Не ми хареса обаче  как станаха тази година, цветовете нещо кофти излязоха.
Юлче сега да обясня за имената  Laughing .Когато разбрах ,че съм бременна за първи път мъжа ми каза ,че много искал ако детето е момче да се казва Аксел.Аз не  бях много съгласна,но след като се роди си казах нека е така ,колко години е чакал дете. Името няма значение ,важното беше ,че се роди едно прекрасно дете ,живо и здраво. През втората бременност идея си нямах как ще се казва детето.Не бяхме мислили за име въпреки,че се надявахме да е момиче.Влязох в болницата родих и до предпоследния ден ,преди да ни изпишат детето нямаше име.И казах на мъжа ми сядаш и търсиш име ,след няколко часа ми се обади с предложения и избрах че ще е Инес  Laughing .

# 265
  • София
Тинче,
Честит Рожден Ден!

Успех и късмет във всичко ти желая от сърце!
 Hug

Янче, нали знаеш, че винаги можеш да разчиташ на приятелското ми рамо spoko

Рени, като те чета - и РДто на Соня сега и яйца боядисвате, чистите  ooooh!... си мисля, че някои хора са си родени да имат по няколко деца други не. Браво!   bouquet

Май и Станимир тръгва по пътя на раболяването, от вчера е на картар, а да се разболее, а не, ту се разкашля и му текне носа, ту спре. Сега се разкашля много "хубаво" и сочно  Confused Съвсем ми се изправи косата от нерви  Confused

Ние утре ще боядисваме яйцата - по стара семейна традиция в последния момент.

# 266
Тина, честит рожден ден!   bouquet   bouquet   bouquet

Честито и на всички празнували през последните дни!   bouquet

Черепахова,  Hug

# 267
  • София
Черепахче, много съжалявам! Чак не ми се варва, че се е случило!Хиляди прегръдки! Hug

# 268
  • София
Сабина, Hug!
Как си ти?Животът ти не е лек.Минаха 2 години от раждането на априлчетата. Животът има и по-хубави и по-тежки моменти. Ситуацията ти хич не е лека, но съм сигурна, че слънцето отново ще изгрее и на твоята улица, и в твоето сърце. Hug

# 269
  • Boston, MA
Янче, моите искрени съболезнования. На теб много кураж!

Бъдете много щастливи, малки и големи рожденички от последните няколко дни - Тина, Вили и Диди!   bouquet

Все ми е едно за списъка, може напълно да го махнете, само се заема място.

Роди, бързо оздравяване! На нас тук ни дават антибиотик за 10 дни, не по-малко, аз знам, че по-малко от седмица не бива да се пие, така се получава резистентност на бактериите.

Татяна, вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт