Голямо клюкарче е това ЯНУАРЧЕ, в лошото време само придремва!

• 12 311
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!  Simple SmileАз от самото начало ви чета, и все се каня да пиша, и сега ще го направя! Аз също съм от януарския отбор, родих на 5.01 едно сладко момченце Боян, и мисля че се видях в болницата с една от вас, Tedsan ти беше май  Simple Smile Та ако не е късно, ще ме приемете ли в редиците си  Praynig А и да попитам ако има някоя мама от Младост да се разхождаме заедно, че сама ми е скучно да пантосвам по улиците Simple Smile

Весел ден и дано да е слънчев!

Клаудия, айде бе жена. Аз толкова се оглеждам тука, а беше споменала, че влизаш. Пък аз тогава нали не можех да си седна на д-то и забравих да питам за името ти  ooooh!

# 136
  • София
Аз почти съм се отказала за тия пръсти.
Ами той цялата ръка си лапа а на бибата как се мръщи и ми се кара.... не е истина просто. Не я иска и това е. А толкова сластно си смуче пръстите, че чак му се радвам понякога. Rolling Eyes

# 137
  • София

Шушони, бъди жива и здрава и много щастлива.

# 138
  • Пловдив
Добро утро!

Чести Рожден Ден Шушони!
  bouquet

Klaudia81, добре дошла  Hug
silvip, Рая качва супер. Не се притеснявай и не дохранвай. И аз мисля, че онази тема е частен случай.

Impatient, трябва да имаш скайп за да се включиш в конферентната връзка. Пиши после какъв ти е ника за да те добавим  Peace

~Тониси~ и аз понякога забравям дали съм я хранила. А най-често забравям от коя гърда съм давала  Rolling Eyes Пипам, пипам, ама нали сутрин и двете са еднакво твърди и ...  Rolling Eyes Имам едно малко столче на което си подпирам крака като кърмя. Та не го мърдам за да се ориентирам  Grinning Но понякога нали кърмя в леглото и .. се обърква положението със столчето.
Веднъж така я ядосах малката .. Реве, че е гладна, аз бързам да се наглася, не помня коя е била последно и  подавам едната. Тя захапва, сещам се че трябвало другата и ... ги смених  Embarassed защото да не им объркам режима. Та като ми е ядоса .. малеее... горкичкото  Rolling Eyes
Днес сме на друг режим - събуди се в 5, яде и спа до 9  newsm78 Сега пак заспа.

# 139
Шушони, 4естит рожден ден!  bouquet Hug  bouquet
Наборки сме Grinning

# 140
  • На едно ветровито място...
Ханна- и аз съм така с редуването на гърдите- даже го обръщах в леглото на едната страна и после на другата,за да мога като го видя примерно че е към вратата главичката му -значи от дясната е ял ooooh!.Голям заплес съм и все забравям -пък и те са еднакво меки?!
По едно време си мислех дами да не си връзвам нещо на сутиена Whistling , #Crazy
Сега го чакам да се събуди и да реши че е гладен- от няколко дни / май седмица ще стане вече/ нещо ми стачкува и като наближи времето за кърмене се притеснявам- суче за 3-4 минути и се почва един рев..извива се ,тръшка се ,слагам на другата -и там същото , разхождаме се из стаите,пак му давам ,пак рев,и  #Crazy направо ужас.Дано да се поуспокои вече това дете ,че се мъчим и двамата така.А кърма имам- пръскам го направо а той реве #Crazy
Ето ,чувам го -отивам- пожелайте ми успех Praynig
Че що нерви потроших вече с него.

# 141
  • на плажа
 Добро утро!
 Фил, Слънчи, Асиди  Hug, благодаря за топлото посрещане. Мама ни поглези всичките и сега ще ми е тегаво да вляза в ритъм  Crazy.
 За захранването - мисля да е след 6м, но да видим какво ще е положението с кърмата.
 Да ви се оплача как ме изплаши Шошо онзи ден. Спинка си сладко и изведнъж повърна  на фонтан. Продължи да си спи и след малко пак. Аз вече скочих и го вдигнах и после още два пъти повърна в рамките на 1 час. Веднага отидохме в поликлиниката на Окръжна и му биха Деган против повръщане. Педиатърката там се оказа голяма патка ( с извинение, но много се ядосах). Вместо да говорим за проблема тя започна да ми се кара, че съм го хранела на поискване. Не можело така. Той бил голям - трябвало последното хранене да е в 21ч. и после чак в 6ч. И да съм го захранвала вече  Crazy Така ми се искаше да я сиктирдосам. А аз се чудя защо масово всичките ми познати дават сокчета от 2 месец и вече на 5м. бебето яде всичко  ooooh!.
 Честит рожден ден, Шушонка!

# 142
  • София
Ей това с ранното захранване още дълго ще се влачи в тая държава. #2gunfire И аз уж сме се разбрали с докторката ма колкото пъти ме види толкова пъти ме пита няма ли да почваме да захранване. Ама тя си знае, че няма да го направя затова и зор не ми дава. Mr. Green С Алекс рано се захранихме и знае проблемите с него та затова сега не ми дава зор. Laughing
~Тониси~ дали да не е огладяло много. Моя така прави когато вече е мног гладен. Иначе пък нашето кърмене се превръща в истинска борба напоследък. Whistling То е едно ритане, едно подмятане на ръцете, дърпане, пускане и пак за хапване, хили ми се понякога и ми гука....така до безкрай. Confused Не мога да го разбера иска ли да яде, не иска ли и какво иска в крайна сметка. Rolling Eyes

# 143
Само да кажа, Честит рожден ден, Шушони! smile3525 newsm59
Бъди много щастлива и усмихната!
Пожелавам ти един страхотен ден!
Аз изчезвам, отиваме у свеки, днес вече няма измъкване.

# 144
  • На едно ветровито място...
Ето ме- така се насмука Mr. Green че сега спи на рамото ми и май няма да се оригне Confused
Дама -ами незнам ,не мисля че е прегладнял- около три часа се храни- аз не ги спазвам точно,някой път стават и три часа и половина,друг път -по-малко .Иначе и на мен ми гука и ме гледа любовно като е на гърдата,вместо да яде-даже по едно време не го гледах -за да не ми се хили а да суче.Бедата е че както ми гука така надава изведнъж рев,и не ще да продължи с яденето,дори да се оригне,не ще и не ще.А примерно е сукал само две-три минути,или просто си е дръпнал няколко пъти-едва ли се е насукал,при положение че като е на кеф си яде по десетина минути.Направо незнам какво му става- добре че сега беше добре и не рева.
Чудя се това кърмаческата стачка ли е ,или просто си е стачката на Никола Mr. Green-той както и когато си реши да потормози малко мама.
Оф,тез захранвания ,води със захар,сокове,кисели млека и какви ли не щуротии,кой ги мисли и защо още някой им вярва и им се връзва.Живеем във такъв бум на информация -само да искаш и ще научиш-защо още са на мода разбирания отпреди век направо не мога да проумея.И как може да се приемат за чиста монета отговори -ами защото така!!
айде и аз обличам бебока -че направо не ме свърта вече в къщи!!!

# 145
  • София
Тониси, и Васко е по същия начин. Смукне 2-3 пъти и почва едно въртене, махане с ръце и следователно зяпа и не суче. Направо не знам какво ще го правя товеа дете - пречи си с ръцете и с краката, свива се да се изправя, а като му хвана ръцете - реве. Ама като суче по около 5 минути - слагам го и по-често. За мен това е разрешението - друго няма.

ИраМира - добре дошла  Hug. Оф, искам и аз при мама. Там е тоооолкова хубаво  Heart Eyes.

Impatient, трябва да имаш скайп за да се включиш в конферентната връзка. Пиши после какъв ти е ника за да те добавим  Peace

Ханна, то това ясно  - имам скайп (моя го ползвам на работа), в къщи е скайпа на мъжа ми. Само дето нямам скайп-нейм, който да ад-на, за да се включа.  newsm78
Сега ще ти пратя ник-а, за да ме добавите и аз да съм в кюпа  Laughing (пък после ще се оправдавам с детето  ooooh!  Laughing)

# 146
  • София
Честит рожден ден Шушони!          bouquet

Klaudia81, добре дошла!

За захранване не мога и да мисля с тези колики! А пък вчвра свеки и една колежка ми разказаха за някакви трънчета (косънчета) които трябвало да избият на гръбчето след разтривка.  newsm78  След което минавали коликите!!!  Shocked  Някой чувал ли е подобна щуротия???

# 147
  • София
Impatient, времето се оправя.  Grinning Ще чакам другата седмица да зжуннеш.

# 148
  • София, Младост
еее, Tedsan жалко че си чак в Люлин, а аз в Младост, иначе много бих се кефила на разходка заедно Simple Smile абе все разправях аз за твойта мома, как си спинкаше цяла вечер и гък не казваше а наште мъже в стаята по цяла вечер се надпяваха, ама подозирам че причината беше в мандарините  Whistling
Tonisi и аз имам същия проблем, кърменето и при мен е доста изнервящо, реве извива се в ръцете ми, не ще да суче, абе ужас.Каква беше таз стачка какво беше туй чудо.Започна да яде по 5 на ден и веднъж през ноща, не знам дали не е малко. На последната консултация беше качил само 550гр. но аз продължавам да го мъча само на кърма никакво АМ! А и докторката каза все още да не му дажам, да видим и другия месец как ще е!
За палеца и ние го смучем яко, по цял ден е улигавен, даже си мисля че от тези лиги са ситните пъпчици около устата му.

# 149
ЧРД Шушони!!!

Клаудия, в коя младост си?

Общи условия

Активация на акаунт