АПРИЛските купони на нашите бонбони - III

• 15 909
  • 289
  •   1
Отговори
# 270

Не питай  ooooh! (но мерси 4е пита  Wink ). Ходих днес при лекарката, преслуШа ми гърдите, 4исти били  Shocked  и да продължавам с лекарствата на билкова основа, Щом нямам и температура (между другото сутринта имах 35.5°  Shocked при все, 4е не ми беШе студено). Даде ми рецепта zа АБ, но само ако се влоШавам много и по скоро zа да ми действа успокояваЩо (рецептата  Wink ).
Ина4е беШе много странно. Против пиенето на Витамин Ц, това било много агресивно (киселина) и zасилвало zаболяването  newsm78  И да пия много те4ности но не вода (zабравих zаЩо)  newsm78 Най добре 4ай, билков, ама от био магаzин да бил  Rolling Eyes И да ям много плодове zаради витамините (там пък витамин ц не пре4ило  newsm78 )....при което аz, патка, й каzах 4е не ям никакви плодове и се zапо4на една лекция  Rolling Eyes И какъв пример съм zа детето ми  Rolling Eyes да съм внимавала да не я кондиционирам да не яде плодове и тя  Rolling Eyes Пита ме на какво се дължи моето неядене, дали са ме насилвали, каzах 4е да, в ДГ навремето и 4е zаради това не насилвам детето си  Crossing Arms при което тя се съгласи  ooooh! Но не било ниЩо 4удно 4е толкова 4есто съм боледувала, ала бала.  Crazy

Селянка.  Crossing Arms

Сега иzкупих от супера всякакви балсами, есенции, бонбони, 4айове и тем подобни, дано помогне (в краен слу4ай поне на оборота на супера  Close ).

Между другото тук вилнее вирус, което ми прили4а на тоzи в БГ ....та се надявам сега като го иzкарахме да не се раzболяваме в БГ  Praynig

# 271
Янче, ако имаше начин, бих премахнала цялата ти болка.... Господи...Жестоко е...
Единственото, което ти остава е да бъдеш много, много силна и да вярваш, че тя е някъде там горе и ви гледа, и бди над вас!!! Хиляди прегръдки!!!  Hug Hug Hug

Сабина, вярвай, че някой ден ще бъдеш много, много обичана и ще имаш мъж, който ще се грижи за теб и Вяра, мъж, който си заслужава.

Весели празници на всички, обичайте се и се радвайте на живота!!!!

# 272
Честит рожден ден на Аси и Криси,
бъдете здравички и усмихнати дечица, играйте и бъдете неразделни както винаги, много щури игри и неповторимо детство  Hug

Мила, Дани, честит празник! Бъдете много щастливи и горди с вашите прекрасни деца  Hug Весел празник!

# 273
  • София
Честит рожден ден на Аси и Криси!

Янче, моите искрени съболезнования!

Сабина  Hug

Роди, Татянка, бързо оздравяване!

Весели празници на всички!

# 274
  • София
Добро утроооо! lalalala
Едно такова ми е хубаво....толкова почивни дни... Stuck Out Tongue
Аз пък съм се сетила да питам...мъжките майки...Вашите деца играят ли си с пишките?
Защото Давид като седне на гърнето и като започне да я пипа, опъва, дърпа, върти....ще вземе да я възпали, знам ли newsm78

# 275
Янче, моите съболезнования. Никога не ги забравяме любимите хора.

Сабина, желая ти да намериш полвинката в живота.

Ние днес ще боядисваме яйцата с Тедко.

Beauty , играе си и я опъва като ластик и много му е смешно.

# 276
  • София
...Момичета, да се оплача,излиза ми ечемик на окото! SadНикога не ми се е случвало и малко съм в  newsm78 как да се оправя.Четох във форума, че лекарите изписват Торбекс и Офталмосептонекс, форумките се лекуват и с топли компреси....Вие как се оправяте с ечемика?Споделете! Praynig

# 277
  • София
Бюти, намери кърмачка! Да ти цръкне малко в окото!

За пишката - е как да не играе, всеки път като е гол проучва дали му е на мястото!

Честит празник на днешните рожденници!

# 278
Бюти, вземи златен пръстен и търкай често, когато се сетиш и продължително, от вътрешността на окото към края му Peace Често ми излиза и само така минава и то доста бързо.

Стенли също много си играе с пишката, направо се чуда не го ли боли това дете  newsm78 А напоследък го забелязвам от време на време да ляга по корем с краката настрани като жабка и доста съсредоточено си играе и си търка пишката  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 11:09 от Nadeto

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА АСИ И КРИСИ!   bouquet

и Алекс като е го гол си я проверява дали е там  Joy Joy
Бюти за ечемика знам със сварено яйце докато е топло се държи там  Peace
Ние боядисахме яйцата в четвъртък и голямо хилене падна, много му беше забавно
И ние ще сме тук за празниците, че трябва да работим  Hug

# 280
Честит рожден ден на Аси и Криси   newsm59.

Янче , много съжалявам  Tired

Благодаря на всички за поздравленията за рождените ни дни. На Ема го празнувахме вкъщи с родата, а моя така и не успяхме  ooooh!, защото вчера довършваха монтажа на кухнята, но за мен това беше по-важно. Вече може да се каже , че приключихме, но ме чака едно голямооо чистене  Mr. Green. След празниците се надявам , че вече ще сме си у дома  Praynig Искам да проверя сега цените на фирмите за почистване, ако цената е разумна може и да ме огрее, ако не - запретвам ръкавите и започвам  newsm28.

# 281
  • София
Цените са от 50 лева нагоре. По-добре намери жена да ти изчисти!

# 282
  • Boston, MA
Честито на сладките близнаци!

Татяна, разсмя ме накрая с това селянка...  Laughing

Не сте ли чували лафа "Нямаш ли пишка да си играеш?", ами имат си, играят си.  Laughing

# 283

Янче, много съжалявам! Прегръщам те силно, ако имаше как да отнема част от мъката ти, бих го направила!

Иво почва вече да се излекува, вече не кашля като спи и почти не хърка с нос. Лицето му придоби цвят. Направо ми падна камък от сърцето! Вижда му се вече края, много ми се измъчи детенцето.

Ох, Татянче, ако знаеш колко съм се смяла вчера на това! Между другото не знам дали е съвпадение, но аз, като съм болна, вода не мога да пия. Всичко друго - компот, сок, чай - мога, но водата ми е отвратителна на вкус и ми се гади. Така че ако можеш да се сетиш какво обяснение ти е дала да не пиеш вода, ще ми е много интересно да разбера.
Помниш ли, бях ти писала за една приятелка. Те вече са по-добре, оправят се с бебчо и тя почва да оценява радостите на майчинството Simple Smile Оказа се, че книгата точно си я е поръчала и после ми каза, че бебето й все едно я е чело, развивало се и карало кризите точно както е описано там.

Бюти, Иво вече не обръща такова внимание на пишката си. Голямото опъване беше около годинката, сега вече един вид си е оценил достойнството и си го носи с гордост  Party За ечемик и аз съм чувеала за златна халка или монета, но повече залагам на лечението с лекарства. Цедила съм и кърма за детето на една позната, но не му помогна особено.

Наде, приятно му е да го прави, затова се държи така. Не реагирай (иначе ще почне да го прави тайно от теб и ще го превърне в траен навик, към който пробягва, когато е притеснен) и ще си го израсте постепенно. Може примерно като забележиш, че прави така, внимателно да му отвличаш вниманието с нещо друго, което му е интересно.

# 284
Къде сте купонясвали? или смятате да го направите? събираме ли се някъде за Великден?

Общи условия

Активация на акаунт